Artikkelin tunniste : 00284955 / Viimeksi muokattu : 15.11.2022Tulosta

Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttävien tuotteiden tuen lopettamista koskeva ilmoitus

    Microsoft Corporation on ilmoittanut lopettavansa Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän tuen 10.1.2023, minkä jälkeen Microsoft ei enää tarjoa suojauspäivityksiä, korjauksia tai teknistä tukea.

    Tämän vuoksi Sony ei voi enää auttaa Windows 8.1 -tuotteiden teknisiä asioita, laatua tai suojausongelmia koskevissa ongelmatilanteissa, emmekä voi tarjota Windows 8.1 -järjestelmää käyttäviin tuotteisiimme suojauspäivityksiä tai muokkauksia tai taata niiden toimivuutta. Huomaa, että nämä tuotteet eivät ehkä toimi kunnolla tai suojatusti, jos jatkat niiden käyttöä Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä.

    Tietyt tuotteet ovat yhteensopivia uudempien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Katso lisätietoja Windows-käyttöjärjestelmän yhteensopivuudesta ja päivityksistä mallikohtaisilta tukisivuilta.

    Huomautus: Sony ei voi tarjota tukea tuotteiden teknisiä asioita, laatua tai suojausongelmia koskevissa ongelmatilanteissa, jos tuotteissa on vanha Windows-käyttöjärjestelmä, kuten Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP ja Windows Vista, Windows 7 tai vastaava, joiden tuen Microsoft on jo lopettanut.