Väri
Musta
Kapasiteetti
480 Gt 1
Käyttölämpötila
+5...+40 ℃ (ei tiivistymistä)
Yhteensopivat laitteet
Windows(R)-tietokone, Mac, Android(TM)-älypuhelin ja -tabletti
Liittymä
USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps)
Liitännän tyyppi
USB Type-C -portti
Virtalähde
DC 5V (USB-väylän virta kytketty) enintään 900 mA
Tiedostojärjestelmä
exFAT
Säilytyslämpötila
-20...+60 ℃ (ei tiivistymistä)
Siirtonopeus
Lukunopeus jopa 540 Mt/s, kirjoitusnopeus jopa 520 Mt/s 2
Tuetut käyttöjärjestelmät
Windows(R) 7 tai uudempi (32-/64-bittinen), OS X 10.9 tai uudempi. Tarkista Android(TM)-älypuhelinten ja -tablettien yhteensopivuustiedot uusimmasta yhteensopivuusluettelosta 3
Painot (noin)
50 g
Mitat (noin L x K x S)
47 x 11 x 80 mm
Windows- ja Mac-tietokoneiden mukana toimitettavat ohjelmistot
ENC DataVault lite 4
Windows-käyttöjärjestelmän mukana toimitettavat ohjelmistot
FAT32 Formatter 4
  • Kaapeli: USB Type-C–USB Type-C (USB 3.1 Gen 2, 45,7 cm),
  • Kaapeli: USB Type-C–USB Standard-A (USB 3.1 Gen 2, 45,7 cm),
  • Rajoitetun takuun kortti,
  • Käyttöohjeet