• KDL-43WG663
  • KDL-43WG665
  • KDL-50WG665
  • KDL-43WF660
  • KDL-43WF663
  • KDL-43WF665
  • KDL-50WF660
  • KDL-50WF663
  • KDL-50WF665

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa television yleistä suorituskykyä
  • Tietosuojakäytännön päivitys, joka vastaa Sonyn organisaatiomuutosta 1.4.2021. 1.4.2021 alkaen Sony Corporation / Sony Group Corporation vastaa kerättyjen tietojen käsittelystä tässä tietosuojakäytännössä määritetyllä tavalla.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Rajoitukset

• Käytettävissä vain Euroopassa myytävissä tuotteissa. Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa / kaikilla alueilla.

Valmistelut

Tarkista ohjelmistoversio

Ohjelmistosi saattaa jo olla ajantasainen. Jos et ole varma, voit helposti tarkistaa ohjelmistoversiosi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Käynnistä TV ja paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta, jolloin näkyviin tulee päävalikko.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja paina Enter-painiketta.
  3. Valitse Customer Support (Asiakastuki) ja paina Enter-painiketta.
  4. Malli ja ohjelmistoversio näytetään näytön oikeassa yläkulmassa: v8.609. Jos versionumero on v8.609 tai suurempi, käytössäsi on uusin laiteohjelmisto.

Järjestelmävaatimukset

Edellytykset

• Tietokone, jossa on Internet-yhteys
  • USB-massamuistilaite

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• TV:n laiteohjelmistopäivitys, versio 8.609

Zip-tiedoston nimi

• sony_tvupdate_2017_8609_enf_auth.zip

Tiedoston versio

• 8.609

Tiedoston koko

• 289 955 889 tavua

Julkaisupäivämäärä

• 21-07-2021

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolella. Muuten seurauksena voi olla TV:n toimimattomuus tai korjaustarve.
  • Älä sammuta TV:tä tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen ollessa käynnissä.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Pysäytä kaikki tallennukset, ennen kuin aloitat laiteohjelmistopäivityksen. (Vain USB-kiintolevylle tallentavat mallit)

Päivityksen lataaminen

Ennen kuin asennat päivityksen, sinun on ladattava se Internetistä ja tallennettava se USB-massamuistilaitteeseen.

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    1. Napsauta sivun yläreunan Download (Lataa) -painiketta ja lue ja hyväksy käyttöehdot.
    2. Napsauttamalla sivun alareunan Download (Lataa) -painiketta voit ladata päivityksen tietokoneeseen.
  2. Tarkista ladatun tiedoston nimi ja koko (katso osio Tiedoston tiedot).
  3. Pura ladattu tiedosto.
    Purettuasi ladatun tiedoston sinulla on kansio nimeltä sony_dtvxxxxxx_xxxxxxx.
  4. Liitä USB-massamuistilaite tietokoneeseen.
  5. Kopioi tai vedä ja pudota kansio (sony_dtvxxxxxx_xxxxxxx) USB-laitteen juurihakemistoon.
    Huomautus: Juurihakemisto on laitteen ensimmäinen tai ylin hakemisto, joka sisältää kaikki muut kansiot.
  6. Irrota USB-massamuistilaite tietokoneesta ja siirry seuraavaan osioon.

Vaihe 1: asenna päivitys

Kun olet ladannut päivitystiedoston ja valmistellut USB-laitteen, voit asentaa sen TV:hen. Toimenpide kestää 15–30 minuuttia, ja asennuksen aikana TV sammuu ja käynnistyy sitten uudelleen. Noudata alla olevia ohjeita:

1. Kytke TV:hen virta.
  2. Varmista, että TV:hen ei ole liitetty USB-laitteita.
  3. Aseta kansion (sony_dtvxxxxxx_xxxxxxx) sisältävä USB-massamuistilaite TV:n USB-porttiin.
    Huomautus: Jos TV:ssä on useita USB-portteja, voit käyttää niistä mitä hyvänsä.
  4. Avaa päävalikko painamalla kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
  5. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse se painamalla Enter-painiketta.
  6. Siirry kohtaan Customer Support (Asiakastuki) ja valitse se.
  7. Siirry kohtaan Software Update (Ohjelmistopäivitys) ja valitse USB.
  8. TV:n kuvaruutuun tulee useita viestejä. Noudata näytön ohjeita.
  9. Päivitys käynnistyy, ja oranssi LED-valo vilkkuu TV:n etupaneelissa.

VAROITUS! Noudata näitä ohjeita ohjelmiston asennuksen aikana:

• Älä irrota USB-laitetta.
    • Älä katkaise TV:n virtaa.
    • Älä irrota TV:tä virtalähteestä.

10. Kun Firmware update complete (Laiteohjelmistopäivitys valmis) -viesti ilmestyy TV-ruudulle, TV sammuu ja käynnistyy sitten uudestaan asennuksen viimeistelemiseksi. - Älä irrota USB-laitetta tai katkaise TV:n virtaa.
  11. Kun TV:n virta on taas kytketty, USB-massamuistilaitteen voi poistaa USB-portista turvallisesti.

Vaihe 2: varmista, että päivitys onnistui

Varmista, että päivityksen asentaminen onnistui, tarkistamalla nykyinen ohjelmistoversio.

• Jos versionumero on versio 8.609 tai sitä suurempi, ohjelmistopäivitys onnistui.
  • Jos versionumero ei ole v8.609 tai sitä suurempi, lataa ja asenna päivitys uudelleen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mahdollinen ongelma päivityksen aikana

Tarvitsetko lisätietoja? Katso usein kysytyistä kysymyksistä tietoja ohjelmiston päivittämisestä Internetin kautta:

• Poistuvatko käyttäjän asetukset päivityksen yhteydessä?
    Ei, käyttäjän asetukset eivät poistu.
  • Voinko asentaa aikaisemman ohjelmistoversion?
    Et. Jotta TV:n suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä, aiempien ohjelmistoversioiden asentaminen ei ole mahdollista. Uusimmassa ohjelmistoversiossa on kaikki aiempien versioiden hyödyt ja parannukset.
  • Onko TV:n sammuminen päivityksen aikana normaalia?
    TV:n käynnistyminen uudelleen päivityksen aikana on normaalia. TV:n uudelleenkäynnistyminen kestää kauemmin, kun asennetaan uusi ohjelmisto.

Mitä tehdä, jos TV-laiteohjelmiston päivittäminen Internetistä tuottaa ongelmia

Jos TV-ruutuun tulee viesti An error occurred during the software update (Ohjelmistopäivityksen aikana tapahtui virhe) tai Software cannot be updated using this USB device (Ohjelmistoa ei voi päivittää tällä USB-laitteella), voit ehkä ratkaista ongelman seuraavien toimenpiteiden avulla:

1. Varmista, että USB-massamuistilaite on hyvässä toimintakunnossa. Jos se on, kokeile päivitystiedoston lataamista uudelleen.
  2. Sammuta TV painamalla sen virtapainiketta.
  3. Paina virtapainiketta uudelleen ja jatka asennusta.

Jos TV:n etupaneelin näytössä näkyy viesti No newer version of the TV software was found (Uudempaa TV-ohjelmistoversiota ei löydetty), TV:hen on jo asennettu uusin ohjelmistoversio eikä sitä tarvitse päivittää.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivustolla Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.