• ILME-FX6T
  • ILME-FX6TK
  • ILME-FX6V

Content Browser Mobile on sovellus, jonka avulla voit hallita seuraavia toimintoja käyttämällä langatonta CBK-WA100- tai CBK-WA101-sovitinta ja Sonyn Wi-Fi-yhteensopivaa ammattitasoista videokameraa:

• Live Operation (Live-toiminnot)
  • Browse (Selaa)
  • Transfer (Siirrä)
  • Storyboard (Kuvakäsikirjoitus)
  • Planning Metadata
  • TC Link
  • Laitteen asetukset

Lisätietoja on ohjesivullamme osoitteessa https://helpguide.sony.net/promobile/cbm/v2/en/index.html

Lataa Content Browser Mobile -sovellus Android- tai iOS-laitteelle napsauttamalla sopivaa painiketta alla.
Content Browser Mobile Google Playssa
Content Browser Mobile App Storessa