• WH-1000XM4

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa Bluetooth-yhteyden vakautta
  • Parantaa handsfree-puheluiden laatua

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Myös seuraavat hyödyt ja parannukset sisältyvät tähän päivitykseen.

• Korjaa ongelman, jossa kuulokkeita ei voi pariliittää Windows-tietokoneella
  • Korjaa ongelman, jossa kaksi Bluetooth-laitetta on yhdistetty samanaikaisesti ja yhdistetyt laitteet katkaisevat ja muodostavat yhteyden uudelleen toistuvasti
  • Parantaa kuulokkeiden yleistä suorituskykyä

Järjestelmävaatimukset

• Android-laite (V5.0 tai uudempi) tai iOS-laite (iOS 11.0 tai uudempi)
  • Toimiva Internet-yhteys
  • Sony | Headphones Connect -sovelluksen uusin versio on asennettava
  • Kuulokkeet on liitettävä Android- tai iOS-laitteeseen.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Laiteohjelmistopäivitys 2.5.0 mallille WH-1000XM4

Tiedoston versio

• Versio 2.5.0

Julkaisupäivämäärä

• 18-05-2021

Valmisteleminen

Tarkista laiteohjelmistoversio

Voit tarkistaa laiteohjelmistoversion seuraavasti.

1. Käynnistä Sony | Headphones Connect -sovellus.
  2. Yhdistä kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
  3. Napauta oikean yläkulman kolmea pistettä (valikkopainike).

HUOMAUTUS: Näytössä näkyvä laite vaihtelee liitetyn laitteen mukaan.
  4. Valitse valikossa näkyvä laitteen versio. Kohde tulee näkyviin vain silloin, kun laite on yhdistetty.
  5. Tarkista laiteohjelmistoversio.

Tärkeä huomautus

• Älä lataa akkua tai katkaise kuulokkeiden virtaa päivitysten latauksen, tietojen siirron tai päivityksen aikana. Muussa tapauksessa kuulokkeista voi tulla käyttökelvottomat.
  • Älä tee päivitystä epävakaissa Wi-Fi-ympäristöissä, kuten junassa tai muussa paikassa, jossa Wi-Fi-verkko on ruuhkainen, tai mikroaaltouunin, langattoman puhelimen tai jonkin muun 2,4 GHz:n taajuusalueen radioaaltoja käyttävän laitteen läheisyydessä.
  • Varmista, että molemmat laitteet (Android-/iOS-laite ja kuulokkeet) on ladattu täyteen.
  • Katkaise Android- tai iOS-laitteestasi kaikkien muiden Bluetooth-laitteiden, kuten puettavien laitteiden ja älykellojen, yhteydet ennen päivityksen aloittamista.
  • Valitse Sony | Headphones Connect -sovelluksessa Auto Power Off (Automaattinen virrankatkaisu) -toiminto ja Do not turn off (Älä katkaise virtaa), kun päivität kuulokkeita silloin, kun ne on riisuttu. Jos valitset Off when headphones are taken off (Katkaise virta, kun kuulokkeet riisutaan), kuulokkeiden virta katkaistaan automaattisesti noin 15 minuutin jälkeen ja päivitystiedoston siirto keskeytetään. Tässä tapauksessa tiedonsiirto jatkuu seuraavalla kerralla, kun kytket virran kuulokkeisiin ja muodostat uudelleen Bluetooth-yhteyden. Jos muutat päivityksen asetuksia, voit palauttaa asetukset, kun päivitys on valmis.

Ennen päivitystä

• Päivityksen jälkeen laiteohjelmistoa ei voi palauttaa aikaisemmaksi versioksi.
  • Päivitys kestää noin 40 minuuttia. Tiedoston koko on noin 1.33 Mt.
  • iOS-laitteissa Google Assistant -toiminto on poistettava käytöstä ennen päivittämistä.
  • Radioaaltoympäristö ja Android-/iOS-laite voivat hidastaa sitä.

Lataa ja asenna

Päivitä kuulokkeet noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Lataa palvelimelta tiedot iOS- tai Android-laitteeseen.
  • Siirrä tiedot iOS- tai Android-laitteesta kuulokkeisiin.
  • Suorita päivitys kuulokkeissa.

Vaihe 1: asenna päivitys

1. Käynnistä Sony | Headphones Connect -sovellus.
  2. Yhdistä kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
    • Jos et ole aiemmin yhdistänyt kuulokkeita Sony | Headphones Connect -sovellukseen, yhdistä kuulokkeet Android-laitteeseen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos olet yhdistänyt Sony | Headphones Connect -sovellukseen aiemmin, valitse kuulokkeet.
  3. Kun yhteys on muodostettu, näkyviin tulee seuraava näyttö.
  4. Jos päivitys on saatavilla, näyttöön tulee ilmoitus Headphone update available (Kuulokkeiden päivitys on saatavilla). Valitse More Info (Lisätietoja).
  5. Varmista, että näytössä lukee Versio 2.5.0, ja valitse OK. Päivitys käynnistyy.
  6. Kun lataus alkaa, sovellus siirtyy automaattisesti seuraavaan näyttöön latauksen valmistuttua.
    HUOMAUTUS: Kun näyttöön tulee ilmoitus Bluetooth Pairing Request (Bluetooth-pariliitospyyntö), valitse Pair (Muodosta pariliitos). Päivitys jatkuu. (Vain iOS-laitteet)
  7. Siirto alkaa. Sovellus siirtyy automaattisesti seuraavaan näyttöön latauksen valmistuttua.
  8. Kun siirto alkaa, sovellus siirtyy automaattisesti seuraavaan näyttöön siirron valmistuttua. Tämä kestää noin minuutin.
    HUOMAUTUS: Älä lataa akkua tai katkaise kuulokkeiden virtaa päivitysten latauksen, tietojen siirron tai päivityksen aikana. Muussa tapauksessa kuulokkeista voi tulla käyttökelvottomat. Jos saat ilmoituksen yhteyden katkeamisesta, odota kunnes yhteys muodostetaan uudelleen automaattisesti.
  9. Kun ohjelmistopäivitys on valmis, valitse OK.
    HUOMAUTUS: Jos näyttö ei näy, tarkista version päivittyminen seuraavassa vaiheessa.

Vaihe 2: varmista, että päivitys onnistui

Varmista päivityksen jälkeen, että uusi versio on asennettu oikein. Toimi Check the firmware version (Tarkista laiteohjelmistoversio) -kohdassa annettujen ohjeiden mukaan.

Jos laiteohjelmistoversio on 2.5.0, päivitys onnistui.

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivityksen virheilmoitus tulee näyttöön.

1. Valitse OK.
  2. Käynnistä kuulokkeet uudelleen (katkaise ja kytke virta).
  3. Käynnistä sen jälkeen Sony | Headphones Connect -sovellus uudelleen ja suorita päivitys uudelleen.

Vaikka päivitys epäonnistui toiminnon aikana, tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versio on 2.5.0, laiteohjelmistopäivitys onnistui. Jos se on jokin muu, yritä päivittää laiteohjelmisto uudelleen. Voit tarkistaa version Sony | Headphones Connect -sovelluksen asetuksista. Ohjeet version tarkistamiseen ovat tällä sivulla kohdassa Check the firmware version (Laiteohjelmistoversion tarkistaminen).