• KDL-43W755C
  • KDL-43W756C
  • KDL-43W805C
  • KDL-43W807C
  • KDL-43W808C
  • KDL-43W809C
  • KDL-50W755C
  • KDL-50W756C
  • KDL-50W805C
  • KDL-50W807C
  • KDL-50W808C
  • KDL-50W809C

Hyödyt ja parannukset

• Ratkaisee ongelman, jossa näyttö on musta, kun High Efficiency Video Coding (HEVC) -muotoa dekoodataan TV-virittimen kautta
  • Parantaa Wi-Fi-toimintoa

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Katso aiemmat hyödyt ja parannukset

Rajoitukset

• Käytettävissä vain Euroopassa myydyissä TV:issä. Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa.

Valmisteleminen

Video-opas: television päivittäminen

Tarkista ohjelmistoversio

Ohjelmistosi saattaa jo olla ajantasainen. Jos et ole varma, voit helposti tarkistaa ohjelmistoversiosi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Paina kauko-ohjaimen HELP-painiketta.
  2. Ohjelmistoversion numero näkyy TV-ruudulla mallin nimen alla.
    • Malli: KD- / KE- / XBR-xxxxxxxx
    • Ohjelmistoversio: PKG-xxxxxxxx

Jos versionumero on PKG5.457.xxxx tai sitä suurempi, käytössäsi on jo uusin ohjelmistoversio eikä päivitystä tarvita.

BRAVIA TV:n laiteohjelmiston päivittämiseen on 2 helppoa tapaa:

• Automaattisella ohjelmiston lataustoiminnolla (helppo)
    HUOMAUTUS: TV saattaa ilmoittaa, että ohjelmisto olisi ajan tasalla, vaikka uusinta versiota ei olisi asennettu. Automaattisen ohjelmiston latauksen päivitykset julkaistaan porrastetusti, eivätkä ne välttämättä ole heti saatavilla. Please try again later. Jos haluat päivittää välittömästi, lataa ja asenna ohjelmistopäivitys USB-muistitikun avulla ohjeiden mukaisesti.
  • USB-muistitikun käyttäminen

Automaattisen ohjelmiston lataustoiminnon käyttäminen (helppo):

Sony toimittaa ohjelmistopäivityksiä, joilla tehostetaan toimintoja ja parannetaan TV:n käyttöä. Helpoin tapa vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä on käyttää automaattista ohjelmiston lataustoimintoa. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.
Jos olet ottanut käyttöön automaattisen ohjelmiston lataustoiminnon seuraavalla tavalla, saat automaattisesti ilmoituksen TV:n päivityksestä.

1. Paina kauko-ohjaimen HELP-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmän ohjelmistopäivitys.
  3. Valitse Automaattinen ohjelmiston lataus.

Uusi laiteohjelmistopäivitys tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin päivityksen julkaisua seuraavien viikkojen aikana.

TÄRKEÄÄ: Seuraavat osiot: System Requirements, File Info, Download ja Install (Järjestelmävaatimukset, Tiedoston tiedot, Lataus ja Asennus) koskevat päivittämistä USB-muistitikun avulla. Voit ohittaa ne, jos teit päivityksen automaattisen ohjelmiston lataustoiminnon avulla.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivustolla Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.

USB-muistitikun käyttäminen:

Ohjelmiston voi päivittää myös USB-muistitikun avulla. Jos televisioon ei ole määritetty internetyhteyttä tai et halua odottaa automaattista ohjelmiston lataustoimintoa, voit kokeilla latausta ja päivitystä USB-muistitikun avulla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Järjestelmävaatimukset

Tarvitset

• tietokoneen, jossa on internetyhteys
  • USB-muistitikun
    * Voit päivittää television, vaikka USB-muistitikulla olisi muitakin tiedostoja.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• TV:n laiteohjelmiston päivitys versioon5.457

Zip-tiedoston nimi

• sony_tvupdate_2015_5457_eua_auth.zip

Tiedoston versio

• 5.457

Tiedoston koko

• 1 603 630 869 tavua

Julkaisupäivämäärä

• 07-04-2021

Lataa

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolella tai seurauksena voi olla TV:n toimimattomuus tai korjaustarve.
  • Älä sammuta TV:tä tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen aikana.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Pysäytä kaikki tallennukset ennen laiteohjelmiston päivitystä (vain USB-kiintolevylle tallentavat mallit)

Päivityksen lataaminen:

Ennen kuin asennat päivityksen, sinun on ladattava se Internetistä ja tallennettava USB-muistitikulle.

