Tekniikka
E Ink® Pearl -kosketusnäyttö
Tarkkuus
800 x 600 (k/l)
Harmaa-asteikko
16-tasoinen harmaa-asteikko
Kuvakoko (tuumaa/cm)
6/15,24
Memory Stick Duo™ -paikka
KYLLÄ
Sisäinen Flash-muisti (8 Mt)
2 Gt (Noin 1 200 e-kirjaa) (*1)
SD-korttipaikka
KYLLÄ
Akunkesto (sähköiset EPUB-kirjat)
Kaksi viikkoa lukuaikaa
Battery Type
Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku: DC 3,7 V
USB
Hi-Speed USB
Ei-suojatut/ilmaiset sähköiset kirjat ja tekstitiedostot
Sähköinen EPUB-kirja, Adobe® PDF, Microsoft® Word, TXT, RTF, sähköinen BBeB-kirja (*2)
Sähköiset DRM (suojatut/ostetut) -kirjat ja tekstitiedostot
Sähköiset EPUB-kirjat (Adept), sähköiset BBeB-kirjat (Marlin)
Kuva- ja valokuvatiedostot
JPEG, GIF, PNG, BMP
Ei-suojatut äänitiedostot
mp3, AAC (ei useimmat DRM-äänitiedostot)
Äänilähtö
3,5 mm:n stereominiliitäntä (kuulokkeille jne.)
Syvyys (mm)
9,6
Paino (g)
215
Leveys (mm)
118,8
Korkeus (mm)
168
Pikaopas
KYLLÄ
Reader Library -ohjelmisto
KYLLÄ
Micro-USB-kaapeli
KYLLÄ
USB-portti
USB-liitäntä (yhteensopiva Hi-Speed USB:n kanssa)
Prosessori
Windows: 800 MHz:n Celeron® -luokan suoritin tai parempi Macintosh®: Intel®, PowerPC G3-, G4- tai G5 -suoritin
RAM-muisti
Vähintään 128 Mt (Windows 7 & Windows Vista®: vähintään 512 Mt)
Käyttöjärjestelmä
Microsoft® Windows 7 (32-/64-bittinen), Microsoft® Windows Vista® (32-/64-bittinen), Microsoft® Windows XP (vain 32-bittinen), Mac OS® X versio 10.6.2 tai uudempi, 10.5.6 tai uudempi, 10.4.11 tai uudempi
Internet-yhteys
Suositellaan laajakaistaa
Kiintolevy
Windows: Vähintään 100 Mt (Windows®) saatavilla, Macintosh®: vähintään 60 Mt (Mac OS®) saatavilla. Sisällöstä riippuen kovalevytilaa voidaan tarvita enemmän.
(*1)
Saatavilla oleva muistikapasiteetti voi vaihdella valmiiksi ladatuista katkelmista riippuen., Macintoshilla® Reader Library ei tue .docx-tiedostoja. Word-tiedostot muutetaan automaattisesti RTF-tiedostoiksi Reader-lukulaitteelle siirrettäessä vain, jos koneelle on asennettu Microsoft® Word -ohjelmisto.