• Kapasiteetti

500 Gt

• Levyn koko

2,5 tuumaa

• Tiedostojärjestelmä

NTFS

• Siirtonopeus (enint.)

Enint. 5 Gbit/s (USB 3.0), enint. 480 Mbit/s (USB 2.0)

• Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 8 (32-bittinen/64-bittinen), Windows 7 (32-bittinen/64-bittinen), Windows Vista (32-bittinen/64-bittinen), Windows XP (32-bittinen), Mac OS X 10.4 tai uudempi (Mac OS tukee vain USB 2.0 -liitäntää)

• USB-portti

USB 3.0/USB 2.0 ×1

• Yhteensopivat laitteet

Windows®-tietokone, Macintosh®

• Tuotteen paino (ilman pakkausta)

220 g

• Tuotteen mitat (noin L x K x S)

80 mm x 16 mm x 126 mm

• PC-ohjelmisto

"Data Transfer (tiedonsiirto) Backup Manager (varmuuskopiointityökalu) Password Protection (salasanan suojaus) FAT32 Formatter (formatointityökalu)"

• Verkkolaite / muu kaapeli

EI

• Palvelutukikausi

3 vuotta

• USB-kaapeli

USB 3.0 vakio-A- ja USB 3.0 mikro-B -sovitinkaapeli (60 cm)

• Esiasetukset

EI

• FM (MHz)

Ei käytettävissä

• Pikavalintapainikkeet

EI