• SRS-HG1

Tietoja tästä latauksesta

Edut ja parannukset

• Parantaa tiedonsiirron suojaa

TÄRKEÄÄ: Tämä laiteohjelmistopäivitys on tehtävä, jotta Chromecast built-in -musiikkipalvelua voidaan edelleen käyttää. Jos et asenna päivitystä manuaalisesti, se asennetaan automaattisesti, kun käytettävissä on toimiva verkkoyhteys ja kaiutinta ei käytetä.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Laiteohjelmistopäivitys, 6.28

Tiedoston versio

• 6.28

Julkaisupäivämäärä

• 29-07-2021

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Jos versio on 6.05 tai aiempi (SRS-HG1) 6.14 tai aiempi (SRS-HG10), laiteohjelmisto on suositeltavaa päivittää.
Jos et ole varma tämänhetkisestä laiteohjelmistoversiosta, voit tarkistaa sen helposti:

Huomautus: Alla oleva kuva käyttää SRS-HG10:n näyttöä.

1. Yhdistä laite älypuhelimesi kanssa samaan Wi-Fi-verkkoon käyttäen Sony | Music Center (SongPal) -sovellusta.
  2. Käynnistä älypuhelimesi Sony | Music Center (SongPal) -sovellus.
  3. Valitse kaiutin.
  4. Valitse Settings (Asetukset).
  5. Valitse Other Settings (Muut asetukset) (SRS-HG1) tai System (Järjestelmä) (SRS-HG10).
  6. Tarkista kaiuttimen laiteohjelmistoversio.

Lataa ja asenna

Ohjelmistopäivitys on saatavilla Internetin kautta (verkko). Tarkista seuraavat asiat.

TÄRKEÄÄ:

• Jos laitteen virran merkkivalo vilkkuu edelleen vihreänä virtapainikkeen painamisen jälkeen, paina laitteen pohjassa olevaa RESET-painiketta.
  • Varmista ennen päivityksen aloittamista, että laite on kytketty virtalähteeseen USB-verkkolaitteella.

voi päivittää uusimpaan ohjelmistoon, jos laitetta EI ole yhdistetty Internetiin (verkkoon).

1. Kytke laite virtalähteeseen.
    • Kytke laitteen DC IN 5 V -portti virtalähteeseen USB-verkkolaitteella ja mukana toimitettavalla micro-USB-kaapelilla.
    Huomautus: Ohjelmistopäivitystä ei voi suorittaa, kun käytetään akkuvirtaa.
  2. Internet-yhteyden muodostaminen (verkko)
    • Yhdistäminen mobiililaitteen Sony | Music Center (SongPal) -sovelluksen avulla
    • Yhdistäminen Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kautta
    • Yhdistäminen tietokoneen avulla

Huomautus: Katso lisätietoja laitteen käyttöoppaasta
  3. Jos kaiuttimen virta on kytkettynä, paina (virta/valmiustila) -painiketta ja katkaise kaiuttimesta virta.
  4. Liitä verkkolaitteen virtajohto kunnolla pistorasiaan.
    Huomautus: Ohjelmistoa ei voi päivittää, jos laite käyttää vain akkuvirtaa
  5. Paina (päällä/valmiustila) -painiketta ja kytke virta päälle.
  6. Odota, kunnes LINK-merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja palaa oranssina. Kun ohjelmistopäivityksiä on saatavilla, WPS/UPDATE-painike syttyy palamaan.
  7. Pidä WPS/UPDATE-painiketta painettuna, kunnes kuulet äänimerkkejä. Kun ohjelmistopäivitys alkaa, WPS/UPDATE-painike alkaa vilkkua.
    ei toimi päivityksen aikana.
  • WPS/UPDATE-painikkeen vilkkumistapa muuttuu päivityksen edistyessä.
  • WPS/UPDATE-painike sammuu ja kaiutin siirtyy automaattisesti valmiustilaan tai BLUETOOTH-tilaan / verkon valmiustilaan, kun päivitys on päättynyt.
  • Tarkista versio noudattamalla kohdassa Tarkista laiteohjelmistoversio annettuja ohjeita ja varmista, että päivitys onnistui.
  • Kysymyksiä ja vastauksia

Kaikki LED-toimintovalot palavat

Ohjelmistopäivitys on epäonnistunut. Sammuta kaiutin painamalla (päällä/valmiustila) -painiketta ja käynnistä se sitten uudelleen. Varmista, että kaiutin on yhdistetty Internetiin ja että WPS/UPDATE-merkkivalo palaa, ja aloita sitten päivitys uudelleen.