Artikkelin tunniste : 00237606 / Viimeksi muokattu : 07.03.2021

Xperia Companion

Päivitys ja ohjelmiston korjaus

Xperia Companion tarjoaa helpon tavan asentaa uusia ohjelmistopäivityksiä ja korjata ohjelmisto. Sen avulla voit ratkaista suorituskykyyn liittyviä ongelmia nopeasti ja helposti.

Huomautus
    • Vuonna 2019 julkaistuissa ja sitä uudemmissa Xperia-älypuhelimissa ei voi käyttää Xperia Companionia sisällön palauttamiseen. Käytä silloin Google Drivea laitteesi sisällön varmuuskopiointiin ja palauttamiseen.
    • Kesäkuussa 2020 lopetimme tuen iCloud backup -toiminnolle, jota käytettiin tietojen siirtämiseen iOS-puhelimista vuonna 2018 ja sitä ennen julkaistuihin Xperia-älypuhelimiin. Voit edelleen käyttää iTunes backup -toimintoa tietojen siirtämiseen iOS-puhelimista vuonna 2018 ja sitä ennen julkaistuihin Xperia-älypuhelimiin.

• Helmikuussa 2021 seuraavien Xperia Companionin toimintojen tuki päättyi Windowsin 32-bittisissä versioissa.

• Ohjelmiston korjaus

• Vuonna 2015 ja sitä ennen julkaistujen Xperia-älypuhelinten ohjelmistopäivitys

Xperia Companion on saatavilla Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmiin. Löydät omaa käyttöjärjestelmääsi koskevat asennusohjeet ja järjestelmävaatimukset napsauttamalla alla olevia linkkejä.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion Mac OS:lle