• WF-1000XM4

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa Bluetooth-yhteyden vakautta
  • Korjaa ongelman, jossa vastamelutoiminto tai Ambient Sound -tila keskeytyy hetkeksi
  • Parantaa muita toimintoja

Aiemmat hyödyt ja parannukset

• Parantaa Bluetooth-yhteyden vakautta

Järjestelmävaatimukset

• Android-laite (V5.0 tai uudempi) tai iOS-laite (iOS 11.0 tai uudempi)
  • Toimiva Internet-yhteys
  • Sony | Headphones Connect -sovelluksen uusin versio (5.2.0 tai uudempi) on asennettava
  • Kuulokkeet on liitettävä Android- tai iOS-laitteeseen.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• WF-1000XM4-laiteohjelmistopäivitys, versio 1.2.6

Tiedoston versio

• Versio 1.2.6

Julkaisupäivämäärä

• 27-07-2021

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Jos laiteohjelmistoversio on 1.2.6, päivitystä ei tarvita. Jollet ole varma, voit helposti tarkistaa, mikä laiteohjelmaversio sinulla on:

1. Avaa Sony | Headphones Connect -sovellus.
  2. Yhdistä kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
  3. Napauta oikean yläkulman kolmea pistettä (Menu [Valikko] -painike).
  4. Valitse valikossa näkyvä laitteen versio. Tämä tulee näkyviin vain silloin, kun laite on yhdistetty Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
  5. Tarkista kuulokkeiden laiteohjelmistoversio.

Tärkeä huomautus

• ÄLÄ sammuta kuulokkeita tai kosketa -painiketta (virtapainike).
  • Älä tee päivitystä epävakaissa Wi-Fi-ympäristöissä, kuten junassa tai muussa paikassa, jossa Wi-Fi-verkko on ruuhkainen, tai mikroaaltouunin, langattoman puhelimen tai jonkin muun 2,4 GHz:n taajuusalueen radioaaltoja käyttävän laitteen läheisyydessä.
  • Varmista, että molemmat laitteet (Android- tai iOS-laite ja kuulokkeet) on ladattu täyteen.
  • Valitse Sony | Headphones Connect -sovelluksen Automatic Power Off (Automaattinen virrankatkaisu) -toiminnossa (virrankatkaisutoiminnossa, kun automaattinen virrankatkaisu ei ole käytettävissä) Do not turn off (Älä katkaise virtaa).
    HUOMAUTUS: Voit palauttaa asetukset, kun päivitys on valmis.
  • Katkaise Android- tai iOS-laitteestasi kaikkien muiden Bluetooth-laitteiden, kuten puettavien laitteiden ja älykellojen, yhteydet ennen päivityksen aloittamista.

Ennen päivitystä

• Päivityksen jälkeen laiteohjelmistoa ei voi palauttaa aikaisemmaksi versioksi.
  • Android- ja iOS-laitteella päivitys kestää noin 60 minuuttia. (Tiedoston koko on noin 2 224 kt)
  • Radioaaltoympäristö ja Android- tai iOS-laite voivat hidastaa sitä.
  • Päivitä kuulokkeet noudattamalla seuraavia ohjeita:
    HUOMAUTUS: Jos Automatic download of software (Automaattinen ohjelmiston lataus) -asetus on käytössä (oletusasetus) Sony | Headphones Connect -sovelluksessa, päivitysohjelmiston lataus ja siirto tapahtuu automaattisesti.
    • Lataa palvelimelta tiedot Android- tai iOS-laitteeseen.
    • Siirrä tiedot Android- tai iOS-laitteesta kuulokkeisiin.
      HUOMAUTUS: Kuulokkeet voivat jatkaa musiikin toistamista jopa päivityksen latauksen ja tietojen siirron aikana. Google Assistant- ja Amazon Alexa -toiminnot eivät kuitenkaan ole käytettävissä latauksen ja tietojen siirron aikana. Jos päivitys epäonnistuu, lopeta musiikin toisto ja yritä päivitystä uudelleen.
    • Suorita päivitys kuulokkeilla.

