• KD-32W800

Hyödyt ja parannukset

• Ratkaisee ohjelmistopäivityksen jälkeen ilmenevän jatkuvan uudelleenkäynnistysongelman
  • Kreikka sisältyy maaluetteloon

Rajoitukset

• Käytettävissä vain Euroopassa myydyissä TV:issä. Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa / kaikilla alueilla.

Valmistelut

Tarkista ohjelmistoversio

Ohjelmistosi saattaa jo olla ajantasainen. Jos et ole varma, voit helposti tarkistaa ohjelmistoversiosi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Käynnistä TV ja paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset).
  3. Valitse Device Preferences (Laitteen asetukset).
  4. Valitse About (Tietoja). Ohjelmistoversion numero näkyy Software Version (Ohjelmistoversio) -rivillä.

Jos versionumero on 10007 tai sitä suurempi, käytössäsi on jo uusin ohjelmistoversio eikä päivitystä tarvita.

BRAVIA-TV:n laiteohjelmiston päivittämiseen on 2 tapaa:

• System software update (Järjestelmän ohjelmistopäivitys) -toiminnon käyttäminen (helppo)
  • USB-muistitikun käyttäminen

System software update (Järjestelmän ohjelmistopäivitys) -toiminnon käyttäminen (helppo):

Sony toimittaa ohjelmistopäivityksiä, joilla tehostetaan toimintoja ja parannetaan TV:n käyttöä. Helpoin tapa vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä on TV:n internetyhteyden kautta. Jos näet järjestelmän ohjelmistopäivitystä koskevan ilmoituksen, voit asentaa päivityksen Home-aloitusvalikosta.

Uusi laiteohjelmistopäivitys tehdään kaikkiin internetiin yhdistettyihin televisioihin päivityksen julkaisua seuraavien viikkojen aikana.

TÄRKEÄÄ: Osiot Järjestelmävaatimukset, Tiedoston tiedot ja Lataa ja asenna koskevat päivittämistä USB-muistitikun avulla. Voit ohittaa ne, jos teit päivityksen System software update (Järjestelmän ohjelmistopäivitys) -toiminnon avulla.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivustolla Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.

USB-muistitikun käyttäminen:

Ohjelmiston voi päivittää myös USB-muistitikun avulla. Jos televisioon ei ole määritetty internetyhteyttä tai et halua odottaa päivitystä System software update (Järjestelmän ohjelmistopäivitys) -toiminnon kautta, voit kokeilla latausta ja päivitystä USB-muistitikun avulla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Järjestelmävaatimukset

Tarvitset

• tietokoneen, jossa on internetyhteys
  • USB-muistitikun.
    Huomautus: Voit päivittää television, vaikka USB-muistitikulla olisi muitakin tiedostoja.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• TV:n laiteohjelmistopäivitys, versio 10007

Zip-tiedoston nimi

• sony_atvondfull_braviatl_10007000_wwa_auth.zip

Tiedoston versio

• 10007

Tiedoston koko

• 1 436 684 776 tavua

Julkaisupäivämäärä

• 14-07-2021

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolella. Muuten seurauksena voi olla TV:n toimimattomuus tai korjaustarve.
  • Älä sammuta TV:tä tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen ollessa käynnissä.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.

Päivityksen lataaminen

Ennen kuin asennat päivityksen, sinun on ladattava se internetistä ja tallennettava USB-muistitikulle.

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    1. Napsauta sivun yläreunan Download (Lataa) -painiketta ja lue ja hyväksy käyttöehdot.
    2. Napsauttamalla sivun alareunan Download (Lataa) -painiketta voit ladata päivityksen tietokoneeseen.
  2. Tarkista ladatun tiedoston nimi ja koko (katso osio Tiedoston tiedot).
  3. Pura ladattu tiedosto helposti löytyvään sijaintiin tietokoneessa.
  4. Ladatusta tiedostosta puretun tiedoston nimi on SY0M_TPM219E_EUR_MT9675_ALLPANEL_braviatl.XXXXX_YYYYYYYY_ZZZZ.pkg.
    Huomautus: XXXXX on tämän ohjelmistopäivityksen versio.
  5. Anna .pkg-tiedostolle uusi nimi "Sony_dtv_braviatl_XXXXX000_wwa_auth_no_tvcertificate.bin".
    Huomautus: XXXXX on tämän ohjelmistopäivityksen versio.
  6. Liitä USB-muistitikku tietokoneeseen.
  7. Kopioi tai vedä ja pudota tiedosto (Sony_dtv_braviatl_XXXXX000_wwa_auth_no_tvcertificate.bin) USB-laitteen juurihakemistoon.
    Huomautus: Juurihakemisto on laitteen ensimmäinen tai ylin hakemisto, joka sisältää kaikki muut kansiot.
  8. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta ja siirry seuraavaan osioon.

