Artikkelin tunniste : 00232930 / Viimeksi muokattu : 24.04.2024Tulosta

Windows 7 -käyttöjärjestelmää käyttävien tuotteiden tuen lopettamista koskeva ilmoitus

  Julkaistu: 16.10.2019

  Hyvät asiakkaat

  Microsoft® Corporation on ilmoittanut lopettavansa Windows® 7 -käyttöjärjestelmän tuen14.1.2020, minkä jälkeen Microsoft ei enää tarjoa suojauspäivityksiä, korjauksia tai teknistä tukea.

  Tämän vuoksi Sony ei voi enää auttaa Windows 7 -tuotteiden teknisiä asioita, laatua tai suojausongelmia koskevissa ongelmatilanteissa, emmekä voi tarjota Windows 7 -järjestelmää käyttäviin tuotteisiimme suojauspäivityksiä tai muokkauksia tai taata niiden toimivuutta. Huomaa, että nämä tuotteet eivät ehkä toimi kunnolla tai suojatusti, jos jatkat niiden käyttöä Windows 7 -käyttöjärjestelmällä.

  Tietyt tuotteet ovat yhteensopivia uudempien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Katso lisätietoja Windows-käyttöjärjestelmän yhteensopivuudesta ja päivityksistä mallikohtaisilta tukisivuilta.

  Huomautus: Sony ei voi tarjota tukea tuotteiden teknisiä asioita, laatua tai suojausongelmia koskevissa ongelmatilanteissa, jos tuotteissa on vanha Windows-käyttöjärjestelmä, kuten Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP ja Windows® Vista, joiden tuen Microsoft on jo lopettanut.