Lataa ja asenna

Päivitä kuulokkeet noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Lataa palvelimelta tiedot Android- tai iOS-laitteeseen.
  • Siirrä tiedot Android- tai iOS-laitteesta kuulokkeisiin.
  • Suorita päivitys kuulokkeissa.

Vaihe 1: asenna päivitys

1. Avaa Sony | Headphones Connect -sovellus.
  2. Yhdistä kuulokkeet Sony | Headphones Connect -sovellukseen.
    • Jos et ole aiemmin yhdistänyt kuulokkeita Sony | Headphones Connect -sovellukseen, yhdistä kuulokkeet noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos olet yhdistänyt Sony | Headphones Connect -sovellukseen aiemmin, valitse kuulokkeet.
  3. Lataus ja siirto käynnistyy. Kun lataus ja siirto on valmis, seuraavaan näyttöön siirrytään automaattisesti.

HUOMAUTUS: Kun Automatic download of software (Automaattinen ohjelmiston lataus) -asetus on käytössä (oletusasetus) Sony | Headphones Connect -sovelluksessa, päivitysohjelmiston lataus ja siirto käynnistyy automaattisesti. Jos Automatic download of software (Automaattinen ohjelmiston lataus) -asetus on poistettu käytöstä Sony | Headphones Connect -sovelluksessa, päivitysohjelmiston lataus ja siirto ei käynnisty automaattisesti, jolloin sinun tulee tehdä seuraavat toimenpiteet:
    1. Varmista, että oikea (R) ja vasen (L) kuuloke on yhdistetty.
    2. Kun yhteys on muodostettu, näkyviin tulee seuraava näyttö. Jos päivitys on saatavilla, näyttöön tulee viesti The latest headphones software is available (Kuulokkeiden uusin ohjelmisto on saatavilla). Valitse More info (Lisätietoja).
      kuva Headphones Connect -näytöstä
    3. Siirry Update Software (Päivitä ohjelmisto) -näyttöön. Varmista, että näytössä näkyy versio 1.2.6, ja valitse Android-laitteissa START (Käynnistä) ja iOS-laitteissa Start (Käynnistä).
  4. Näyttöön tulee ilmoitus Update the headphones software (Päivitä kuulokkeiden ohjelmisto). Valitse More info (Lisätietoja).
  5. Siirry Update Software (Päivitä ohjelmisto) -näyttöön. Varmista, että näytössä näkyy versio 1.2.6, ja valitse Android-laitteissa START (Käynnistä) ja iOS-laitteissa Start (Käynnistä).
  6. Päivitysprosessi alkaa, ja sen viimeistely kestää muutaman minuutin.

HUOMAUTUS: Kuulokkeet sammuvat automaattisesti päivityksen aikana. Odota kuitenkin, että kuulokkeet käynnistyvät uudelleen ja muodostavat Bluetooth-yhteyden. Sitten päivitys on valmis.
  7. Kun ohjelmistopäivitys on valmis, valitse OK.

Vaihe 2: varmista, että päivitys onnistui

Varmista päivityksen jälkeen, että uusi versio on asennettu oikein. Toimi Tarkista laiteohjelmistoversio -kohdassa annettujen ohjeiden mukaan. Jos laiteohjelmistoversionumero on 1.2.6, päivitys onnistui.

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivityksen virheilmoitus tulee näyttöön.

1. Valitse OK.
  2. Käynnistä kuulokkeet uudelleen (aseta kuulokkeet koteloon ja poista ne sieltä).
  3. Käynnistä sen jälkeen Sony | Headphones Connect -sovellus ja suorita päivitys uudelleen.

Vaikka päivitys epäonnistui toiminnon aikana, tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versio on 1.2.6, laiteohjelmistopäivitys onnistui. Jos se on jokin muu, yritä päivittää laiteohjelmisto uudelleen. Voit tarkistaa version Sony | Headphones Connect -sovelluksen asetuksista. Ohjeet version tarkistamiseen ovat tällä sivulla kohdassa Tarkista laiteohjelmistoversio.