Tärkeitä tietoja viimeisimmästä Windows 8.1 -päivityksestä

Windows 8.1 -ajuripäivitysten saatavuus VAIO-tietokoneille

Jotta varmistetaan paras mahdollinen Windows 8.1 -kokemus VAIO -tietokonetta käytettäessä, jotkin ajurit ja apuohjelmat on päivitettävä Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

Suunnittelijamme testaavat näitä ajureita paraikaa, jotta varmistetaan VAIO-tietokoneesi häiriötön toiminta. On tärkeää tarkistaa, onko Windows 8.1 -yhteensopivia ajureita saatavilla. Suosittelemme tarkistamaan DOWNLOAD [LATAA] -osion tai suorittamaan VAIO-päivityksen, jotta varmistetaan paras mahdollinen toimivuus. Tarkista erikoisrajoitukset, jota on havaittu Windows 8.1 -päivityksen jälkeen.

Oheislaitteet eivät lataudu USB-liitännän kautta Windows 8.1 -tietokoneessa

Äskettäin havaittiin, että jotkin tuotteet eivät ehkä lataudu oikein, kun ne on liitetty Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustetun tietokoneen USB-porttiin. Windows 8.1 on uusi Microsoft® Corporationin 18.10.2013 julkaiseman käyttöjärjestelmäversio.

Sony-tuotteet, joita ongelma koskee(katso mallitiedot)

• Cyber-shot®-kamerat
  • Handycam®-videokamerat
  • Action Cam -kamera (mukana Live-view-kaukosäädin)
  • Kuulokkeet
  • Kypäränäyttö
  • Kannettava kuulokevahvistin
  • Kannettava akku

Ongelman aiheuttaja

Tämä ongelma vaikuttaa johtuvan Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän USB-liittymämäärityksen muutoksista. Se ei ilmene tietokoneissa, joissa on Windows 8 tai jokin aikaisempi Windows-käyttöjärjestelmäversio.

Ratkaisu

Microsoft on julkaissut Windows Update -sivustossa ajuripäivityksen, jolla tämä ongelma korjataan. Jos tietokoneessasi on automaattiset Windows Update -päivitykset, lisävaiheita ei tarvita. Jos tietokoneeseen ei asenneta Windows Update -päivityksiä säännöllisesti, tai ongelma ilmenee edelleen, voit asentaa ajurin manuaalisesti.