Artikkelin tunniste : 00232351 / Viimeksi muokattu : 19.09.2019

Ilmoitus asiakkaille, jotka käyttävät PlayMemories Home-, Action Cam Movie Creator- ja MVR Studio -sovellusta tai Sony Raw -ajuria – 19.9.2019

Hyvä asiakas,

31.3.2020 lähtien PlayMemories Home-, Action Cam Movie Creator- ja MVR Studio -sovellusten 32-bittisen Windows-version ja Mac-versioiden sekä Sony Raw -ajurin -latauspalvelut päättyvät.

Windows-käyttäjät:

Seuraavat latauspalvelut päättyvät 31.3.2020:

• PlayMemories Home (32-bittinen)
    • Action Cam Movie Creator (32-bittinen)
    • MVR Studio (32-bittinen)
    • Sony Raw -ajuri

Huomautuksia:

• PlayMemories Home- ja Action Cam Movie Creator -sovellusten 64-bittiset Windows-versiot ovat edelleen käytettävissä.
    • Jos et ole varma, onko Windows-tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen arkkitehtuuri, voit tarkistaa sen avaamalla Resurssienhallinnan, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella kohtaa Tämä tietokone tai Oma tietokone ja valitsemalla kohdan Ominaisuudet. Kohdassa Järjestelmätyyppi on ilmoitettu käyttöjärjestelmän olevan joko 32- tai 64-bittinen.

Mac-käyttäjät:

Seuraavat palvelut päättyvät 31.3.2020:

• PlayMemories Home (Mac-tietokoneelle)
    • Action Cam Movie Creator (Mac-tietokoneelle)
    • MVR Studio (Mac-tietokoneelle)

Huomaa, että kun päivität Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmäksi version macOS 10.15, et voi enää käyttää PlayMemories Home-, Action Cam Movie Creator- ja MVR Studio -sovelluksia.

Microsoftin ja Applen uusimmilla käyttöjärjestelmillä voit siirtää tiedostoja kamerastasi tai videokamerastasi tietokoneeseen ilman lisäohjelmistoa. Jotta voit hyödyntää näiden sovellusten muita ominaisuuksia, suosittelemme asentamaan tietokoneeseen esiasennetun Imaging Edge -valokuvausohjelmiston tai jonkin muun kaupallisen ohjelmiston.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa ja kiitämme ymmärtäväisestä suhtautumisestasi.