• XAV-AX8050D

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa suorittimen käyttötehokkuutta, jolloin käyttö on sujuvampaa

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Tiedoston tiedot

Zip-tiedoston nimi

• XAV-AX8050D_v114.zip

Tiedoston versio

• 1.14

Tiedoston koko

• 8.53 Mt (8 952 209 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 26-01-2022

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Tarkista yksikköön asennettu nykyinen laiteohjelmistoversio noudattamalla seuraavia vaiheita:

Huomautus: Jos versio on 1.14, laiteohjelmistoa ei tarvitse päivittää.

1. Kytke pääyksikköön VIRTA.
  2. Valitse aloitusnäytössä Settings (Asetukset).
  3. Valitse General (Yleiset).
  4. Valitse Firmware Version (Laiteohjelmistoversio). Laiteohjelmiston nykyinen versio tulee näyttöön.

Lataa ja asenna

Päivityksen lataaminen

1. Liitä enintään 32 Gt:n (FAT16 tai FAT32) USB-massamuistilaite tietokoneeseen, jossa on vähintään 10 Mt vapaata tilaa.
    Huomautuksia:
    • exFAT-muotoisia USB-massamuistilaitteita ei tueta
    • Yli 32 Gt:n USB-massamuistilaitteita ei tueta
  2. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.
  3. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  4. Pura ladattu zip-tiedosto. Tiedostoja on 3 (AXSO1140.FIR, AXMD1140.U88, and AXDS1140.up6).
  5. Kopioi kaikki 3 tiedostoa tietokoneeseen liitetyn USB-massamuistilaitteen juurihakemistoon.
  6. Irrota USB-massamuistilaite tietokoneesta.

Tärkeä huomautus

• Pysäköi autosi turvalliseen paikkaan ja käynnistä moottori, jotta laitteen jännite ei pääse laskemaan.
  • Älä sammuta yksikköä päivityksen aikana.
  • Älä irrota USB-massamuistilaitetta päivityksen aikana.
  • Aseta päivämäärä ja aika päivityksen jälkeen.

Vaihe 1: Asenna päivitys

1. Liitä USB-massamuistilaite pääyksikön USB-porttiin.
  2. Valitse aloitusnäytössä Settings (Asetukset). Jos et löydä Settings (Asetukset) -kuvaketta, pyyhkäise aloitusnäytön alareunasta ja sitten oikealta vasemmalle.
  3. Valitse General (Yleiset).
  4. Valitse Firmware Version (Laiteohjelmistoversio).
  5. Valitse Update (Päivitä).
    • Tarkista USB-massamuistilaitteen tiedostorakenne, jos et pysty painamaan Update (Päivitä) -painiketta. Päivitystiedostoa ei ehkä ole tallennettu oikeaan paikkaan USB-massamuistilaitteessa tai tiedostomuotoa ei ehkä tueta.
    • Jos yksikössä tulee näkyviin viesti Please visit the support site and connect the USB device (with Update firmware) to USB port (Mene tukisivustolle ja liitä USB-laite [jossa päivitysohjelmisto] USB-porttiin), tarkista USB-massamuistilaitteessa olevat tiedostot. USB-massamuistilaitteessa ei ehkä ole oikeaa päivitystiedostoa.
    • Lataa viimeisin päivitystiedosto, jos versionumero ei ole 1.14. Et ehkä käytä oikeaa päivitystiedostoa.
  6. Valitse uudelleen Update (Päivitä). Yksikön päivitys käynnistyy.
    Huomautus: Päivitys kestää noin 5 minuuttia.

Vaihe 2: Tarkista, että päivitys onnistui

1. Kytke pääyksikköön VIRTA.
  2. Valitse aloitusnäytössä Settings (Asetukset).
  3. Valitse General (Yleiset).
  4. Valitse Firmware Version (Laiteohjelmistoversio). Laiteohjelmiston nykyinen versio tulee näyttöön.
    Huomautus: Kun näytössä näkyy 1.14, laiteohjelmistopäivitys on valmis.

Jos laiteohjelmiston päivittäminen ei onnistu, yritä uudelleen käyttämällä jotakin toista USB-massamuistilaitetta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Vianmääritys

Update (Päivitä) -painike näkyy harmaana: Tarkista että tiedostot AXSO1140.FIR, AXMD1140.U88, and AXDS1140.up6 on tallennettu USB-massamuistilaitteen juurihakemistoon.

Viesti This data is not compatible (Tiedot eivät ole yhteensopivia) näytetään: USB-massamuistilaite saattaa olla viallinen, tai se ei sisällä oikeita päivitystiedostoja. Poista olemassa olevat tiedostot USB-massamuistilaitteesta tai käytä toista USB-massamuistilaitetta ja suorita koko lataus- ja päivitysprosessi uudelleen.