• NWZ-F805
  • NWZ-F806
  • NWZ-F886
  • NWZ-F887
  • NWZ-M504
  • NWZ-W273
  • NWZ-W273S
  • NWZ-W274S
  • NWZ-WH303
  • NWZ-WH505
  • NWZ-Z1040
  • NWZ-Z1050

Tietoja tästä latauksesta

Content Transfer for Mac -ohjelmistolla voit siirtää musiikkia, videoita, valokuvia, podcasteja ja soittolistoja helposti. Voit siirtää tiedostoja iTunesista Walkmaniin vetämällä ja pudottamalla. Ohjelmisto lajittelee tiedostot automaattisesti oikeisiin kansioihin soittimessa.

• Siirrettävät tiedostomuodot
    Musiikki: .mp4, .3gp, .m4a, .oma, .wma, .mp3, .wav, .flac, .ape, .aiff ja .aif
    Videot: .mp4, .m4v ja .wmv
    Kuvat: .jpg
  • Automaattinen siirtotoiminto

Huomautus: Content Transfer for Mac -ohjelmisto tukee tiedonsiirtoa iTunes 11.0 -versiosta alkaen.
Huomautus käyttöjärjestelmän macOS 11 käyttäjille: macOS 11 -musiikkisovelluksella luotuja soittolistoja ei voi vetää ja pudottaa. Soittolistoja lukuun ottamatta kaiken muun musiikkisisällön voi kuitenkin vetää ja pudottaa.

Järjestelmävaatimukset

Uusin laiteohjelmistoversio on yhteensopiva yleisimmin käytettyjen Mac OS -versioiden kanssa:
TÄRKEÄÄ: Ei tueta muissa kuin alla mainituissa käyttöjärjestelmissä.

• macOS 10.13–11

Seuraavia järjestelmiä ei tueta:

• Tämä versio ei ole yhteensopiva mallien kanssa, joissa on Apple M1 -siru.
  • Itse rakennetut tietokoneet tai käyttöjärjestelmät
  • Muutetut käyttöjärjestelmät
  • Usean käyttöjärjestelmän ympäristöt
  • Usean näytön ympäristöt

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• ContentTransfer.dmg

Tiedoston versio

• Versio 1.7 (1.7.0.01060)

Tiedoston koko

• 9.39 Mt (9 846 273 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 16-02-2021

Valmisteleminen

• Varmista tiedoston asennuksen aikana, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana tai käyttäjänä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Tallenna kaikki työt ja sulje muut ohjelmat, jotta muut ohjelmat eivät häiritse asennusta.

Lataa ja asenna

Varmista, että kirjaudut tietokoneeseen järjestelmänvalvojana.

1. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  2. Lataa tiedosto tietokoneeseesi
  3. Lopeta kaikki tietokoneen käynnissä olevat ohjelmistot.
  4. Kaksoisnapsauta tallennettua tiedostoa ja toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
    Huomautus käyttöjärjestelmän macOS 10.15 käyttäjille (tai uudempien käyttöjärjestelmien käyttäjille): Seuraava valintaikkuna tulee näkyviin, kun ohjelmisto havaitsee Walkman-laitteen macOS 10.15 -käyttöjärjestelmässä tai uudemmassa käyttöjärjestelmässä. Valitse OK.

salli käyttö

5. Kun näyttöön tulee päivityksen valmistumisesta kertova viesti, napsauta [Close] (Sulje) -painiketta.

Kun asennus on valmis, Content Transfer for Mac -ohjelmisto käynnistyy automaattisesti.

Huomautus: iTunes-kansiota ei välttämättä ole macOS 10.15 -käyttöjärjestelmässä (tai uudemmissa käyttöjärjestelmissä). Valitse Auto Transfer Folder (Automaattinen siirto) -kansion asetukseksi Music (Musiikki) tai Custom (Mukautettu).