• Väri

Musta

• Kapasiteetti

480 Gt 1

• Käyttölämpötila

+5...+40 ℃ (ei tiivistymistä)

• Yhteensopivat laitteet

Windows(R)-tietokone, Mac, Android(TM)-älypuhelin ja -tabletti

• Liittymä

USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps)

• Liitännän tyyppi

USB Type-C -portti

• Virtalähde

DC 5V (USB-väylän virta kytketty) enintään 900 mA

• Tiedostojärjestelmä

exFAT

• Säilytyslämpötila

-20...+60 ℃ (ei tiivistymistä)

• Siirtonopeus

Lukunopeus jopa 540 Mt/s, kirjoitusnopeus jopa 520 Mt/s 2

• Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows(R) 7 tai uudempi (32-/64-bittinen), OS X 10.9 tai uudempi. Tarkista Android(TM)-älypuhelinten ja -tablettien yhteensopivuustiedot uusimmasta yhteensopivuusluettelosta 3

• Painot (noin)

50 g

• Mitat (noin L x K x S)

47 x 11 x 80 mm

• Windows- ja Mac-tietokoneiden mukana toimitettavat ohjelmistot

ENC DataVault lite 4

• Windows-käyttöjärjestelmän mukana toimitettavat ohjelmistot

FAT32 Formatter 4

• Kaapeli: USB Type-C–USB Type-C (USB 3.1 Gen 2, 45,7 cm),
    • Kaapeli: USB Type-C–USB Standard-A (USB 3.1 Gen 2, 45,7 cm),
    • Rajoitetun takuun kortti,
    • Käyttöohjeet