Artikkelin tunniste : 00237606 / Viimeksi muokattu : 18.09.2020

Xperia Companion

Päivitys ja ohjelmiston korjaus

Xperia Companion tarjoaa helpon tavan asentaa uusia ohjelmistopäivityksiä ja korjata ohjelmisto. Sen avulla voit ratkaista suorituskykyyn liittyviä ongelmia nopeasti ja helposti.

Huomautus
    • Vuonna 2019 julkaistuissa ja sitä uudemmissa Xperia-älypuhelimissa ei voi käyttää Xperia Companionia sisällön palauttamiseen. Käytä silloin Google Drivea laitteesi sisällön varmuuskopiointiin ja palauttamiseen.
    • Lopetamme kesäkuussa 2020 tuen iCloud-varmuuskopiointitoiminnolle, jota käytetään tiedonsiirtoon iOS-puhelimista ennen vuotta 2018 julkaistuihin Xperia-älypuhelimiin. Voit edelleen käyttää iTunes-varmuuskopiointia tiedonsiirtoon iOS-puhelimista ennen vuotta 2018 julkaistuihin Xperia-älypuhelimiin.

Xperia Companion on saatavilla Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmiin. Löydät omaa käyttöjärjestelmääsi koskevat asennusohjeet ja järjestelmävaatimukset napsauttamalla alla olevia linkkejä.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion Mac OS:lle