Artikkelin tunniste : S700023933 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Ohjauspaneelin käyttö

Ohjauspaneelin käyttö

Uusi ohjauspaneeli on nyt nimeltään “Tietokoneen asetukset”, ja sen avulla käyttäjä voi mukauttaa asetuksia Windows 8:ssa.
    1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
    2. Valitse “Asetukset”
    3. Valitse “Tietokoneen asetukset”
    4. Käyttäjän näkyviin tulee seuraavat luokat:
      1. Mukauta
      2. Käyttäjät
      3. Ilmoitukset
      4. Haku
      5. Jaa
      6. Yleistä
      7. Tietosuoja
      8. Laitteet
      9. Helppokäyttötoiminnot
      10. Synkronoi asetukset
      11. Kotiryhmä
      12. Windows-päivitys

Klassinen ohjauspaneeli on edelleen olemassa ja sen voi avata seuraavasti:
    1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
    2. Valitse “Etsi”
    3. Kirjoita “Ohjauspaneeli”
    4. Valitse “Ohjauspaneeli”
    5. Klassinen ohjauspaneeli käynnistyy nyt työpöytätilassa
    tai
    1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin työpöydän oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
    2. Valitse “Asetukset”
    3. Valitse “Ohjauspaneeli”