• SEL200600G

Tietoja tästä latauksesta

Huomautuksia:

Hyödyt ja parannukset

• Lisää jatkuvan kuvauksen tuen ja AF/AE-seurannan jopa 120 kuvalle sekunnissa, kun käytössä on ILCE-9M3-kamerarunko

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Myös seuraavat hyödyt ja parannukset sisältyvät tähän päivitykseen.

• Parantaa kuvanvakautuksen suorituskykyä käytettäessä ILCE-7RM5-kameran kanssa
  • Parantaa toimintojen vakautta

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Update_SEL200600GV3D.exe

Tiedoston versio

• 03

Tiedoston koko

• 4.15 Mt (4 352 136 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 05-12-2023

Valmistelut

Tarkista objektiivin järjestelmäohjelmiston versio

Tarkista objektiivin järjestelmäohjelmiston versio seuraavien ohjeiden mukaan. Jos järjestelmäohjelmiston versio on versio 02 tai aiempi, päivitys tarvitaan.

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup (Asennus) → Version (Versio).
  2. Objektiivin järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.
    Huomautus: Jos käytät QX-sarjan mallia, käynnistä objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelma tietokoneessa ja tarkista objektiivin järjestelmäohjelmiston versio suorittamalla päivitys.
    Versio näkyy näytön keskellä.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Objektiivin järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva seuraavien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän versioiden kanssa:

• Windows 11
  • Windows 10

Tietokonelaitteisto

Objektiivin järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa:

• Intel- tai AMD-tietokone (ARM-tietokoneita ei tueta)
  • Kiintolevytila: vähintään 200 Mt
  • RAM-muisti: vähintään 512 Mt
    Huomautus: Sulje kaikki muut sovellusohjelmistot ennen objektiivin järjestelmäohjelmiston päivittämistä.

Muut vaihdettavalla objektiivilla varustettuun α-kameraan tarkoitetut tuotteet

• Kameran virtalähde: Täyteen ladattu akku tai verkkolaite (myydään erikseen)
    Huomautus: Päivitys voidaan suorittaa vain, kun jäljellä oleva akun varaus on vähintään (kolme palkkia). On suositeltavaa käyttää täyteen ladattua akkua tai verkkolaitetta (myydään erikseen). Irrota pystykahva objektiivin järjestelmäohjelmiston päivityksen ajaksi.
  • Kameran mukana toimitettava USB-kaapeli
    Huomautus: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Muut kameraan tarkoitetut tuotteet – lähetys ja tuotanto

• Kameran virtalähde: Laitteen oma verkkolaite
  • Kameran mukana toimitettava USB-kaapeli
    Huomautus: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Tämä objektiivin järjestelmäohjelmistopäivitys voidaan suorittaa vain silloin, kun objektiivi on kiinnitetty E-tyypin kameraan. Objektiivin järjestelmäohjelmistopäivitystä ei voi suorittaa toisella kameralla.
  • Kiinnitä objektiivi kameraan ennen objektiivin järjestelmäohjelmistopäivityksen suorittamista. Varmista, että kameran virta on katkaistu.
  • Käytä objektiivin järjestelmäohjelmiston päivittämisessä täyteen ladattua akkua tai verkkolaitetta (myydään erikseen). (vaihdettavalla objektiivilla varustettu α-kamera)
  • Käytä objektiivin järjestelmäohjelmiston päivittämisessä verkkolaitetta. (kamera – lähetys ja tuotanto)
  • Älä irrota akkua päivityksen aikana. Muuten kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
  • Irrota muistikortti kamerasta ennakkoon.
  • Varmista, että akku ja verkkolaite on irrotettu ennen kuin päivitetty objektiivi kiinnitetään. (Ammattilaistason kamerat)
  • Estä tietokonetta siirtymästä lepotilaan. Jos tietokone siirtyy lepotilaan ja päivitys keskeytyy, suorita koko päivitysprosessi alusta.
  • Varmista, että kaikkien muiden laitteiden, tietokonetta lukuun ottamatta, yhteys katkaistaan.

Näin lataat objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelman:

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana.
  2. Napsauta yllä olevaa Download (Lataa) -painiketta.
  3. Kun olet lukenut vastuuvapauslausekkeen, valitse Download (Lataa).
  4. Tiedosto Update_SEL200600GV3D.exe käynnistyy.
  5. Tallenna tiedosto tietokoneesi työpöydälle (suositus).
    Huomautus: Microsoft Edgen vakioasetuksilla päivitystiedosto tallennetaan Lataukset-kansioon. Napsauta Työpöytä-ruutua aloitusnäytössä ja hae ladattu tiedosto Lataukset-kansiosta Resurssienhallinnassa.

Kun tiedosto on ladattu, voit asentaa objektiivin järjestelmäohjelmistopäivityksen.

Vaihe 1: Käynnistä objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelma.

1. Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
  2. Käynnistä objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelma kaksoisnapsauttamalla Update_SEL200600GV3D.exe -tiedostoa.

