Artikkelin tunniste : 00223335 / Viimeksi muokattu : 27.06.2019

Karttanäkymätoiminnon poistuminen PlayMemories Home -ohjelmasta (Windows-versio) ja GPS Image Tracker -ohjelmasta – 14.2.2019

Google Mapsin asetusmuutoksen vuoksi Sony ei valitettavasti voi enää tarjota karttanäkymätoimintoa PlayMemories Home -ohjelmassa (Windows-versio) ja GPS Image Tracker -ohjelmassa.

Huomaa, että kameran GPS-toiminto ei ole muuttunut. Voit tarkistaa valokuviesi GPS-tiedot tiedoston ominaisuuksista tai käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmistoa.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa ja kiitämme ymmärtäväisestä suhtautumisestasi.

Huomautuksia:

• Toiminnot eivät ole käytettävissä, vaikka ne näkyisivät markkinointiesitteessä, tuotteen pakkauksessa tai asiakirjassa.
    • Google Maps on Google LLC:n tavaramerkki.
    • Jos sinulla on kysyttävää Google Mapsin asetusmuutoksesta, ota yhteys Google LLC -yhtiöön.