• KD-55XH9005
  • KD-55XH9077
  • KD-55XH9096
  • KD-55XH9288
  • KD-55XH9296
  • KD-55XH9299
  • KD-65XH9005
  • KD-65XH9077
  • KD-65XH9096
  • KD-65XH9288
  • KD-65XH9296
  • KD-65XH9299

Hyödyt ja parannukset

• Korjaa ongelman, jossa TV-kanavien ääni ei kuulu TV:n käynnistämisen tai kanavan vaihtamisen jälkeen
  • Korjaa ongelman, jossa TV sammuu, kun Bluetooth-laitteiden ja television parikytkentää yritetään muodostaa silloin, kun RC on pois käytöstä
  • Korjaa ongelman, jossa tietystä soundbar-kaiuttimesta ei kuulu ääntä, kun se on liitetty HDMI eARC -liitäntään verkkolaitenollauksen jälkeen
  • Korjaa Alankomaita koskevan ongelman, jossa teksti-TV:n käynnistämisen jälkeen ei voi vaihtaa kanavia käyttämällä kaukosäätimen CH +/- -painikkeita tai numeronäppäimistöä
  • Estää tietyn sisällön katselun yhteydessä näkyvät odottamattomat, ajoittaiset näytön välähdykset
  • Päivitetty kanavien järjestys (koskee vain Kroatiaa)
  • Korjattu verkkoselaimen tietoturvahaavoittuvuus
    *Tämä laiteohjelmisto sisältää korjauksen tietoturvahaavoittuvuuteen, jonka Trend Micron Zero Day Initiative -aloitteen parissa työskennellyt Viettel Cyber Security -tiimi havaitsi. Haluamme kiittää heitä saamastamme tuesta.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Katso aiemmat hyödyt ja parannukset

Rajoitukset

• Käytettävissä vain Euroopassa myydyissä TV:issä. Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa.

Valmisteleminen

Video-opas: television päivittäminen

Tarkista ohjelmistoversio

Ohjelmistosi saattaa jo olla ajantasainen. Jos et ole varma, voit helposti tarkistaa ohjelmistoversiosi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Paina kauko-ohjaimen HELP-painiketta.
  2. Ohjelmistoversion numero näkyy TV-ruudulla mallin nimen alla.
    • Malli: KD- / KE- / XBR- / XR-xxxxxxxx
    • Ohjelmistoversio: PKG-xxxxxxxx

Jos versionumero on PKG6.0466.xxxx tai sitä suurempi, käytössäsi on jo uusin ohjelmistoversio eikä päivitystä tarvita.

BRAVIA TV:n laiteohjelmiston päivittämiseen on 2 helppoa tapaa:

• Automaattisella päivitysten tarkistustoiminnolla (helppo)
    HUOMAUTUS: TV saattaa ilmoittaa, että ohjelmisto olisi ajan tasalla , vaikka uusinta versiota ei olisi asennettu. Automaattisen ohjelmiston latauksen päivitykset julkaistaan porrastetusti, eivätkä ne välttämättä ole heti saatavilla. Please try again later. Jos haluat päivittää välittömästi, lataa ja asenna ohjelmistopäivitys USB-muistitikun avulla ohjeiden mukaisesti.
  • USB-muistitikun käyttäminen

Automaattisella päivitysten tarkistustoiminnolla (helppo):

Sony toimittaa ohjelmistopäivityksiä, joilla tehostetaan toimintoja ja parannetaan TV:n käyttöä. Helpoin tapa vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä on käyttää automaattista päivitysten tarkistustoimintoa. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.
Jos olet ottanut käyttöön automaattisen päivitysten tarkistustoiminnon seuraavalla tavalla, saat automaattisesti ilmoituksen TV:n päivityksestä.

1. Paina kauko-ohjaimen HELP-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmän ohjelmistopäivitys.
  3. Valitse Automatically check for update (Tarkista päivitykset automaattisesti).

Uusi laiteohjelmistopäivitys tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin päivityksen julkaisua seuraavien viikkojen aikana.

TÄRKEÄÄ: Seuraavat osiot (Järjestelmävaatimukset, Tiedoston tiedot, Lataus ja Asennus) koskevat päivittämistä USB-muistitikun avulla. Voit ohittaa ne, jos teit päivityksen automaattisen päivitysten tarkistustoiminnon avulla.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivustolla Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.

USB-muistitikun käyttäminen:

Ohjelmiston voi päivittää myös USB-muistitikun avulla. Jos televisioon ei ole määritetty internetyhteyttä tai et halua odottaa automaattista päivitystä , voit kokeilla latausta ja päivitystä USB-muistitikun avulla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Järjestelmävaatimukset

Tarvitset

• tietokoneen, jossa on internetyhteys
  • USB-muistitikun
    * Voit päivittää television, vaikka USB-muistitikulla olisi muitakin tiedostoja.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• TV:n laiteohjelmiston päivitys versioon6.0466

Zip-tiedoston nimi

• sony_atvotafull_2020_1600466100_eua_auth.zip

Tiedoston versio

• 6.0466

Tiedoston koko

• 1 431 610 142 tavua

Julkaisupäivämäärä

• 24-02-2021

Lataa

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolella tai seurauksena voi olla TV:n toimimattomuus tai korjaustarve.
  • Älä sammuta TV:tä tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen aikana.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Pysäytä kaikki tallennukset ennen laiteohjelmiston päivitystä (vain USB-kiintolevylle tallentavat mallit)

Päivityksen lataaminen:

Ennen kuin asennat päivityksen, sinun on ladattava se Internetistä ja tallennettava USB-muistitikulle.

