Artikkelin tunniste : S700023950 / Viimeksi muokattu : 29.10.2012

Aktivoi Vaio Update

Aktivoi Vaio Update

Hyvä Sony-asiakas,

Yhteydenpito Sonyn kanssa mahdollistaa sen, että saat VAIO-tietokoneestasi parhaan hyödyn. Sony on kehittänyt ja asentanut VAIO Update -apuohjelman, jotta voit käyttää VAIO-tietokonettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

VAIO Update -apuohjelman avulla voimme päivittää esiasennettuja ohjaimia, apuohjelmia ja muita Sony-ohjelmistoja. VAIO Update pitää VAIO-tietokoneesi ajan tasalla ja ehdottaa tai jopa asentaa automaattisesti uusimmat lisät, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä itse.

Kun odotettu Windows 8 käyttöjärjestelmä julkistetaan, odotamme saataville lisää parannettuja sovelluksia ja ohjaimia. Suosittelemme siksi sinua käynnistämään VAIO Update -apuohjelman ja noudattamaan näytön ohjeita tämän ominaisuuden aktivoimiseksi.

Napsauta tästä lisätietoja VAIO Update -apuohjelmasta.

Kiitos, että valitsit Sony-tuotteen.