• Mitat (L x K x S)

Noin 55,9 x 97,5 x 10,9 mm (2,21 x 3,84 x 0,43 tuumaa)

• Paino

Noin 98 g (3,5 unssia)

• Latausaika (pikalataus)

-

• Latausaika (täysi lataus)

Noin 4 tuntia

• Akunkesto - jatkuva musiikin toisto

MP3 (128 kb/s) / Hälynpoisto käytössä: Noin 37 tuntia, MP3 (128 kb/s) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 45 tuntia, FLAC (96 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto käytössä: Noin 32 tuntia, FLAC (96 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 39 tuntia, FLAC (192 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto käytössä: Noin 27 tuntia, FLAC (192 kHz / 24 bittiä) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 30 tuntia, DSD (2,8224 MHz / 1 bitti) / Hälynpoisto käytössä: Noin 22 tuntia, DSD (2,8224 MHz / 1 bitti) / Hälynpoisto ei käytössä: Noin 25 tuntia

• Muistin koko

16 Gt

• Videotoisto

-

• Äänitehosteet

6-kaistainen taajuuskorjain (ei käytössä / Rock / Pop / Jazz / Klassinen / Elektroninen tanssimusiikki / R&B HIPHOP / Rentoutuminen / Mukautus 1 / Mukautus 2), DSEE HX (käytössä / ei käytössä), DC-vaiheen linearisoija, VPT (ei käytössä / Studio / Klubi / Konserttisali / Matrix), Dynamic Normalizer (käytössä / ei käytössä), ClearAudio+ (käytössä / ei käytössä), Clear Phase (käytössä / ei käytössä)

• Videotoistohuomautukset

-

• Äänentoistohuomautukset

・Näytteenottotaajuus ei ole ehkä kaikkien koodaustoimintojen mukainen. ;・Tekijänoikeussuojattuja tiedostoja ei voida toistaa. ;・Muut kuin vakiobittinopeudet tai bittinopeudet, joita ei voi taata, sisällytetään toimintoihin näytteenottotaajuudesta riippuen. ;・4 Gt:n tai tätä suurempia tiedostoja (APE on 2 Gt) ei voi toistaa. ;・Tuote tunnistaa äänilähteet, jotka ylittävät CD-laadun (44,1 kHz / 16-bittinen kvantisointi) ja DAT-laadun (48 kHz / 16-bittinen kvantisointi) korkean resoluution äänenä. HR-symboli merkitsee korkean resoluution äänilähteitä.

• Vedä ja pudota

Kyllä

• FM-viritin

Kyllä

• Musiikin toistotila

Satunnaistoisto / Jatkuva toisto pois / Toista 1 kappale / Toista kaikki, Toistoalueen valinta (Kaikki / Valittu alue)

• Äänen toisto

MP3 (.MP3): 32–320 kb/s (tukee useita bittinopeuksia (VBR)),/ 32, 44.1, 48 kHz, WMA (.WMA): 32–320 kb/s (tukee useita bittinopeuksia (VBR) ),/ 44,1 kHz, FLAC (.flac): 16, 24 bittiä / 8–192 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 6–320 kb/s / -8–48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32–108 kb/s / 8–48 kHz, Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16, 24 bittiä / 8–192 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1 bitti / 2.8224, 5.6448, 11.2896 MHz (Toistaa Linear PCM -muotoon muunnettua ääntä.), APE (.ape): 8, 16, 24 bittiä / 8–192 kHz (Nopea, Normaali, Erittäin nopea), WAV ( .wav): 16-, 24-, 32-bittinen (liukuluku/kokonaisluku) / 8–192 kHz

• Valokuvatoistohuomautukset

-

• Näyttötyyppi

Kapasitiivinen TFT-värinäyttö, jossa valkoinen LED-taustavalo

• Näytön resoluutio

3,1-tuumainen (7,8 cm), WVGA (800 x 480 pikseliä)

• Musiikin hakutavat

Kaikki kappaleet / artistit / ilmestymisvuosi / soittolistat / albumit / lajityyppi / säveltäjä / korkea resoluutio / uusimmat lisäykset / SensMe™-kanavat / kansio

• Vesitiivis

-

• Enimmäislähtöteho (JEITA 16 Ω/mW)

1,6–4,2 mW

• Enimmäislähtöteho (JEITA 16 Ω/mW)

-

• Järjestelmävaatimukset

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 7, macOS™ 10.8–10.12

• Kosketusnäyttö

Kapasitiivinen TFT-värinäyttö, jossa valkoinen LED-taustavalo

• Käyttöjärjestelmä

Sonyn alkuperäinen käyttöjärjestelmä

• Digitaalinen taustahälyn poisto

Digitaalinen taustahälyn poisto Valitse hälynpoistoympäristö: Täysin automaattinen AINC, bussi/juna, lentokone, toimisto

• LIITÄNNÄT

Kuulokkeet: Stereominiliitäntä, WM-PORTTI: WM-PORTTI (useita liitäntöjä): 22-nastainen, ulkoinen muisti: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC

• Langattomat ominaisuudet

Bluetooth® Versio 4.2, NFC: Kyllä

• Yhteensopiva Bluetooth®-profiili

Yhteensopivat Bluetooth®-profiilit*1 – A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) – AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) Tuetut koodekit*2: SBC*3, LDAC, aptX *1 Bluetooth®-profiilit on standardoitu Bluetooth®-laitteen käyttötarkoituksen mukaan. *2 Koodekki ilmaisee äänisignaalin pakkauksen ja muuntomuodon. *3 SBC tarkoittaa Subband Codec -koodekkia.

• USB-liitin

Nopea USB (USB 2.0 -yhteensopiva)

• WM-PORT

WM-PORTTI (useita liitäntöjä): 22-nastainen

• ・Walkman (1) ・USB-kaapeli (1) ・Aloitusopas ・Käyttöohjeet MicroSD-korttia ei toimiteta Walkman®-soittimen kanssa.