Vaihe 1: asenna päivitys

Kun olet ladannut päivitystiedoston ja valmistellut USB-laitteen, voit asentaa sen TV:hen. Toimenpide kestää enintään 15 minuuttia, ja asennuksen aikana TV sammuu ja käynnistyy sitten uudelleen. Noudata alla olevia ohjeita:

1. Kytke televisioon virta.
  2. Varmista, että TV:hen ei ole liitetty USB-laitteita.
  3. Liitä tiedoston (Sony_dtv_braviatl_XXXXX000_wwa_auth_no_tvcertificate.bin) sisältävä USB-muistitikku TV:n USB-porttiin.
    Huomautus: Jos TV:ssä on useita USB-portteja, voit käyttää niistä mitä hyvänsä.
  4. Irrota television verkkovirtajohto pistorasiasta.
  5. Kun verkkovirtajohto liitetään takaisin pistorasiaan, TV näyttää viestin Software update in progress (Ohjelmistopäivitys käynnissä).
  6. Muutaman minuutin kuluttua TV käynnistyy automattisesti uudelleen.

VAROITUS! Noudata näitä ohjeita ohjelmiston asennuksen aikana:

• Älä irrota USB-laitetta.
    • Älä katkaise TV:n virtaa.
    • Älä irrota TV:tä virtalähteestä.

7. Irrota USB-laite varoen USB-portista.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

Varmista, että päivityksen asentaminen onnistui tarkistamalla nykyinen ohjelmistoversio.

• Jos versionumero on 10007, ohjelmistopäivitys onnistui.
  • Jos versionumero ei ole 10007, lataa ja asenna päivitys uudelleen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mahdollinen ongelma päivityksen aikana

Tarvitsetko lisätietoja? Katso usein kysytyistä kysymyksistä tietoja ohjelmiston päivittämisestä internetin kautta:

• Poistuvatko käyttäjän asetukset päivityksen yhteydessä?
    Ei, käyttäjän asetukset eivät poistu.

• Voinko asentaa aikaisemman ohjelmistoversion?
    Et. Jotta TV:n suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä, aiempien ohjelmistoversioiden asentamista ei suositella. Uusimmassa ohjelmistoversiossa on kaikki aiempien versioiden hyödyt ja parannukset.

• Onko TV:n sammuminen päivityksen aikana normaalia?
    Kyllä, TV:n käynnistyminen uudelleen päivityksen aikana on normaalia. TV:n uudelleenkäynnistyminen kestää kauemmin, kun asennetaan uusi ohjelmisto.

Mitä tehdä, jos TV-laiteohjelmiston päivittäminen tuottaa ongelmia

Jos TV-ruutuun tulee viesti An error occurred during the software update (Ohjelmistopäivityksen aikana tapahtui virhe), voit ehkä ratkaista ongelman seuraavien toimenpiteiden avulla:

1. Varmista, että TV:ssä on vähintään 2 Gt tallennustilaa käytettävissä.
    1. Mene HOME-aloitusvalikkoon painamalla kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse se.
    3. Siirry Device Preferences (Laitteen asetukset) -kohtaan ja valitse se.
    4. Siirry Storage (Tallennustila) -kohtaan ja valitse se.
    5. Siirry Internal Shared Storage (Jaettu sisäinen muisti) -kohtaan ja valitse se.
    6. Siirry Available (Käytettävissä) -kohtaan ja tarkista käytettävissä olevan tallennustilan määrä.
  2. Sammuta TV painamalla sen virtapainiketta.
  3. Paina virtapainiketta uudelleen ja jatka asennusta.
  4. Jos TV-ruudussa näkyy viesti No newer version of the TV software was found (Uudempaa TV-ohjelmistoversiota ei löydetty), televisioon on jo asennettu uusin ohjelmistoversio eikä sitä tarvitse päivittää.

Huomautus: Jos aiot päivittää ohjelmiston USB-muistitikun avulla, varmista, että USB-muistitikku on hyvässä toimintakunnossa.

Muita vianmääritykseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on Sonyn tukisivuston Kysymyksiä ja vastauksia -osiossa.