Tietoja tästä latauksesta

WAV Conversion Tool -työkalu muuntaa OpenMG Audio -muotoa olevat tiedostot WAV (PCM) -tiedostoiksi. Tämä ohjelmisto on tarkoitettu käytettäväksi vain OpenMG Audio -muotoisten tiedostojen kanssa, jotka on tallennettu MIC- tai analogisen tulon (LINE-IN) kautta Hi-MD-laitteesta ja ladattu SonicStage-ohjelmistoon. Nämä Hi-MD-muotoon tallennetut muunnettavat tiedostot voidaan muuntaa WAV-muotoisiksi tiedostoiksi WAV Conversion Tool -ohjelmistolla.

Lue huolellisesti seuraavat ohjeet.

Soveltuvat mallit

WAV Conversion Tool -työkalu tukee seuraavia tuotteita:
 • MZ-NH1 / NH900/ NHF800/ NH700 ja NH600

Asenna

Tärkeää:
 • Tietokoneessa on oltava asennettuna SonicStage v2.1 tai uudempi ennen kuin lataat WAV Conversion Tool -työkalun. Jos sinulla ei ole SonicStage v2.1:tä tai uudempaa, sinun on ladattava SonicStage-päivitysohjelma ennen WAV Conversion Tool -työkalun asentamista. SonicStagen version tarkistaminen:
  1. Käynnistä SonicStage.
  2. Napsauta SonicStage-ikkunan valikossa Help [Ohje] - About SonicStage [Tietoja SonicStagesta].
  3. Tarkista About SonicStage [Tietoja SonicStagesta] -ikkunasta SonicStagen versio. Jos "SonicStage Version 2.0.xx.xxxxx" tai aikaisempi näkyy luettelossa, asenna SonicStage Ver.2.1 tai uudempi ennen tämän ohjelmiston lataamista.
 • Windows XP:n ja Windows 2000:n käyttäjien kirjauduttava sisään Järjestelmänvalvoja-tililtä voidakseen asentaa tämän ohjelmiston. Sinun on kirjauduttava sisään Järjestelmänvalvoja- tai Tehokäyttäjätilillä voidaksesi käyttää SonicStage-ohjelmistoa ja WAV Conversion Tool -työkalua.
 • WAV Conversion Tool -työkalun käyttöliittymä ja ohjetiedostot ovat englanninkielisiä.

Noudata seuraavia ohjeita WAV Conversion Tool -työkaluohjelmiston asentamisessa:

 1. Hyväksy vastuuvapauslauseke alla olevalla "Download" [Lataa] -painikkeella ja lataa seuraava tiedosto:
  • WAVConversionToolSetup.exe (2 190 Kt)
 2. Sulje kaikki sovellukset, mukaan lukien SonicStage ja MD Simple Burner.
 3. Jos Hi-MD-tuotteesi on kytketty tietokoneeseen, irrota se.
 4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla WAVConversionToolSetup.exe-ohjelmatiedostoa ja noudata näytön ohjeita. Napsauta "Finish" [Valmis], kun asennus on valmis.
Huomautuksia:
 • SonicStage v2.1 tai uudempi on oltava asennettuna ennen WAV Conversion Tool -työkalun asentamista.
 • Älä anna järjestelmän siirtyä latauksen aikana valmius-, lepo- tai horrostilaan.
 • Tämä ohjelma on tarkoitettu käytettäväksi AINOASTAAN tietokoneessa, jossa on valmistajan esiasentama Windows XP Media Center Edition 2004, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Millennium Edition, tai Windows 98 Second Edition. ÄLÄ KÄYTÄ sitä käyttöjärjestelmillä Macintosh, Windows 98 / 95, Windows NT tai muilla käyttöjärjestelmillä.
 • Tämä ohjelma on tekijänoikeussuojattu. Et saa siirtää tai kopioida tätä ohjelmaa.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

 • WAVConversionToolSetup.exe

Tiedoston koko

 • 2.14 Mb