• Tekniikka

E Ink® Pearl -kosketusnäyttö

• Tarkkuus

800 x 600 (k/l)

• Harmaa-asteikko

16-tasoinen harmaa-asteikko

• Kuvakoko (tuumaa/cm)

6/15,24

• Memory Stick Duo™ -paikka

KYLLÄ

• Sisäinen Flash-muisti (8 Mt)

2 Gt (Noin 1 200 e-kirjaa) (*1)

• SD-korttipaikka

KYLLÄ

• Akunkesto (sähköiset EPUB-kirjat)

Kaksi viikkoa lukuaikaa

• Battery Type

Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku: DC 3,7 V

• USB

Hi-Speed USB

• Ei-suojatut/ilmaiset sähköiset kirjat ja tekstitiedostot

Sähköinen EPUB-kirja, Adobe® PDF, Microsoft® Word, TXT, RTF, sähköinen BBeB-kirja (*2)

• Sähköiset DRM (suojatut/ostetut) -kirjat ja tekstitiedostot

Sähköiset EPUB-kirjat (Adept), sähköiset BBeB-kirjat (Marlin)

• Kuva- ja valokuvatiedostot

JPEG, GIF, PNG, BMP

• Ei-suojatut äänitiedostot

mp3, AAC (ei useimmat DRM-äänitiedostot)

• Äänilähtö

3,5 mm:n stereominiliitäntä (kuulokkeille jne.)

• Syvyys (mm)

9,6

• Paino (g)

215

• Leveys (mm)

118,8

• Korkeus (mm)

168

• Pikaopas

KYLLÄ

• Reader Library -ohjelmisto

KYLLÄ

• Micro-USB-kaapeli

KYLLÄ

• USB-portti

USB-liitäntä (yhteensopiva Hi-Speed USB:n kanssa)

• Prosessori

Windows: 800 MHz:n Celeron® -luokan suoritin tai parempi Macintosh®: Intel®, PowerPC G3-, G4- tai G5 -suoritin

• RAM-muisti

Vähintään 128 Mt (Windows 7 & Windows Vista®: vähintään 512 Mt)

• Käyttöjärjestelmä

Microsoft® Windows 7 (32-/64-bittinen), Microsoft® Windows Vista® (32-/64-bittinen), Microsoft® Windows XP (vain 32-bittinen), Mac OS® X versio 10.6.2 tai uudempi, 10.5.6 tai uudempi, 10.4.11 tai uudempi

• Internet-yhteys

Suositellaan laajakaistaa

• Kiintolevy

Windows: Vähintään 100 Mt (Windows®) saatavilla, Macintosh®: vähintään 60 Mt (Mac OS®) saatavilla. Sisällöstä riippuen kovalevytilaa voidaan tarvita enemmän.

• (*1)

Saatavilla oleva muistikapasiteetti voi vaihdella valmiiksi ladatuista katkelmista riippuen., Macintoshilla® Reader Library ei tue .docx-tiedostoja. Word-tiedostot muutetaan automaattisesti RTF-tiedostoiksi Reader-lukulaitteelle siirrettäessä vain, jos koneelle on asennettu Microsoft® Word -ohjelmisto.