Artikkelin tunniste : 00131380 / Viimeksi muokattu : 01.04.2019

Sovellusohjelmistojen (kodin audiolaitteet) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
    • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa.
    • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva
    ? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
    HAP Music Transfer 1.3.0 HDD Audio Player
    Hi-Res Audio Player (Windows) v1.2.1 Hi-Res Audio
    SONY_USB_DAC_Amp_Driver v1.2 Stereojärjestelmä
    Media Go 3.0 Walkman
    PSP
    XPERIA-älypuhelin
    XPERIA-taulutietokone
    Hi-Res Audio
    Sony_Audio_USB_Driver 1.01 Aktiivikaiutin
    Stereojärjestelmä