• Mitat (L x K x S)

Noin 57,9 mm x 122,6 mm x 14,8 mm

• Paino

Noin 164 g

• Lataus ja virtalähde

USB-virta (tietokoneen USB-liitännästä)

• Latausaika (täysi lataus)

Noin 6,5 tuntia

• Akunkesto - jatkuva musiikin toisto

MP3 (128 kb/s) / stereominiliitäntä: 20 h, MP3 (128 kb/s) / tasapainotettu vakioliitäntä: 19 h, AAC (256 kb/s) / stereominiliitäntä: 20 h, AAC (256 kb/s) / tasapainotettu vakioliitäntä: 19 h, FLAC (192 kHz / 24-bittinen) / stereominiliitäntä: 16 h, FLAC (192 kHz / 24-bittinen) / tasapainotettu vakioliitäntä: 15 h, DSD (2,8224 MHz / 1-bittinen) / stereominiliitäntä: 10 h, DSD (2,8224 MHz / 1-bittinen) / tasapainotettu vakioliitäntä: 9 tuntia

• Kiinteä akku

Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Muistin koko

64 Gt

• Äänitehosteet

Suora lähde (suora),10 kaistan taajuuskorjain, DSEE HX, DC-vaiheen linearisoija, Dynamic Normalizer, vinyyliprosessori

• Vedä ja pudota

Kyllä

• Musiikin toistotila

Satunnaistoisto, ei uudelleentoistoa, toista 1 kappale, toista kaikki uudelleen, koko alue, valittu alue

• Äänen toisto

MP3 (.MP3): 32–320 kb/s (tukee useita bittinopeuksia [VBR]) / 32, 44,1, 48 kHz, WMA (.WMA): 32–192 kb/s (tukee useita bittinopeuksia [VBR]) / 44,1 kHz, FLAC (.flac): 16, 24 bittiä / 8–384 kHz, WAV (.WAV): 16, 24, 32 bittiä (liukuluku/kokonaisluku) / 8–384 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 16–320 kb/s / 8–48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32–144 kb/s / 8–48 kHz, Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16, 24 bittiä / 8–384 kHz, AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16, 24, 32 bittiä / 8–384 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1 bitti / 2,8224; 5,6448; 11,2896 MHz, APE (.ape): 8, 16, 24 bittiä / 8–192 kHz (nopea, normaali, erittäin nopea), MQA (.mqa.flac): Tuettu

• Näyttötyyppi

TFT-värinäyttö valkoisella LED-taustavalolla

• Näytön resoluutio

3,6-tuumainen (9,1 cm), HD (1280 x 720 pikseliä)

• Musiikin hakutavat

Kaikki kappaleet, esittäjä, julkaisuvuosi, soittolistat, albumi, laji, säveltäjä, korkea resoluutio, viimeisimmät siirrot, kansio, kappalejärjestystiedosto

• Taajuus

20-40 000 Hz

• Enimmäislähtöteho (JEITA 16 Ω/mW)

0,4–1,1 mW (32 Ω).

• Enimmäislähtöteho (JEITA 16 Ω/mW)

0,4–1,1 mW (32 Ω).

• Taajuus

20-40 000 Hz

• Käyttöjärjestelmä

Android 9.0

• USB DAC -tila

-

• Digitaalinen taustahälyn poisto

-

• LIITÄNNÄT

Kuulokkeet: Stereominiliitäntä, tasapainotettu vakioliitäntä, Ulkoinen muisti: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC

• Langattomat ominaisuudet

Viestintäjärjestelmä: Bluetooth-versio 5.0, NFC: kyllä, tuetut Bluetooth-profiilit: kyllä, tuetut koodekit (lähetys): kyllä, tuetut koodekit (vastaanotto): Ei