• PS-HX500

Hyödyt ja parannukset

Hi-Res Audio Recorder on sovellus, jolla voi tallentaa korkean resoluution ääniraitoja vinyylilevyltä tietokoneeseen. Sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen version 1.1.4 uusi ominaisuus
    • macOS Big Sur (11) on nyt tuettu.
      HUOMAUTUS: Jos mikrofonin käyttöä koskeva valintaikkuna tulee näkyviin ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä, mikrofonin käyttö on sallittava. Lisätietoja on alla kohdassa Päivityksen jälkeen.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Katso aiemmat hyödyt ja parannukset

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Hi-ResAudioRecorder_1.1.4.pkg

Tiedoston versio

• 1.1.4

Tiedoston koko

• 4.6 Mt (4 566 434 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 13-04-2021

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Hi-Res Audio Recorder on yhteensopiva seuraavien Mac OS -versioiden kanssa:

• Mac OS X 10.9, 10.10 tai 10.11
  • macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13)
  • macOS Mojave (10.14), macOS Catalina (10.15), macOS Big Sur (11).

HUOMAUTUKSIA:

• Hi-Res Audio Recorder ei välttämättä toimi
    • kaikissa tietokoneissa, joissa on jokin mainituista käyttöjärjestelmistä
    • itse kootussa tietokoneessa, käyttäjän päivittämään käyttöjärjestelmään perustuvassa tietokoneessa tai monikäynnistystietokoneessa
    • tietokoneen virransäästötilojen kanssa: järjestelmäkeskeytys tai lepotila (valmiustila).

Tietokonelaitteisto

Hi-Res Audio Recorder on yhteensopiva seuraavien laitteistojen kanssa:

• Näytön tarkkuus vähintään 1024 x 768 pikseliä
  • Äänentoistolaite vaaditaan

Emme takaa toimivuutta kaikissa tietokoneissa, vaikka ne vastaisivat edellä kuvattuja järjestelmävaatimuksia.

Lataa ja asenna

Lataus- ja asennusohjeet

1. Valitse Download (Lataa).
  2. Asennusohjelmatiedosto tallennetaan selaimen asetuksissa määrittämääsi kansioon. Tiedosto tallennetaan oletusarvoisesti Downloads (Lataukset) -kansioon.
  3. Kaksoisnapsauta tietokoneeseen tallennettua asennusohjelmatiedostoa Hi-ResAudioRecorder_1.1.4.pkg. Asennuspaketti puretaan.
  4. Welcome to the Hi-Res Audio Recorder Installer (Tervetuloa Hi-Res Audio Recorder -asennusohjelmaan) -näyttö tulee näkyviin. Valitse Continue (Jatka).
  5. Software License Agreement (Ohjelmiston käyttöoikeussopimus) -näyttö tulee näkyviin. Kun olet hyväksynyt sopimuksen tekstin, valitse Continue (Jatka).
  6. Kun hyväksyt sopimuksen, valitse Agree (Hyväksy).
  7. Select a Destination (Valitse kohde) -näyttö tulee näkyviin. Valitse levy ja valitse Continue (Jatka).
  8. Määritä sen jälkeen asennustapa. Vakioasennuksessa valitaan automaattisesti sisäinen kiintolevyasema. Jos haluat asentaa sovelluksen toiseen asemaan, valitse Change Install location... (Muuta asennussijaintia...). Kun olet valinnut kohteen, valitse Install (Asenna).
  9. Jos kirjautumiseen vaaditaan salasanaa, kirjoita salasana ja valitse Install Software (Asenna ohjelmisto).
  10. Installing Hi-Res Audio Recorder (Asennetaan Hi-Res Audio Recorder) -näyttö tulee näkyviin, ja asennus aloitetaan.
  11. Kun asennus on valmis, The installation was successful (Asennus onnistui) -näyttö tulee näkyviin. Sulje asennusohjelma valitsemalla Close (Sulje).

Päivityksen jälkeen

Voit käynnistää Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen alla olevien ohjeiden mukaisesti.
Käynnistä hakutoiminto ja kaksoisnapsauta Applications (Ohjelmat) -kohdassa Hi-Res Audio Recorder -kohtaa.

HUOMAUTUS: Kun sovellus on käynnistetty, napsauta OK-painiketta seuraavassa valintaikkunassa.

Jos napsautat Don’t Allow (Älä salli) -painiketta, et voi tallentaa ääniraitoja.
Valitse sitten System Preferences → Security & Privacy → Privacy → Microphone (Järjestelmäasetukset →Tietoturva ja tietosuoja → Tietosuoja → Mikrofoni) ja valitse oikealla olevasta sovellusluettelosta Hi-Res Audio Recorder.

Kysymyksiä ja vastauksia

Vianmääritys

Asennus epäonnistuu:

• Varmista, että tietokoneessasi on jokin tuetuista käyttöjärjestelmistä.
  • Varmista, että levyasemassa on riittävästi vapaata levytilaa. Asennus vaatii noin 100 Mt vapaata levytilaa. Jos vapaata levytilaa ei ole tarpeeksi, poista tarpeettomia tiedostoja.

Tietokone ei tunnista liitettyä levysoitinta.

• Irrota USB-kaapeli ja käynnistä tietokone uudelleen. Varmista, että tietokone on käynnissä, ja yhdistä sitten tietokone ja levysoitin USB-kaapelilla.
  • Toimi alla olevien ohjeiden mukaan ja varmista, että levysoittimen nimi näkyy System Information (Järjestelmätiedot) -kohdassa.
    • Liitä levysoitin tietokoneeseen ja käynnistä se.
    • Valitse Omenavalikosta About This Mac (Tietoja tästä Macista).
    • Valitse Overview (Yleiskatsaus) ja valitse sitten System Report (Järjestelmäraportti).
    • Valitse Hardware (Laitteisto) -kohdasta USB ja varmista, että näytössä näkyy PS-HX500.

Hi-Res Audio Recorder ei käynnisty:

• Tietokone ei ehkä toimi oikein. Käynnistä toinen sovellus ja tarkista, toimiiko se oikein.
  • Tietokone ei ehkä toimi oikein. Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Varmista, että Hi-Res Audio Recorder on asennettu oikein.
    • Käynnistä hakutoiminto ja varmista, että Applications (Ohjelmat) -kohdassa näkyy Hi-Res Audio Recorder.
  • Jos Hi-Res Audio Recorderia ei ole asennettu oikein, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen.