Tietoja tästä latauksesta


Huomautuksia: Tämä objektiivin järjestelmäohjelmistopäivitys on saatavilla E-tyypin kameroille.

 • Joitakin malleja ei voi päivittää tällä päivityksellä. (malliluettelo)
 • Kun kuvaat PXW-FS7M2-kameralla, noudata PXW-FS7M2-käyttöoppaan ohjeita.

Tärkeää

 • Tämän järjestelmän ohjelmistopäivityksen voi suorittaa vain , objektiivi on kiinnitetty kameraan, jossa on "Fast Hybrid AF" -toiminto.- Et voi suorittaa järjestelmän ohjelmistopäivitystä toisella kameralla.
 • Varmista, että kiinnität objektiivin kameraan ennen laiteohjelmistopäivitystä. - Ennen kuin kiinnität objektiivin kameraan, muista sammuttaa kamera.


 • Julkaisupäivämäärä: 30/08/2013
 • Soveltuvat mallit ja ladattavan tiedoston nimi:
  MalliTiedostonimi
  SEL55210Update_SEL55210_V2.exe
 • Edut ja parannukset:
  • Ottaa käyttöön "Fast Hybrid AF" [Nopea hybridiautomaattitarkennus] -toiminnon.- Ilman tätä objektiivia kamera käyttää normaalin kontrastin automaattitarkennusta vaikka nopea hybridiautomaattitarkennus on valittu.
   Huomaa: Tämän järjestelmän ohjelmistopäivityksen lisäksi myös NEX-5R- tai NEX-6-laiteohjelmisto on päivitettävä.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva yleisimmin käytettyjen Microsoft Windows -versioiden kanssa:

 • Windows® 10
 • Windows® 8.1
 • Windows® 7 SP1
 • Windows® Vista* SP2
  Huomautus:
  *Starter-versio ei ole tuettu.

Tietokonelaitteisto

 • Kiintolevytila: 200 Mt tai enemmän
 • RAM-muisti: 512 Mt tai enemmän
  Huomaa: Sulje kaikki muut ohjelmistosovellukset ennen laiteohjelmiston päivittämistä.
 • Kameran virtalähde: Täyteen ladattu ladattava NP-FW50-akku tai AC-PW20-verkkolaite (myydään erikseen) - Päivitys voidaan suorittaa vain, kun jäljellä oleva akkutaso on vähintään kolme tolppaa. Suosittelemme käyttämään täysin ladattua akkua tai verkkolaitetta AC-PW20 (myydään erikseen).
 • Kameran mukana toimitettu USB-kaapeli - Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Asenna

Tärkeitä huomautuksia:
 • Käytä järjestelmän ohjelmistopäivityksen suorittamiseen täysin ladattua ladattavaa akkua NP-FW50 tai verkkolaitetta AC-PW20 (myydään erikseen).
 • Älä irrota akkua tai verkkolaitetta päivityksen aikana. Muuten kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
 • Irrota muistikortti ennakkoon kamerasta.
 • Varmista, että kiinnität objektiivin kameraan ennen laiteohjelmistopäivitystä. - Ennen kuin kiinnität objektiivin kameraan, muista sammuttaa kamera.

Noudata seuraavia ohjeita, kun haluat tarkistaa järjestelmän ohjelmistoversion.

 1. Valitse kamerassa Menu [Valikko] -> Setup [Asetus]-> Version [Versio].
 2. Järjestelmän ohjelmistoversio tulee näyttöön. - Jos objektiivin laiteohjelmistoversio on Ver. 02 tai uudempi, päivitystä ei tarvita.

1. Lataa päivitystiedosto

 1. Tallenna ladattu tiedosto tietokoneen työpöydälle (suositus).

 2. Windows 8:n käyttäjät:

  Internet Explorerin oletusasetuksissa päivitystiedosto tallennetaan [Ladatut tiedostot] -kansioon. Napsauta [Työpöytä]-ruutua Aloitus-näytössä ja hae ladattu tiedosto [Ladatut tiedostot] -kansiosta Windowsin resurssienhallinnalla.

2. Käynnistä järjestelmän ohjelmistopäivitys.

 1. Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
 2. Käynnistä järjestelmän ohjelmistopäivitys kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Tarkista kameran USB-liitäntätila.

 1. Käynnistä kamera. - Jos kamera on jo käynnistetty, sammuta se ja käynnistä se uudelleen.
 2. Valitse kamerassa järjestelmän ohjelmistopäivitysohjeen mukaisesti Menu [Valikko] -> Setup [Asetus] -> USB Connection [USB-yhteys] ja tarkista onko Mass Storage [Massamuisti] valittu.
  Jos jokin muu tila kuin Mass Storage [Massamuisti] on valittu, valitse Mass Storage [Massamuisti].

4. Kytke tulostin tietokoneeseen.

Irrota muistikortti ennakkoon kamerasta.

 1. Tarkista, ettei kameran nestekidenäyttö ole sammutettu, ja liitä kamera tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  Kamera siirtyy virransäästötilaan riippuen "Power Saving Start Time" [Virransäästötilan alkamisaika] -asetuksesta riippuen. Jos kamera siirtyy virransäästötilaan ja kameran nestekidenäyttö sammuu, paina suljinpainiketta puoliväliin, jolloin poistut virransäästötilasta, ja liitä kamera tietokoneeseen mukana tulleella USB-kaapelilla.

  Jos tietokoneen näyttöön tulee virheviesti, kokeile seuraavia vaihtoehtoja:
  • Kytke USB-kaapeli kamerasta irti ja liitä USB-kaapeli takaisin.
  • Jos tietokoneessa on toinen vapaa USB-liitäntä, liitä USB-kaapeli uudelleen toiseen USB-liitäntään.
 2. Varmista, että näkyy tehtäväpalkissa tietokoneen näytön oikeassa alakulmassa. - Jos sitä ei näy tehtävärivillä, siirry seuraavaan vaiheeseen.
 3. Kun olet varmistanut edellä olevan, napsauta järjestelmän ohjelmistopäivitysikkunassa Next [Seuraava] -painiketta. Kuva 4 tulee näkyviin järjestelmän ohjelmistopäivityksen ohjelmaikkunaan ja kuva 5 kameran nestekidenäyttöön. - Älä tämän jälkeen sammuta kameraa, ennen kuin järjestelmän ohjelmistopäivitys on valmis.

  Kuva 4


  Kuva 5

  • Kun viesti "The update is not available for your model." [Malliisi ei ole saatavana päivitystä] tulee näyttöön, tarkista onko järjestelmän ohjelmistopäivitys oikea kameraan liitetylle objektiiville.
  • Kun edellä oleva viesti tulee näkyviin, vaikka oikea järjestelmän ohjelmistopäivitys on käynnissä, sulje järjestelmän ohjelmistopäivitys, irrota USB-kaapeli, sammuta kamera ja palaa sitten takaisin vaiheeseen 2 "Käynnistä järjestelmän ohjelmistopäivitys".
  • Kun viesti "Could not find the camera with the lens for this update mounted." [Ei löydetty kameraa eikä siihen kiinnitettyä objektiivia tälle päivitykselle], tarkista että kamerassa on "Fast Hybrid AF" -toiminto ja että kamera on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.

5. Tarkista tarvitaanko päivitystä

 1. Kun olet vahvistanut näytöt kuvissa 4 ja 5, napsauta Next [Seuraava] -painiketta. Nykyinen versio ja päivityksen jälkeinen versio tulevat näkyviin näyttöön vasempaan alareunaan. (Kuva 6).
 2. Kun olet vahvistanut näytön kuvassa 6, napsauta [Next] [Seuraava] (Current version) [Nykyinen versio] on [Ver.01]). - Jos näyttö kuvassa 7 tulee näkyviin, päivitystä ei vaadita. Katkaise viestin mukaisesti USB-yhteys ja napsauta Finish [Valmis]. Sammuta kamera, irrota akku tai verkkolaite, ja käynnistä kamera.


  Kuva 6: Päivitys vaaditaan.


  Kuva 7: Päivitystä ei vaadita.

6. Käynnistä päivitys

 1. Käynnistä päivitys napsauttamalla [Run] [Suorita].- Edistymispalkki on näkyvissä tiedonsiirron aikana (noin 5 sekuntia).

  Huomaa: Älä koskaan sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
 2. Kun tiedonsiirto on valmis, seuraava näyttö tulee näkyviin. Valitse [Valmis].
 3. Päivitysprosessi käynnistyy ja edistymispalkki on näkyvissä kameran näytössä (noin 30 sekunnin ajan).

7. Suorita päivitys loppuun

 1. Päivitysprosessi on päättynyt, kun viesti "Lens update complete." [Objektiivipäivitys valmis] näkyy kameran näytössä.
 2. Sammuta USB-yhteys napsauttamalla tehtävärivin oikeassa alakulmassa tai tietokoneen näytössä .- Jos se ei näy tehtäväpalkissa, siirry seuraavaan vaiheeseen
 3. Irrota USB-kaapeli. - Kun päivitys on valmis, sammuta kamera, irrota akku tai verkkolaite ja kytke sitten kamera takaisin päälle.

8. Tarkista järjestelmän ohjelmistoversio uudelleen ja varmista, että objektiivin järjestelmän ohjelmistoversio on Ver. 02.