Huomautus: Näyttöön tulee objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelman ikkuna.
  3. Kytke kameraan virta. Jos kameran virta on jo kytketty, katkaise virta ja kytke se uudelleen.
    Huomautus: Seuraa ohjeita järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa ja valitse Menu (Valikko) → Setup (Asennus) → USB Connection (USB-yhteys) kamerassa ja tarkista, onko Mass Storage (Massamuisti) valittuna. (Jos käytät QX-sarjaa, tämä vaihe ei ole tarpeen.) Jos valittuna on jokin muu tila kuin Mass Storage (Massamuisti), valitse Mass Storage (Massamuisti).
  4. Irrota muistikortti kamerasta ennakkoon. Liitä kamera tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
    Huomautus: Jos tietokoneen näyttöön ilmestyy virheilmoitus, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.
    • Irrota USB-kaapeli kamerasta ja liitä USB-kaapeli takaisin.
    • Jos tietokoneessa on toinen USB-liitäntä, liitä USB-kaapeli toiseen USB-liitäntään.
  5. Vahvista, että (USB-kuvake) näkyy tehtäväpalkissa tietokoneen näytön oikeassa alakulmassa.
    Huomautus: Jos (USB-kuvake) ei näy tehtäväpalkissa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  6. Valitse objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa Next (Seuraava). Tietokoneen näyttöön avautuu objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelman ikkuna, ja kameran näyttöön tulee viesti Follow computer instructions. (Noudata tietokoneen ohjeita).
    Huomautus: Älä tämän jälkeen sammuta kameraa, ennen kuin objektiivin järjestelmäohjelmistopäivitys on valmis. Kameramallin mukaan näytön vaihtuminen voi kestää muutaman minuutin.
    • Tietokone
      Tarkista versio -näyttö
    • Kamera
      Noudata tietokoneen ohjeita -näyttö
    Vianmääritys:
    • Jos näyttöön tulee viesti The update is not available for your model (Päivitys ei ole saatavilla malliisi), tarkista, vastaako asennettava objektiivin järjestelmäohjelmistotiedosto kameraan kiinnitettyä objektiivia. Jos käynnissä on oikea objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelma, sulje päivitysohjelma, irrota USB-kaapeli, sammuta kamera ja palaa vaiheeseen 1.
    • Jos näyttöön tulee viesti Could not find camera with the lens for this update mounted. (Kameraa, johon on kiinnitetty tätä päivitystä vastaava objektiivi, ei löydy), tarkista, onko kamera mainittu kohdassa Mallit, joita ilmoitus koskee ja onko kamera liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  7. Valitse objektiivin järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmassa Next (Seuraava). Nykyinen versio ja päivityksen jälkeinen versio tulevat näkyviin näytön vasempaan alareunaan. Jos objektiivin järjestelmäohjelmiston nykyinen versio on versio 03, päivitystä ei tarvita. Katkaise tässä tapauksessa USB-yhteys ja valitse Finish (Valmis), katkaise kamerasta virta, irrota akku ja/tai verkkolaite, aseta akku takaisin paikalleen tai yhdistä verkkolaite uudelleen ja kytke kameraan virta.
    • Päivitys vaaditaan
      Näytön vasemmassa alareunassa näkyvä versio [Current Version] on 02 tai vanhempi, ja versio [Version after the update] on 03.
    • Päivitystä ei vaadita
      Näytön vasemmassa alareunassa näkyvät versiot [Current Version] ja [Version after the update] ovat 03.
  8. Varmista, että Current version (Nykyinen versio) on Ver.02 tai vanhempi, ja valitse Next (Seuraava). Tiedot siirretään kameraan (noin 5 sekuntia).
    Huomautus: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
  9. Tiedonsiirron päättymisen jälkeen näkyviin tulee seuraava näyttö:
    Suorita päivitys -näyttö
    Valitse Finish (Valmis).
  10. Päivitysprosessi käynnistyy, ja kamerassa näkyy etenemispalkki (noin 60 sekuntia).
  11. Päivitysprosessi on päättynyt, kun kamerassa näkyy viesti Lens update complete. (Objektiivin päivitys on suoritettu). Jos käytät QX-sarjan mallia, päivitysprosessi on päättynyt, kun QX-sarjan näyttö katoaa.
  12. Valitse (USB-kuvake) tehtäväpalkin oikeassa alakulmassa tietokoneen näytössä, kun haluat katkaista USB-yhteyden.
    Huomautus: Jos (USB-kuvake) ei näy tehtäväpalkissa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  13. Irrota USB-kaapeli.
    Huomautus: Kun päivitys on valmis, katkaise kamerasta virta, irrota akku ja/tai verkkolaite, laita akku takaisin paikalleen tai yhdistä verkkolaite ja kytke kameraan virta.

Vaihe 2: Varmista, että objektiivin järjestelmäohjelmiston versio on 03

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko)→ Setup (Asennus) →Version (Versio).
  2. Objektiivin järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.
    Versio näkyy näytön keskellä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivitys ei valmistu

Jos näyttö on musta yli 10 minuutin ajan, tee vianmääritys seuraavasti: