Artikkelin tunniste : 00189441 / Viimeksi muokattu : 01.12.2017

Ilmoitus: Windows® Vistan ja sitä vanhempien tukemattomien käyttöjärjestelmien ajurien ja ohjelmistojen myynti päättyy – 1.12.2017

Hyvät asiakkaat

Ilmoitamme tässä, että 1.3.2018 lähtien Sony ei enää toimita ajureita ja ohjelmistoja VAIO®-tietokoneisiin, joissa oli toimitettaessa jokin seuraavista Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmistä:

·        Windows 95
    ·        Windows 98
    ·        Windows 98 SE
    ·        Windows ME
    ·        Windows 2000
    ·        Windows XP
    ·        Windows Vista

HUOMAUTUSMicrosoft® ei enää tue näitä käyttöjärjestelmiä.

Kiitos ymmärtämisestä.