• LF-S50G

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa suojattua viestintää
    TÄRKEÄÄ: Tämä laiteohjelmistopäivitys on suoritettava, jotta Chromecast built-in -musiikkipalvelua voidaan edelleen käyttää. Se asennetaan automaattisesti, kun verkkoyhteys on käytettävissä ja laitetta ei käytetä.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• LF-S50G-laiteohjelmistopäivitys, versio 96136122

Tiedoston versio

• 96136122

Julkaisupäivämäärä

• 29-07-2021

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Jos versio on 79148110 tai sitä aiempi, laiteohjelmisto on suositeltavaa päivittää.
Jollet ole varma, voit helposti tarkistaa, mikä laiteohjelmaversio sinulla on:

1. Yhdistä laite älypuhelimesi kanssa samaan Wi-Fi-verkkoon käyttäen Google Home -sovellusta.
  2. Käynnistä Google Home -sovellus älypuhelimellasi.
  3. Valitse Home (Koti) -kuvake.
  4. Valitse LF-S50G-laitekuvake.
  5. Valitse laitteen asetusten kuvake.
  6. Järjestelmän laiteohjelmistoversio näkyy Information (Tiedot) -kohdassa.

Asenna

Tämän laitteen ohjelmisto päivitetään uusimpaan versioon automaattisesti, kun se on yhdistetty internetiin Wi-Fi-verkon kautta. Ohjelmistopäivitys tehdään ajoittain, kun käytettävissä on uusi ominaisuus tai laitteen käytön vakaus edellyttää päivitystä.

Tärkeä huomautus

• Automaattista ohjelmistopäivitystä ei voi poistaa käytöstä.
  • Ohjelmiston aiempia versioita ei voi noutaa.
  • Älä katkaise laitteen virtaa päivityksen aikana. Laite ei ehkä toimi päivityksen aikana.
  • Wi-Fi-yhteys ja Google-tili ovat välttämättömiä tämän tuotteen käyttämiseksi, ja sinun on hyväksyttävä Googlen käyttöehdot ja/tai tietosuojakäytäntö.
  • Tämän tuotteen käyttö edellyttää Sonyn käyttöoikeussopimuksen (EULA) hyväksymistä.
  • Tämän laitteen ohjelmisto päivitetään ajoittain automaattisesti, etkä voi valita tai estää automaattisen ohjelmistopäivityksen lataamista.
  • Päivityksen aikana LED vilkkuu valkoisena ja kello laskee nollasta sataan.