Tietoja tästä latauksesta


Huomautuksia: Tämä objektiivin järjestelmäohjelmistopäivitys on saatavilla E-tyypin kameroille.

 • Joitakin malleja ei voi päivittää tällä päivityksellä. (malliluettelo)
 • Kun kuvaat PXW-FS7M2-kameralla, noudata PXW-FS7M2-käyttöoppaan ohjeita.

Tärkeää

 • Varmista, että kiinnität objektiivin kameraan ennen laiteohjelmistopäivitystä. - Ennen kuin kiinnität objektiivin kameraan, muista sammuttaa kamera.


 • Julkaisupäivämäärä: 30/08/2013
 • Soveltuvat mallit ja ladattavan tiedoston nimi:
  MalliTiedostonimi
  SEL50F18Update_SEL50F18_V2.dmg
 • Edut ja parannukset:
  • Ottaa käyttöön "Fast Hybrid AF" [Nopea hybridiautomaattitarkennus] -toiminnon.- Ilman tätä objektiivia kamera käyttää normaalin kontrastin automaattitarkennusta vaikka nopea hybridiautomaattitarkennus on valittu.
   Huomaa: Tämän järjestelmän ohjelmistopäivityksen lisäksi myös NEX-5R- tai NEX-6-laiteohjelmisto on päivitettävä.

Järjestelmävaatimukset

 • Mac OS X v.10.10 - 10.11 / macOS 10.12-10.13*

  *Tärkeää:
  käytettäessä macOS 10.13 -versiota varmista, että "DriverLoader_1013" on asennettu ennen kuin päivität ohjelmiston.
 • Keskusyksikkö: Intel-suoritin*
  * Core Solo- ja Core Duo -suorittimia ei enää tueta.
 • Kiintolevytila: 200 Mt tai enemmän
 • RAM-muisti: 512 Mt tai enemmän
  Huomaa: Sulje kaikki muut ohjelmistosovellukset ennen laiteohjelmiston päivittämistä.
 • Kameran virtalähde: Täyteen ladattu ladattava NP-FW50-akku tai AC-PW20-verkkolaite (myydään erikseen) - Päivitys voidaan suorittaa vain, kun jäljellä oleva akkutaso on vähintään kolme tolppaa. Suosittelemme käyttämään täysin ladattua akkua tai verkkolaitetta AC-PW20 (myydään erikseen).
 • Kameran mukana toimitettu USB-kaapeli - Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Asenna

Tärkeitä huomautuksia:
 • Käytä järjestelmän ohjelmistopäivityksen suorittamiseen täysin ladattua ladattavaa akkua NP-FW50 tai verkkolaitetta AC-PW20 (myydään erikseen).
 • Älä irrota akkua tai verkkolaitetta päivityksen aikana. Muuten kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
 • Irrota muistikortti ennakkoon kamerasta.
 • Varmista, että kiinnität objektiivin kameraan ennen laiteohjelmistopäivitystä. - Ennen kuin kiinnität objektiivin kameraan, muista sammuttaa kamera.

Noudata seuraavia ohjeita, kun haluat tarkistaa järjestelmän ohjelmistoversion.

 1. Valitse kamerassa Menu [Valikko] -> Setup [Asetus]-> Version [Versio].
 2. Järjestelmän ohjelmistoversio tulee näyttöön. - Jos objektiivin laiteohjelmistoversio on Ver. 02 tai uudempi, päivitystä ei tarvita.

1. Lataa päivitystiedosto

2. Käynnistä järjestelmän ohjelmistopäivitys.

 1. Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
 2. Käynnistä järjestelmän ohjelmistopäivitys kaksoisosoittamalla ladattua tiedostoa.

3. Tarkista kameran USB-liitäntätila.

 1. Käynnistä kamera. - Jos kamera on jo käynnistetty, sammuta se ja käynnistä se uudelleen.
 2. Valitse kamerassa järjestelmän ohjelmistopäivitysohjeen mukaisesti Menu [Valikko] -> Setup [Asetus] -> USB Connection [USB-yhteys] ja tarkista onko Mass Storage [Massamuisti] valittu.
  Jos jokin muu tila kuin Mass Storage [Massamuisti] on valittu, valitse Mass Storage [Massamuisti].

4. Kytke tulostin tietokoneeseen.

Irrota muistikortti ennakkoon kamerasta.