1. Napsauta sivun yläreunan Download (Lataa) -painiketta, ja lue ja hyväksy käyttöehdot.
  2. Kun olet hyväksynyt käyttöehdot, lataa päivitystiedosto tietokoneeseen napsauttamalla sivun alalaidassa olevaa Download (Lataa) -painiketta.
  3. Tarkista ladatun tiedoston nimi ja koko (katso osio File Info  [Tiedoston tiedot]).
  4. Pura ladattu tiedosto helposti löytyvään sijaintiin tietokoneessa.
    HUOMAUTUS:  purkamalla ladatun tiedoston saat toisen zip-tiedoston (sony_dtvxxxxx_xxxx_xxxxxx.zip).
  5. Liitä USB-muistitikku tietokoneeseen.
  6. Siirry sijaintiin, johon tallensit puretun tiedoston ja kopioi tai vedä ja pudota tiedosto USB-laitteen juurihakemistoon.
    HUOMAUTUS: Juurihakemisto on laitteen ensimmäinen tai ylin hakemisto, joka sisältää kaikki muut kansiot.
  7. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta ja siirry seuraavaan osioon.

Vaihe 1: asenna päivitys

Kun olet ladannut päivitystiedoston ja valmistellut USB-laitteen, voit asentaa sen TV:seen. Toimenpide kestää enintään 10 minuuttia ja asennuksen aikana TV sammuu ja sitten käynnistää itsensä uudelleen. Toimi näiden ohjeiden mukaisesti:

1. Kytke televisioon virta.
  2. Varmista, että televisioon ei ole liitetty muita USB-laitteita.
  3. Liitä puretun tiedoston (sony_dtvxxxxx_xxxx_xxxxxx.zip)  sisältävä USB-muistitikku TV:n USB-porttiin.
    HUOMAUTUS: Jos TV:ssä on useita USB-portteja, voit käyttää mitä tahansa niistä.
  4. Kun USB-muistitikku on havaittu, TV-ruutuun tulee useita eri viestejä. Noudata näytössä näkyviä ohjeita.
    HUOMAUTUS: Jos viestit eivät tule automaattisesti näkyviin, sammuta ja käynnistä TV kauko-ohjaimella.
  5. Päivitys alkaa, TV:n virran merkkivalo alkaa vilkkua valkoisena ja TV-ruutuun avautuu päivityksen edistymisnäyttö.
  6. Usean minuutin jälkeen TV sammuu ja käynnistyy sitten uudelleen päivityksen viimeistelemiseksi.
    VAROITUS: Kun ohjelmiston asennus on kesken, älä:
    • irrota USB-laitetta
    • sammuta TV:tä
    • irrota TV:tä virtalähteestä.
  7. TV käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun päivitys on valmis.
  8. Irrota USB-laite varoen USB-paikasta.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

Varmista, että päivityksen asentaminen onnistuitarkistamalla nykyinen ohjelmistoversio .

• Jos versionumero on PKG6.0466.xxxx, ohjelmiston päivitys onnistui.
  • Jos versionumero ei ole PKG6.0466.xxxx, lataa ja asenna päivitys uudelleen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

• Poistuvatko henkilökohtaiset asetukseni päivityksen yhteydessä?
    Ei, käyttäjän asetukset eivät poistu.
  • Voinko asentaa aikaisemman ohjelmistoversion?
    Ei. Jotta TV:n suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä, aiempien ohjelmistoversioiden asentaminen ei ole mahdollista. Uusimmassa ohjelmistoversiossa on kaikki aiempien versioiden hyödyt ja parannukset.
  • Onko TV:n sammuminen päivityksen aikana on normaalia?
    Kyllä, TV:n käynnistyminen uudelleen päivityksen aikana on normaalia. TV:n uudelleenkäynnistyminen kestää kauemmin, kun uutta ohjelmistoa asennetaan.

Mitä tehdä, jos TV-laiteohjelmiston päivittäminen tuottaa ongelmia

Jos TV-ruutuun tulee viesti An error occurred during the software update (Ohjelmistopäivityksen aikana tapahtui virhe) tai Software cannot be updated using this USB device (Ohjelmistoa ei voi päivittää tällä USB-laitteella), saatat voida ratkaista ongelman seuraavien toimenpiteiden avulla:

1. Sammuta TV painamalla sen virtapainiketta.
  2. Paina virtapainiketta uudelleen ja jatka asennusta.

Jos TV-ruudussa näkyy viesti No newer version of the TV software was found (Uudempaa TV-ohjelmistoversiota ei löydetty), TV:seen on jo asennettu uusin ohjelmistoversio eikä sitä tarvitse päivittää.

HUOMAUTUS: Jos yrität päivittää ohjelmistoa USB-muistitikun avulla, tarkista seuraavat seikat.

• Varmista, että USB-muistitikku on hyvässä toimintakunnossa.
  • Aseman on oltava alustettuna FAT16-, FAT32-, exFAT- tai NTFS-muotoon.
  • Päivitys saattaa epäonnistua, vaikka USB-muistitikku olisi edellä mainittujen vaatimusten mukainen, riippuen muiden tikulla olevien tiedostojen koosta ja kansiorakenteesta. Jos päivitys ei onnistu, poista muut tiedostot ja yritä uudelleen siten, että USB-muistitikulle on tallennettu vain päivitystiedosto. Jos päivitys silti epäonnistuu, alusta USB-muistitikku FAT32-muotoon ja yritä uudelleen.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivuston Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.