Reaaliaikaisen kaukosäätimen liittäminen toimintakameraan

Kaukosäätimen käytöllä toimintakameran kanssa voit aloittaa juoksu-, pyöräily- tai luistelutapahtuman tallentamisen samalla hetkellä kuin se alkaa. Kaukosäädintä pidetään ranteessasi, joten sinulla on täydellinen liikkumisen vapaus, ja 4 tunnin akkujen käyttöiällä se kestää myös matkan. Voit käyttää kaukosäätimen näyttöä videokuvan katseluun samalla, kun sitä tallennetaan. Se on myös vesitiivis 3 metriin saakka, joten se sopii täydellisesti lainelautailuun ja vesiurheiluun.

Valmistele kaukosäädin

1. Avaa MENU-valikko ja valitse Network Settings [Verkkoasetukset] > Connection Setting [Yhteysasetus]
  2. Valitse SINGLE [Yksi] -yhteys, jos sinulla on vain yksi kamera.
    Valitse MULTI [Moni] -yhteys, jos halut käyttää kaukosäädintä useamman kuin yhden kameran kanssa. Voit käyttää kaukosäädintä samaan aikaan enintään viiden yhteensopivan kameran kanssa.

Rekisteröi kamera kaukosäätimeen

1. Valitse MENU-näytössä kameran ja kaukosäätimen kuvake
  2. Kaukosäädin on nyt rekisteröity kameraan. Se pysyy tässä tilassa 2 minuutin ajan, joten varmista, että rekisteröit kameran, ennen kuin aika kuluu umpeen.
  3. Valitse kamerassa [SETUP] (Asetus), sitten [confg] > [Wi-Fi] > [multi] > uusi
  4. Näytössä vilkkuu nyt sana [PREP] (Valmistelee)
  5. Odota, kunnes kaukosäätimen näytössä lukee [OK], ja vahvista sitten rekisteröinti valitsemalla [REC/ENTER] (Tall./Syötä)
  6. Kun rekisteröinti on valmis, näytössä lukee [DONE] (Valmis) ja kamera on käyttövalmis 2 sekunnin kuluttua

Jos rekisteröit useamman kuin yhden kameran, toista nämä vaiheet.

Kaukosäätimen yhdistäminen kameraan
Kun olet rekisteröinyt kameran kaukosäätimen kanssa, kaksi laitetta yhdistyvät automaattisesti Wi-Fi-yhteyden välityksellä, kun ne molemmat kytketään päälle. (Näet kaukosäätimessä sinisen valon, kun se on kytketty päälle.)

Lisätietoja kameran yhdistämisestä kaukosäätimen kanssa on kamerasi käyttöoppaassa.

Kaukosäätimen näyttö ja kuvakkeet
Kaukosäätimen näytöstä näet missä tilassa kamera on ja tallentaako se paraikaa.

KuvakeMerkitys
Valokuvien kuvaustila
Videoiden tallennustila
Intervallikuvien kuvaustila
Yhdistetty
Käsitellään tai lähetetään

Kun kamera tallentaa tai ottaa intervallikuvia, vastaavan kuvakkeen reunaan ilmestyy piste:
Jos olet yhdistänyt monta kameraa, voit painaa UP/DOWN (Ylös/Alas) -painikkeita ja selata niiden välillä kaukosäätimen näytöllä. Nyt valitun kameran kuvake on korostettu väriruudulla.
Kaukosäätimen päänäyttö (Live View) synkronoi LCD-näytön valitun kameran kanssa.

Valokuvien ja videoiden kuvaaminen

1. Paina kaukosäätimen REC/ENTER-painiketta ja aloita tallennus tai kuvaa kuva. Jos liitettynä on useampi kuin yksi kamera, jokainen niistä vastaanottaa signaalin samanaikaisesti, mutta kameran asetusten ja sijainnin vuoksi voi ilmetä aikaviive.
  2. Näet kaukosäätimessä punaisen valon, kun kamera tallentaa tai ottaa intervallikuvia.
  3. Päätä tallennus painamalla uudelleen REC/ENTER-painiketta

Vianmääritys

Virheilmoitukset...

KuvakeMerkitysMitä tehdä
KameravirheTarkista, että kamera tai muistikortti johon yhteys on muodostettu, toimii oikein
Yhteyden muodostaminen epäonnistuiTarkista, että kamera on kytketty päälle ja on oikeassa tilassa. Tarkista Wi-Fi-yhteys ja signaalinvoimakkuus.
Yritys muodostaa yhteys epäyhteensopivan kameran kanssaTarkista kaukosäätimen käyttöoppaasta, että kamera on yhteensopiva kaukosäätimen kanssa.
NumeroMerkitysMitä tehdä
03-03
03-04
Yhteyden muodostaminen epäonnistuiTarkista, että kamera on kytketty päälle ja on oikeassa tilassa. Tarkista Wi-Fi-yhteys ja signaalinvoimakkuus.
03-05Enimmäismäärä kameroita on jo yhdistettyKytke irti yksi tai useampi kamera kaukosäätimestä.