Artikkelin tunniste : 00235307 / Viimeksi muokattu : 20.11.2019

AACS-avaimen levittäminen WinDVD BD -versioon 10 päättyy – 20. marraskuuta 2019

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että Sony lopettaa 31. tammikuuta 2020 AACS-avaimen levittämisen Sony VAIO -tietokonejärjestelmien WinDVD BD -versioon 10.

Sen seurauksena VAIO-käyttäjät eivät voi enää toistaa joitakin Blu-ray-levyjä.

[Sovellus, jota ilmoitus koskee]

WinDVD BD -versio 10

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutunutta vaivaa ja arvostamme ymmärtäväistä suhtautumistasi.

Huomautus: Sonyn on jo lopettanut AACS-avaimen levittämisen WinDVD BD -versioon 8.x 30. huhtikuuta 2017.