Artikkelin tunniste : S700023961 / Viimeksi muokattu : 27.06.2012

Lue tämä ennen kuin soitat meille Windows 7 -päivitystä koskevissa asioissa

Important note:  The Windows 7 Upgrade programme closed on 31 March 2010. Final shipment of discs was 24 May 2010.

Mitä tietokoneita VAIO Windows 7 -päivitysohjelmisto tukee?

1. VAIO-tietokoneesi tulee olla ostettu 26.6.2009–31.1.2010 välisenä aikana.
    1. VAIO-mallisi tulee olla oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan.
      Napsauta sarjanumeroiden nimiä, jolloin näet täydellisen luettelon ohjelmaan oikeutetuista malleista.

Tärkeää:
    Jotkin tietyt mallit kussakin alla luetelluissa sarjoissa eivät ehkä ole oikeutettuja Windows 7 -päivitykseen.
    Jos malliasi ei löydy pudotusvalikosta, se ei ole oikeutettu päivitykseen.

AW-sarja
    BZ-sarja
    CS-sarja
    FW-sarja
    JS-sarja
    LN-sarja
    LV-sarja
    NS-sarja
    NW-sarja
    P-sarja
    RT-sarja
    SR-sarja
    TT-sarja
    Z-sarja

ylös

Tietokoneeni ei ole osa Windows 7 -päivitysohjelmaa. Mitä teen?

Jos tietokoneesi ei ole oikeutettu Windows 7 -päivitykseen, harkitse seuraavaa vaihtoehtoa:
    1. Varmista, että VAIO-tietokoneesi täyttää Windows 7-käyttöjärjestelmän tekniset vaatimukset
      • 1 GHz tai nopeampi 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori
      • 1 Gt RAM (32-bittinen) / 2 Gt RAM (64-bittinen)
      • 16 Gt vapaata levytilaa (32-bittinen) / 20 Gt (64-bittinen)
      • DirectX 9 -grafiikkaprosessori ja WDDM 1.0 tai uudempi ohjain
    1. Tarkista onko VAIO-tietokoneeseesi saatavana ohjaimia:
      • Jos tietokoneesi esiasennettu käyttöjärjestelmä on Windows Vista, voit odottaa,
        että valtaosa toimii Windows 7 -käyttöjärjestelmän vähittäiskauppaversiossa.
      • Jos tietokoneesi esiasennettu käyttöjärjestelmä on Windows XP tai vanhempi,
        yhteensopivia ohjaimia ei ole saatavilla. Sony VAIOn tuki ei voi auttaa sinua päivityksessä. Lisätietoja Windows XP -käyttöjärjestelmän päivittämisestä Windows 7 -käyttöjärjestelmään on osoitteessa http://windows.microsoft.com/en-GB/windows7/help/upgrading-from-windows-xp-to-windows-7.
    1. Sinun on ostettava Windows 7 -käyttöjärjestelmän vähittäiskauppaversio, joko suoraan Microsoftilta tai jälleenmyyjältä.
    2. Sony ei voi ottaa mitään vastuuta tietokoneen vakauden tai suorituskyvyn suhteen tällaisen päivityksen jälkeen.
    3. Vaikka VAIO-tietokoneesi ensisijaisten toimintojen odotetaan toimivan, jotkin vähäisemmät ominaisuudet
      esim. äänenvoimakkuuden säädön pikanäppäimet eivät ehkä toimi.
    4. Neuvomme, että teet tiedoista varmuuskopiot ennen minkään Windows 7 -päivityksen aloittamista.
    5. Varmista, että luomasi palautus-DVD-levyt pystyvät palauttamaan VAIO-tietokoneen sen toimitustilaan.
    6. Huomaa, että Sony VAIO -tuki ei voi auttaa sinua päivityksessä.

ylös

Tarvitsen Windows 7 -ohjaimia tietokoneeseeni

Varmista ensin, että mallisi on oikeutettu päivitykseen.

1. Jos tietokoneesi on oikeutettu Windows 7 -päivitykseen: Windows 7 -käyttöjärjestelmän ohjaimet ovat saatavilla .
    Huomaa, että:
    • ohjaimet toimitetaan sellaisinaan, eli ilman asennusohjeita
    • Laitteen mukana toimitettua VAIO-ohjelmistoa ei ole saatavana ladattavana versiona
    • Sony VAIO ei voi auttaa päivityksessä

1. Tietokoneeni ei ole osa Windows 7 -päivitysohjelmaa. Mitä teen?:

ylös

Mitä voin odottaa puhelintuelta?

Puhelintuen käytettävissä on samat tiedot, kuin mitä tällä sivustolla on.

Jos sinulla on hankaluuksia noudattaa tämän sivuston ohjeita, puhelintukemme henkilökunta
    auttaa sinua mielellään. Henkilökuntamme ei kuitenkaan:

ylös