Artikkelin tunniste : 00189441 / Viimeksi muokattu : 07.07.2020

Ilmoitus Windows® 7:n ja sitä vanhempien tukemattomien käyttöjärjestelmien ajurien ja ohjelmistojen myynnin päättymisestä – 7.7.2020

Hyvät Sony VAIO® -asiakkaat

Haluamme ilmoittaa, että 1.1.2021 lähtien Sony ei enää toimita ajureita ja ohjelmistoja Sony VAIO® -tietokoneisiin, joissa oli toimitettaessa jokin seuraavista Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmistä:

• Windows 95
    • Windows 98
    • Windows 98 SE
    • Windows ME
    • Windows 2000
    • Windows XP
    • Windows Vista
    • Windows 7

HUOMAUTUS: Microsoft® ei enää tue näitä käyttöjärjestelmiä.

Kiitos ymmärtämisestä.