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    1. Napsauta sivun yläreunan Download (Lataa) -painiketta, ja lue ja hyväksy käyttöehdot.
    2. Napsauttamalla sivun alareunan Download (Lataa) -painiketta voit ladata päivityksen tietokoneeseen.
  2. Tarkista ladatun tiedoston nimi ja koko (katso osio File Info  [Tiedoston tiedot]).
  3. Pura ladattu tiedosto.
    HUOMAUTUS: Ladatusta tiedostosta puretun tiedoston nimi on (sony_dtvxxxxx_xxxx_xxxxxx.pkg).
  4. Liitä USB-muistitikku tietokoneeseen.
  5. Kopioi tai vedä ja pudota purettu tiedosto USB-laitteen juurihakemistoon.
    HUOMAUTUS: Juurihakemisto on laitteen ensimmäinen tai ylin hakemisto, joka sisältää kaikki muut kansiot.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta ja siirry seuraavaan osioon.

Asenna

Vaihe 1: asenna päivitys

Kun olet ladannut päivitystiedoston ja valmistellut USB-laitteen, voit asentaa sen TV:seen. Toimenpide kestää enintään 30 minuuttia ja asennuksen aikana TV sammuu ja sitten käynnistää itsensä uudelleen. Noudata alla olevia ohjeita:

1. Kytke televisioon virta.
  2. Varmista, että TV:seen ei ole liitetty USB-laitteita.
  3. Liitä puretun tiedoston (sony_dtvxxxxx_xxxx_xxxxxx.pkg) sisältävä USB-muistitikku TV:n USB-porttiin.
    HUOMAUTUS: Jos TV:ssä on useita USB-portteja, voit käyttää niistä mitä hyvänsä.
  4. Kun USB-muistitikku on havaittu, TV-ruutuun tulee useita eri viestejä. Toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
    HUOMAUTUS: Jos viestit eivät tule näyttöön automaattisesti, sammuta ja käynnistä televisio uudelleen kauko-ohjaimella.
  5. Kun tiedosto on kopioitu USB-muistitikulta, päivitys alkaa, TV:n virran merkkivalo alkaa vilkkua valkoisena ja TV-ruutuun avautuu päivityksen edistymisnäyttö.
  6. Usean minuutin jälkeen TV sammuu ja käynnistyy sitten uudelleen päivityksen viimeistelemiseksi.
    VAROITUS: Kun ohjelmiston asennus on kesken,
    • älä irrota USB-laitetta.
    • älä katkaise TV:n virtaa.
    • älä irrota TV:tä virtalähteestä.
  7. Kun ohjelmistopäivitys on valmis, TV-ruutuun avautuu ohjelmistopäivityksen valmistumisesta kertova viesti.
  8. Irrota USB-laite varoen USB-paikasta.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

Varmista, että päivityksen asentaminen onnistui tarkistamalla nykyinen ohjelmistoversio.

• Jos versionumero on PKG5.457.xxxx, ohjelmiston päivitys onnistui.
  • Jos versionumero ei ole PKG5.457.xxxx, lataa ja asenna päivitys uudelleen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

• Poistuvatko henkilökohtaiset asetukseni päivityksen yhteydessä?
    Ei, käyttäjän asetukset eivät poistu.
  • Voinko asentaa aikaisemman ohjelmistoversion?
    Ei. Jotta TV:n suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä, aiempien ohjelmistoversioiden asentaminen ei ole mahdollista. Uusimmassa ohjelmistoversiossa on kaikki aiempien versioiden hyödyt ja parannukset.
  • Onko TV:n sammuminen päivityksen aikana on normaalia?
    Kyllä, TV:n käynnistyminen uudelleen päivityksen aikana on normaalia. TV:n uudelleenkäynnistyminen kestää kauemmin, kun uutta ohjelmistoa asennetaan.

Mitä tehdä, jos TV-laiteohjelmiston päivittäminen tuottaa ongelmia

Jos TV-ruutuun tulee viesti An error occurred during the software update (Ohjelmistopäivityksen aikana tapahtui virhe) tai Software cannot be updated using this USB device (Ohjelmistoa ei voi päivittää tällä USB-laitteella), saatat voida ratkaista ongelman seuraavien toimenpiteiden avulla:

1. Sammuta TV painamalla sen virtapainiketta.
  2. Paina virtapainiketta uudelleen ja jatka asennusta.

Jos TV-ruudussa näkyy viesti No newer version of the TV software was found (Uudempaa TV-ohjelmistoversiota ei löydetty), TV:seen on jo asennettu uusin ohjelmistoversio eikä sitä tarvitse päivittää.

HUOMAUTUS: Jos yrität päivittää ohjelmistoa USB-muistitikun avulla, tarkista seuraavat asiat.

• Varmista, että USB-muistitikku on hyvässä toimintakunnossa.
  • Aseman on oltava alustettuna FAT16-, FAT32-, exFAT- tai NTFS-muotoon.
  • Päivitys saattaa epäonnistua, vaikka USB-muistitikku olisi edellä mainittujen vaatimusten mukainen, riippuen muiden tikulla olevien tiedostojen koosta ja kansiorakenteesta. Jos päivitys ei onnistu, poista muut tiedostot ja yritä uudelleen siten, että USB-muistitikulle on tallennettu vain päivitystiedosto. Jos päivitys silti epäonnistuu, alusta USB-muistitikku FAT32-muotoon ja yritä uudelleen.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivuston Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.