 1. Tarkista, ettei kameran nestekidenäyttö ole sammutettu, ja liitä kamera tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla.
  Kamera siirtyy virransäästötilaan riippuen "Power Saving Start Time" [Virransäästötilan alkamisaika] -asetuksesta riippuen. Jos kamera siirtyy virransäästötilaan ja kameran nestekidenäyttö sammuu, paina suljinpainiketta puoliväliin, jolloin poistut virransäästötilasta, ja liitä kamera tietokoneeseen mukana tulleella USB-kaapelilla.

  Jos tietokoneen näyttöön tulee virheviesti, kokeile seuraavia vaihtoehtoja:
  • Kytke USB-kaapeli kamerasta irti ja liitä USB-kaapeli takaisin.
  • Jos tietokoneessa on toinen vapaa USB-liitäntä, liitä USB-kaapeli uudelleen toiseen USB-liitäntään.
 2. Varmista, että näkyy tehtäväpalkissa tietokoneen näytön oikeassa alakulmassa. - Jos sitä ei näy tehtävärivillä, siirry seuraavaan vaiheeseen.
 3. Kun olet varmistanut edellä olevan, osoita järjestelmän ohjelmistopäivitysikkunassa Next [Seuraava] -painiketta. Kuva 4 tulee näkyviin järjestelmän ohjelmistopäivityksen ohjelmaikkunaan ja kuva 5 kameran nestekidenäyttöön. - Älä tämän jälkeen sammuta kameraa, ennen kuin järjestelmän ohjelmistopäivitys on valmis.

  Kuva 4


  Kuva 5

  • Kun viesti "The update is not available for your model." [Malliisi ei ole saatavana päivitystä] tulee näyttöön, tarkista onko järjestelmän ohjelmistopäivitys oikea kameraan liitetylle objektiiville.
  • Kun edellä oleva viesti tulee näkyviin, vaikka oikea järjestelmän ohjelmistopäivitys on käynnissä, sulje järjestelmän ohjelmistopäivitys, irrota USB-kaapeli, sammuta kamera ja palaa sitten takaisin vaiheeseen 2 "Käynnistä järjestelmän ohjelmistopäivitys".
  • Kun viesti "Could not find the camera with the lens for this update mounted." [Ei löydetty kameraa eikä siihen kiinnitettyä objektiivia tälle päivitykselle], tarkista että kamerassa on "Fast Hybrid AF" -toiminto ja että kamera on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.

5. Tarkista tarvitaanko päivitystä

 1. Kun olet vahvistanut näytöt kuvissa 4 ja 5, osoita Next [Seuraava] -painiketta. Nykyinen versio ja päivityksen jälkeinen versio tulevat näkyviin näyttöön vasempaan alareunaan. (Kuva 6).
 2. Kun olet vahvistanut näytön kuvassa 6, osoita [Next] [Seuraava] (Current version] [Nykyinen versio] on [Ver.01]). - Jos näyttö kuvassa 7 tulee näkyviin, päivitystä ei vaadita. Katkaise viestin mukaisesti USB-yhteys ja osoita Finish [Valmis]. Sammuta kamera, irrota akku tai verkkolaite, ja käynnistä kamera.


  Kuva 6: Päivitys vaaditaan.


  Kuva 7: Päivitystä ei vaadita.

6. Käynnistä päivitys

 1. Käynnistä päivitys osoittamalla [Run] [Suorita].- Edistymispalkki on näkyvissä tiedonsiirron aikana (noin 5 sekuntia).

  Huomaa: Älä koskaan sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
 2. Kun tiedonsiirto on valmis, seuraava näyttö tulee näkyviin. Valitse [Valmis].
 3. Päivitysprosessi käynnistyy ja edistymispalkki on näkyvissä kameran näytössä (noin 30 sekunnin ajan).

7. Suorita päivitys loppuun

 1. Päivitysprosessi on päättynyt, kun viesti "Lens update complete." [Objektiivipäivitys valmis] näkyy kameran näytössä.
 2. Sammuta USB-yhteys osoittamalla tehtävärivin oikeassa alakulmassa tai tietokoneen näytössä .- Jos se ei näy tehtäväpalkissa, siirry seuraavaan vaiheeseen
 3. Irrota USB-kaapeli. - Kun päivitys on valmis, sammuta kamera, irrota akku tai verkkolaite ja kytke sitten kamera takaisin päälle.

8. Tarkista järjestelmän ohjelmistoversio uudelleen ja varmista, että objektiivin järjestelmän ohjelmistoversio on Ver. 02.