Artikkelin tunniste : S700023955 / Viimeksi muokattu : 20.05.2010

VAIO Update -ohjelman yleiskuvaus

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

VAIO Update -ohjelman yleiskuvaus

Artikkelissa esitellään VAIO Update -ohjelman tarkoitus ja toiminnot.   Lisätietoja saat sisäisestä ohjetiedostosta.

HUOMAUTUS:  Jos haluat antaa palautetta VAIO Update 5:n toiminnoista tai toiminnasta, kirjoita palaute vasemmalla olevaan palauteruutuun. Ilmoita VAIO-tietokoneesi sarjanumero, joka löytyy kohdasta
Start (Käynnistä) – All Programs (Kaikki ohjelmat) – VAIO Control Center tai
Start (Käynnistä) – Programs (Ohjelmat) – Sony Notebook Setup (Kannettavan Sony-tietokoneen asetukset).

Mikä on VAIO Update?

VAIO Update -ohjelman avulla voit tarkistaa tärkeät tuotekohtaiset tiedot ja ladata helposti VAIO-sovellusten ja -ajurin päivityksiä, joiden asentaminen on suositeltavaa VAIO-tietokoneen suorituskyvyn varmistamiseksi.

Ohjelman avulla voi ladata vain mukana toimitetun laitteiston ja ohjelmistojen päivityksiä. Päivitä Windows-käyttöjärjestelmä Windows Update -toiminnolla.
VAIO Update toimitetaan valmiiksi asennettuna VAIO-tietokoneissa, joihin on asennettu tehtaalla Windows XP, Vista tai 7, ja tietokoneissa, jotka on toimitettu kesäkuun 2004 jälkeen. Ohjelma EI ole saatavilla vanhempia malleja varten.

VAIO Update 5 on julkaistu kaikkia kesäkuun 2004 jälkeen toimitettuja VAIO-tietokoneita varten. Se on saatavilla joulukuusta 2009 alkaen. Ohjelman aiemman version päivityksen yhteydessä järjestelmän uudelleenkäynnistys on pakollinen.

Yleisiä huomautuksia

• Automaattisten päivitysten asennuksen yhteydessä ladatut tiedostot poistetaan automaattisesti osana asennusprosessia. Manuaalisesti ladatut päivitykset säilyvät sitä vastoin kansiossa C:\Update. Kun olet asentanut manuaaliset päivitystiedostot, voit poistaa ladatut tiedostot.
  • Päivityksiä ei voi piilottaa tästä luettelosta asentamatta niitä. Jos et halua asentaa tiettyjä päivityksiä, älä valitse niitä. Ne näkyvät luettelossa, josta voit asentaa ne heti tarvittaessa.

VAIO Update -ohjelman käyttäminen

Voit avata ohjelman kahdella tavalla:

• Windowsin tehtäväpalkki
    • Napsauta Start (Käynnistä).
    • Valitse All Programs (Kaikki ohjelmat) ja
    • valitse VAIO Update 5.
  • Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkissa olevaa VAIO Update -kuvaketta ja valitse Check for Updates (Tarkista päivitykset).

VAIO Update -ikkuna

Check for Updates (Tarkista päivitykset)

Tässä ikkunassa saat yleiskuvan järjestelmää varten saatavilla olevista päivitysohjelmista.
Kannettavan tietokoneen liittäminen verkkovirtaan on suositeltavaa päivitysten asennuksen ajaksi.

Update Programs (Päivitä ohjelmat) -osa jakaantuu kahteen alueeseen: Automatic Updates (Automaattiset päivitykset) ja Manual Updates (Manuaaliset päivitykset). Näiden osien alapuolella on linkki jo asennettuihin päivityksiin ja kuvakkeiden kuvaus.

Automatic Updates (Automaattiset päivitykset)
Valitse päivitykset, jotka haluat asentaa, ja napsauta Update Now (Päivitä nyt) -painiketta. Valitut päivitykset ladataan ja asennetaan automaattisesti tietokoneeseen. Noudata tämän prosessin aikana näyttöön mahdollisesti tulevia ohjeita.

Manual Updates (Manuaaliset päivitykset)
Valitse päivitykset, jotka haluat asentaa, ja napsauta Download (Lataa) -painiketta. VAIO Update -ohjelma lataa valitun päivitystiedoston (päivitystiedostot) seuraavaan sijaintipaikkaan tietokoneessa: C:\update\[update file name].
Voit tarkastella päivityksen asennusohjeita napsauttamalla päivityksen nimeä VAIO Update -sivulla.
Kun tiedostot on ladattu, voit napsauttaa Install (Asenna) -painiketta. Windows Explorer avaa ja näyttää asennustiedoston.

Important Info (Tärkeitä tietoja)

Tämä osa sisältää kiireellisiä tuki- ja turvallisuusuutisia.

Successful Updates (Asennetut päivitykset)

Osassa luodaan yleiskuva aiemmin onnistuneesti asennettuihin päivityksiin.