Artikkelin tunniste : S700023957 / Viimeksi muokattu : 06.04.2010

nVidia Graphics (web announcement)

31. elokuuta 2009

NVIDIA tiedotti heinäkuussa 2008 grafiikkaprosessoriin (GPU) liittyvästä viasta, jonka alkuperä on grafiikkapiirien materiaalin valmistusvirheessä. NVIDIA ja Sony tutkivat samanaikaisesti yhteistyössä, koskeeko virhe myös tällä grafiikkaprosessorilla varustettuja VAIO-tietokoneita. Tutkimus osoitti, ettei virhe koske kyseisiä VAIO-malleja.
    Sonyn perusteellisen seurannan jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että virhe saattaa koskea pientä osaa NVIDIA-grafiikkapiirillä varustetuista VAIO-tietokoneista.
    Johtuen virheellisestä NVIDIA-grafiikkapiiristä, nämä tietokoneet saattavat näyttää videoita vääristyneesti ja kirjainmerkkejä saattaa ilmestyä satunnaisesti näytölle, tai näyttö saattaa olla tyhjä.

Virheen poisto

Kattavan laatutakuumme piirissä korvaamme kaikki korjauskulut (varaosat ja työaika) neljän vuoden ajan kyseisten tietokonemallien (kts. allaoleva lista) ostotapahtumasta asiakkaille, joiden tietokone on korjattava NVIDIA-grafiikkaprosessorista johtuvien ongelmien vuoksi.
    Jos tietokonemallinne on allaolevassa listassa, pyydämme teitä kääntymään VAIOn internetsivujen puoleen koneenne huollon järjestämistä varten.

Koskee seuraavia tuotteita

•    VGN-FZ11x, VGN-FZ18x, VGN-FZ21x, VGN-FZ31x, VGN-FZ38x
    •    VGN-AR11x, VGN-AR21x, VGN-AR31x
    •    VGN-C1Zx, VGN-C2Zx
    •    VGC-LM1xx, VGC-LM2xx
    •    VGC-LT1xx, VGC-LT2xx