Artikkelin tunniste : 00237606 / Viimeksi muokattu : 21.12.2023Tulosta

Xperia Companion

  Päivitys ja ohjelmiston korjaus

  Xperia Companion tarjoaa helpon tavan asentaa uusia ohjelmistopäivityksiä ja korjata ohjelmisto. Sen avulla voit ratkaista suorituskykyyn liittyviä ongelmia nopeasti ja helposti.

  Huomautus
  • Xperia Companionin varmuuskopiointitoiminto ei ole käytettävissä missään laitteessa joulukuun 2023 jälkeen. Varmuuskopiointi-, siirto-, selaus-, musiikki- ja valokuvatoiminnot poistetaan, ja palautustoiminto on saatavilla vielä tietyn ajan. Jos haluat suorittaa ohjelmistopäivityksen tai varmuuskopioida, siirtää tai selata musiikkia tai valokuvia, noudata tukisivuston ohjeita koskien omaa malliasi.
  • Xperia Companionin ohjelmistopäivitystoimintoa ei voida käyttää Xperia-älypuhelimissa, jotka on julkaistu toukokuussa 2022 tai sen jälkeen.
  • Toukokuussa 2022 tai sen jälkeen julkaistujen Xperia-älypuhelinten tapauksessa tiedonsiirtoasetukset on määritettävä tietokonesovelluksessa. Kun olet liittänyt sen tietokoneeseesi USB-kaapelilla, etsi ja napauta [Asetukset] > [Laiteyhteys] > [USB], ja valitse sen jälkeen [Käytä USB:tä] > [Tiedostonsiirto].
  • Lopetamme kesäkuussa 2020 tuen iCloud-varmuuskopiointitoiminnolle, jota käytetään tiedonsiirtoon iOS-puhelimista ennen vuotta 2018 julkaistuihin Xperia-älypuhelimiin. Voit edelleen käyttää iTunes-varmuuskopiointia tiedonsiirtoon iOS-puhelimista ennen vuotta 2018 julkaistuihin Xperia-älypuhelimiin.
  • Vuonna 2019 julkaistuissa ja sitä uudemmissa Xperia-älypuhelimissa ei voi käyttää Xperia Companionia sisällön palauttamiseen. Käytä silloin Google Drivea laitteesi sisällön varmuuskopiointiin ja palauttamiseen.

  Xperia Companion on saatavilla Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmiin. Löydät omaa käyttöjärjestelmääsi koskevat asennusohjeet ja järjestelmävaatimukset napsauttamalla alla olevia linkkejä.

  Xperia Companion Windows-käyttöjärjestelmään

  Xperia Companion Mac OS -käyttöjärjestelmään