Camera Driver -ohjelmisto on tarkoitettu pääyksikön ohjelmiston käyttöön mac OS -tietokoneissa. Tämä koskee pääyksikön ohjelmistopäivitystä, joka tukee Mac OS 11 -käyttöjärjestelmää, eikä se tue pääyksikön ohjelmistopäivitystä ilman linkkiä tälle sivulle.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS 10.14, 10.15, 11

Tietokonelaitteisto

• Intel-suoritin Mac-tietokoneissa

HUOMAUTUS: ei toimi malleissa, joissa on Applen siru

Lataa ja asenna

Asennusohjeet

Lataa Camera Driver napsauttamalla edellä olevaa Download (Lataa) -painiketta. Katso asennus- ja päivitysohjeet laiteohjelmistopäivityksen sivulta.

• Ladattava tiedosto: Camera_Driver_2102a.dmg
  • Tiedoston koko: 130 Kt (129 582 tavua)