• KD-43X7052
  • KD-43X7053
  • KD-43X7055
  • KD-43X7056
  • KD-49X7052
  • KD-49X7053
  • KD-49X7055
  • KD-49X7056
  • KD-55X7052
  • KD-55X7053
  • KD-55X7055
  • KD-55X7056

Hyödyt ja parannukset

• Ratkaisee ongelman, jossa kauko-ohjain lakkasi reagoimasta tiettyjä kanavia katsottaessa

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Katso aiemmat hyödyt ja parannukset

Rajoitukset

• Käytettävissä vain Euroopassa myydyissä TV:issä. Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa.

Valmisteleminen

Tarkista ohjelmistoversio

Ohjelmistosi saattaa jo olla ajantasainen. Jos et ole varma, voit helposti tarkistaa ohjelmistoversiosi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Käynnistä TV ja paina kauko-ohjaimen HOME [Koti] -painiketta, jolloin näkyviin tulee päävalikko.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja paina Enter-painiketta.
  3. Siirry Customer Support (Asiakastuki) -kohtaan ja paina Enter-painiketta.
  4. Malli ja ohjelmistoversio näytetään näytön oikeassa yläkulmassa: v8.905. - Jos versionumero on v8.905 tai suurempi, sinulla on jo uusin laiteohjelmisto.

Järjestelmävaatimukset

Tarvitset

• tietokoneen, jossa on internetyhteys
  • USB-tallennuslaite.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• TV:n laiteohjelmiston päivitys versioon8.905

Zip-tiedoston nimi

• sony_tvupdate_2017_8905_eff_auth.zip

Tiedoston versio

• 8.905

Tiedoston koko

• 293 559 486 tavua

Julkaisupäivämäärä

• 10-03-2021

Lataa

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolella tai seurauksena voi olla TV:n toimimattomuus tai korjaustarve.
  • Älä sammuta TV:tä tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen ollessa käynnissä.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Pysäytä kaikki tallennukset, ennen kuin aloitat laiteohjelmistopäivityksen. (Vain USB-kiintolevylle tallentavat mallit)

Päivityksen lataaminen

Ennen kuin asennat päivityksen, sinun on ladattava se Internetistä ja tallennettava USB-tallennuslaitteelle.

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    1. Napsauta sivun yläreunan Download (Lataa) -painiketta, ja lue ja hyväksy käyttöehdot.
    2. Napsauttamalla sivun alareunan Download (Lataa) -painiketta voit ladata päivityksen tietokoneeseen.
  2. Tarkista ladatun tiedoston nimi ja koko.
    1. Siirry hakemistoon, johon tiedosto ladattiin.
    2. Varmista, että tiedoston sony_tvupdate_2017_8905_eff_auth.zip koko on 293 559 486 tavua.
      HUOMAUTUS: Tarkista Windows-tietokoneessa Ominaisuudet-näytön kohta Koko kohdan Koko levyllä sijaan.
  3. Pura ladattu tiedosto.
    Purettuasi ladatun tiedoston sinulla on kansio nimeltä sony_dtv02B40B09B4BD_00200100 .
  4. Liitä USB-tallennuslaite tietokoneeseen.
  5. Kopioi tai vedä ja pudota kansio sony_dtv02B40B09B4BD_00200100 USB-laitteen juurihakemistoon.
    HUOMAUTUS: Juurihakemisto on laitteen ensimmäinen tai ylin hakemisto, joka sisältää kaikki muut kansiot.
  6. Irrota USB-tallennuslaite tietokoneesta ja siirry seuraavaan osioon.

Asenna

Vaihe 1: asenna päivitys

Kun olet ladannut päivitystiedoston ja valmistellut USB-laitteen, voit asentaa sen TV:seen. Toimenpide kestää 15–30 minuuttia ja asennuksen aikana TV sammuu ja sitten käynnistää itsensä uudelleen. Noudata alla olevia ohjeita:

1. Kytke televisioon virta.
  2. Varmista, että TV:seen ei ole liitetty USB-laitteita.
  3. Aseta kansion sony_dtv02B40B09B4BD_00200100 sisältävä USB-tallennuslaite TV:n USB-liitäntään.
    HUOMAUTUS: Jos TV:ssä on useita USB-liitäntöjä, voit käyttää niistä mitä hyvänsä.
  4. Voit avata aloitusvalikon painamalla kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
  5. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse se painamalla Enter-painiketta.
  6. Siirry Customer Support (Asiakastuki) -kohtaan ja valitse se.
  7. Siirry kohtaan Software Update (Ohjelmistopäivitys) ja valitse USB.
  8. TV:n kuvaruutuun tulee useita viestejä. Noudata näytön ohjeita.
  9. Päivitys käynnistyy ja oranssi LED-valo vilkkuu TV:n etupaneelissa.
    VAROITUS: Kun ohjelmiston asennus on kesken, älä:
    • irrota USB-laitetta
    • sammuta TV:tä
    • irrota TV:tä virtalähteestä.
  10. Kun Firmware update complete (Laiteohjelmistopäivitys valmis) -viesti ilmestyy TV-ruudulle, televisio sammuu ja käynnistyy sitten uudestaan asennuksen viimeistelemiseksi. - Älä irrota USB-laitetta tai katkaise TV:n virtaa.
  11. Kun TV:n virta on taas kytketty, USB-tallennuslaitteen voi poistaa muistipaikasta turvallisesti.

Vaihe 2: varmista, että päivitys onnistui

Varmista, että päivityksen asentaminen onnistui tarkistamalla nykyinen ohjelmistoversio.

• Jos versionumero on v8.905 tai sitä suurempi, ohjelmistopäivitys onnistui.
  • Jos versionumero ei ole v8.905 tai sitä suurempi, lataa ja asenna päivitys uudelleen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mahdollinen ongelma päivityksen aikana

Tarvitsetko lisätietoja? Katso usein kysytyistä kysymyksistä tietoja ohjelmiston päivittämisestä Internetin kautta:

• Poistuvatko henkilökohtaiset asetukseni päivityksen yhteydessä?
    Ei, käyttäjän asetukset eivät poistu.
  • Voinko asentaa aikaisemman ohjelmistoversion?
    Ei. Jotta TV:n suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä, aiempien ohjelmistoversioiden asentaminen ei ole mahdollista. Uusimmassa ohjelmistoversiossa on kaikki aiempien versioiden hyödyt ja parannukset.
  • Onko TV:n sammuminen päivityksen aikana on normaalia?
    TV:n käynnistyminen uudelleen päivityksen aikana on normaalia. TV:n uudelleenkäynnistyminen kestää kauemmin, kun asennetaan uusi ohjelmisto.

Mitä tehdä, jos TV-laiteohjelmiston päivittäminen internetistä tuottaa ongelmia

Jos TV-ruutuun tulee viesti An error occurred during the software update (Ohjelmistopäivityksen aikana tapahtui virhe) tai Software cannot be updated using this USB device (Ohjelmistoa ei voi päivittää tällä USB-laitteella), saatat voida ratkaista ongelman seuraavien toimenpiteiden avulla:

1. Varmista, että USB-tallennuslaite on hyvässä toimintakunnossa. Jos se on, kokeile päivitystiedoston lataamista uudelleen.
  2. Sammuta TV painamalla sen POWER-painiketta.
  3. Paina POWER-painiketta uudelleen ja jatka asennusta.

Jos TV:n etupaneelin näytössä näkyy viesti No newer version of the TV software was found (Uudempaa TV-ohjelmistoversiota ei löydetty), TV:seen on jo asennettu uusin ohjelmistoversio eikä sitä tarvitse päivittää.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivustolla Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.