• ILME-FX6T
  • ILME-FX6TK
  • ILME-FX6V

Hyödyt ja parannukset

• Lisää 100P- ja 120P-vaihtoehdot Slow & Quick Motion (Hidastettu ja nopeutettu kuvaus) -kuvataajuusvalikkoon, kun koodekiksi on valittu RAW tai RAW & XAVC-I.
  • Parantaa kameran yleistä vakautta

Aiemmat hyödyt ja parannukset

• Korjaa ongelman, jossa EI-arvo ei heijastu oikein Cine EI -tilassa tapahtuvan toiston aikana
  • Parantaa kameran yleistä vakautta

HUOMAUTUS: Kysy huollosta lisätietoja aiemmista versioista.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Update_ILMEFX6V110.exe

Tiedoston versio

• 1.10

Tiedoston koko

• 539 Mt (565 513 584 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 20-05-2021

Valmisteleminen

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio

Tarkista järjestelmän ohjelmistoversio seuraavien ohjeiden mukaan. Jos järjestelmäohjelmiston versio on V1.01 tai aiempi, päivitys tarvitaan.
HUOMAUTUS: Jos Date/Time (Päivämäärä/aika) -asetusnäyttö tulee näkyviin, kun käynnistät kameran, määritä päivämäärälle ja ajalle oikeat arvot.

1. Valitse MenuMaintenanceVersion (Valikko → Ylläpito → Versio).
  2. Järjestelmäohjelmiston versio näytetään alla olevan kuvan mukaisesti.
    Kuva, jossa näkyy nykyinen järjestelmäohjelmiston versio

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva seuraavien Microsoft Windows -versioiden kanssa:

• Windows 10
  • Windows 8.1

Tietokonelaitteisto

Järjestelmäohjelmistopäivityksen laitteistovaatimukset:

• Kiintolevytila: vähintään 600 Mt
  • RAM: vähintään 600 Mt
    HUOMAUTUS: Sulje kaikki muut sovellukset ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.

Muu laitteisto

• Kameran virtalähde
    • Verkkolaite
  • Kameran mukana toimitettava USB-kaapeli
    HUOMAUTUS: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Sulje kaikki muut sovellusohjelmistot ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.
  • Liitä aina verkkolaite päivityksen ajaksi. Jos akku on liitettynä samanaikaisesti, päivitys jatkuu, jos verkkolaite irrotetaan myöhemmin.
  • Poista muistikortti kamerasta ennen päivittämisen aloittamista.
  • Järjestelmäohjelmistopäivitys kestää noin 12 minuuttia. Estä tietokonetta siirtymästä lepotilaan tänä aikana.
    HUOMAUTUS: Jos tietokone siirtyy lepotilaan ja päivitys keskeytyy, koko päivitysprosessi on aloitettava alusta.
  • Älä avaa System Software Updater -valikon kohtaa About This System Software Updater (Tietoja tästä ohjelmiston päivitysohjelmasta), koska päivitysohjelmisto saattaa kaatua.
  • Älä liitä kameraa muihin laitteisiin kuin tietokoneeseen.
  • Älä liitä kameraa ja tietokonetta tässä vaiheessa.
  • Varmista, että tietokoneesta on muodostettu Internet-yhteys.

Päivityksen lataaminen:

1. Napsauta yllä olevaa Download (Lataa) -painiketta.
  2. Kun olet lukenut vastuuvapauslausekkeen, valitse Download (Lataa).
  3. Tiedoston Update_ILMEFX6V110.exe lataus alkaa.
    HUOMAUTUS: Tiedoston koko: 539 Mt (565 513 584 tavua)
  4. Tallenna tiedosto tietokoneesi työpöydälle (suositus).
    HUOMAUTUS: Microsoft Edgen vakioasetuksilla päivitystiedosto tallennetaan Lataukset-kansioon. Napsauta Työpöytä-ruutua aloitusnäytössä ja hae ladattu tiedosto Lataukset-kansiosta Windowsin Resurssienhallinnassa.

Vaihe 1: Käynnistä päivitysohjelma

1. Sulje kaikki tietokoneessa käynnissä olevat ohjelmat.
  2. Kaksoisnapsauta lataamaasi Update_ILMEFX6V110.exe-tiedostoa. Älä liitä kameraa tietokoneeseen tässä vaiheessa.
  3. DeviceLogUploadTool-työkalu käynnistyy.
  4. Käynnistä kamera, liitä se tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja valitse Execute (Suorita). Kun teet näin, USB Mode (USB-tila) tulee näkyviin kameran LCD-näyttöön.
  5. Valitse Next (Seuraava).
    HUOMAUTUS: Jos tietokone ei löydä laitetta, ilmoitus Could not find the camera for this update (Päivitystä varten ei löydetty kameraa) tulee näkyviin. Kokeile seuraavaa:
    • Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.
    • Jos tietokoneessa on useita USB-liitäntöjä, kokeile toista liitäntää.
    TÄRKEÄÄ: älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
  6. Näet tietosuojakäytännön. Lue se huolellisesti, laita merkki valintaruutuun ja valitse Next (Seuraava).

Jos kameran tietoja kerätään, näet seuraavan ruudun. Valitse Next (Seuraava).
    HUOMAUTUS: Et näe tätä ruutua, jos valitset Disagree (En hyväksy).
    Kuva kertoo, että kameran käyttötiedot on kerätty.
  7. System Software Updater käynnistyy.
  8. Valitse Next (Seuraava). Nykyinen versio ja päivitetty versio tulevat näkyviin näytön vasempaan alareunaan.
    • Päivitys vaaditaan.
      Kuva, jossa näkyy nykyinen järjestelmäohjelmiston versio System Software Updater -ikkunassa
    • Päivitystä ei vaadita.
      Kuva, jossa näkyy ohjelmiston uusin versio System Software Updater -ikkunassa
  9. Kameran asetukset palautuvat automaattisesti.
  10. Aloita päivitys. Automaattisen palautuksen jälkeen päivitys alkaa ja etenemispalkki ilmestyy näyttöön. Päivitys kestää noin 12 minuuttia.
    TÄRKEÄÄ: älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
  11. Kun päivitys on suoritettu, kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen. Kun LCD-näyttö tulee näkyviin, valitse Finish (Valmis) ja irrota USB-kaapeli.

HUOMAUTUS: Uudelleenkäynnistyksen jälkeen näyttöön saattaa tulla tietojen palauttamista koskeva varoitus. Tämä on normaalia. Odota niin kauan, että varoitus katoaa näytöstä.

Vaihe 2: Varmista laitteen järjestelmän ohjelmistoversio

1. Valitse kamerassa MenuMaintenanceVersion (Valikko → Ylläpito → Versio).
  2. Järjestelmäohjelmiston versio näytetään alla olevan kuvan mukaisesti.
    Kuva, jossa näkyy päivitetty ohjelmistoversio

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivitys ei valmistu

Jos näyttö on musta yli 15 minuutin ajan, tee vianmääritys noudattamalla seuraavia ohjeita: