• MHC-V77DW

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa tiedonsiirron suojaa.

TÄRKEÄÄ: Tämä laiteohjelmistopäivitys on tehtävä, jotta Chromecast built-in -musiikkipalvelua voidaan edelleen käyttää. Jos et asenna päivitystä manuaalisesti, se asennetaan automaattisesti, kun käytettävissä on toimiva verkkoyhteys ja laitettata ei käytetä.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• MHC-V77DW-laiteohjelmistopäivitys, versio SYS 6.28

Tiedoston versio

• SYS 6.28

Tiedoston koko

• 187 Mt (196 718 784 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 29-07-2021

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Jos laitteen laiteohjelmistoversio on SYS 6.28 tai sitä uudempi, päivitystä ei tarvitse suorittaa.
Jollet ole varma, voit helposti tarkistaa, mikä laiteohjelmaversio sinulla on:

1. Kytke äänentoistojärjestelmään virta painamalla virtapainiketta.
  2. Paina OPTIONS-painiketta.
  3. Valitse SYSTEM (Järjestelmä) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  4. Valitse VERSION (Versio) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.

Versionumero

Tärkeä huomautus

• Päivityksen jälkeen laiteohjelmistoa ei voi palauttaa aikaisempaan versioon.
  • Lue ohjeet huolellisesti; muuten äänentoistojärjestelmä saattaa vahingoittua.
  • Älä sammuta äänentoistojärjestelmää tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen ollessa käynnissä.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Älä käytä laitetta ja kauko-ohjainta latauksen ja päivityksen aikana.
  • Älä irrota virtajohtoa, ennen kuin päivitys on suoritettu loppuun. Tämä aiheuttaa järjestelmässä toimintahäiriön.

Kaksi helppoa tapaa päivittää äänijärjestelmän laiteohjelmisto:

TapaEdellytyksetMiksi käyttää tätä menetelmää?

Internet/verkko
(SUOSITUS)

• toimiva Internet-yhteys (Ethernet-kaapelin kautta)
Tämä tapa on suositeltava, koska se on helpoin ja nopein tapa laiteohjelmiston päivittämiseen.
USB-massamuistilaite
  • Tietokone
  • USB-massamuistilaite
Päivitä laiteohjelmisto tällä tavalla, jos Internet-yhteyttä ei ole.

Lataa ja asenna

Äänentoistojärjestelmän päivittäminen Internetin kautta

Tämä päivitystapa on suositeltavin, koska se on yksinkertaisin. Ota ensin laitteisto käyttöön ja lataa sen jälkeen päivitys Internetistä äänentoistojärjestelmään.

Edellytykset:

• toimiva Internet-yhteys (Ethernet-kaapelin kautta)

Ota laitteisto käyttöön:

1. Yhdistä äänentoistojärjestelmä Internet-lähteeseen Ethernet-kaapelilla

Vaihe 1: asenna päivitys

1. Käynnistä äänentoistojärjestelmä painamalla yksikön Virtapainike-painiketta. Odota muutama minuutti, kunnes näyttöön tulee UPDATE (Päivitys) -kuvake.
  2. Paina OPTIONS-painiketta.
  3. Valitse SYSTEM (Järjestelmä) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  4. Valitse UPDATE (Päivitys) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  5. Valitse VIA NW (Verkon kautta) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  6. Valitse EXEC (Suorita) painamalla Enter-painike -painiketta.
  7. Valitse YES (Kyllä) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  8. Odota, kunnes lataus, tiedoston kopiointi ja päivitys on valmis.
    • Lataus: Internet-yhteytesi vaikuttaa latausaikaan.
    • Tiedoston kopiointi: tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 10 sekunnin kuluessa).
    • Ohjelmistopäivitys: myös tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 30 sekunnin kuluessa).
    • Tämän jälkeen järjestelmä käynnistyy esittelytilassa.
  9. Paina laitteen Virtapainike-painiketta uudelleen ja käynnistä äänentoistojärjestelmä.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

1. Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on SYS 6.28, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Jos näytössä näkyy päivityksen aikana teksti Download Error/Push POWER (Latausvirhe / paina virtapainiketta), ohjelmistopäivitys epäonnistui.

1. Paina Virtapainike-painiketta ja sammuta äänentoistojärjestelmä.
  2. Kun painat Virtapainike-painiketta, järjestelmä käynnistyy uudelleen.
  3. Odota noin 3 minuuttia (tai kunnes verkkoyhteys on muodostettu) ja tarkista sitten äänentoistojärjestelmän näyttö.
  • UPDATE (Päivitys) -kuvakkeen merkkivalo palaa.
    • Ohjelmistopäivitys EI ole valmis, mutta äänentoistojärjestelmä toimii normaalisti.
    • Kokeile verkkopäivitystä uudestaan edellä mainittujen vaiheiden mukaisesti.
      Huomautus: Jos päivitys epäonnistuu jälleen, kokeile verkkopäivityksen sijasta ohjelmistopäivitystä USB-muistitikun avulla.

Päivitys USB-muistilaitteen ja tietokoneen kautta

Päivitykseen on suositeltavaa käyttää Internetiä, jos mahdollista. Muussa tapauksessa voit käyttää tätä tapaa. Lataa päivitys tietokoneeseen, siirrä se USB-muistilaitteeseen ja sitten äänentoistojärjestelmään.

Laiteohjelmistopäivityksen valmistelut

Varmista ennen laiteohjelmiston lataamista, että tietokoneessa käytetään jotakin seuraavista käyttöjärjestelmistä, ja valmistele USB-muistitikku.

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • Windows 8.1
  • Macintosh OS X 10.6 tai uudempi

Jos käytössäsi on Windows 10 tai 8.1, käytä sitä työpöytätilassa.

Huomautus: Toimivuutta ei taata kaikissa tietokoneissa, joihin on asennettu yhteensopiva käyttöjärjestelmä.

Tallennusvälineen vaatimukset

USB-muistitikku: Kapasiteetti yli 256 Mt

Vaihe 1: asenna päivitys

Lataa päivitys tietokoneelle:
  1. Varmista, ettei käynnissä ole mitään muita ohjelmia kuin Internet-selain.
  2. Lue ja hyväksy tämän sivun käyttöehdot.
  3. Lataa tiedosto tietokoneeseesi (merkitse ladatun tiedoston sijainti muistiin).
    • MHC-GT7DW: MHC16002.UPG
      Huomautus: 187 Mt (196 718 784 tavua)
Siirrä päivitystiedostot USB-massamuistilaitteeseen:
  1. Aseta USB-muistitikku tietokoneen USB-paikkaan.
  2. Alusta USB-muistitikku.
  3. Kopioi päivitystiedosto USB-muistitikun juurihakemistoon.

Huomautus: Päivitystä ei suoriteta, jollei tiedostoa kopioida USB-laitteen juurihakemistoon tai jos tiedostonimeä muutetaan.

Siirrä päivitys soittimeen

Aseta USB-muistitikku äänentoistojärjestelmän USB-paikkaan.

Siirrä päivitys:
  1. Käynnistä äänentoistojärjestelmä painamalla Virtapainike-painiketta.
  2. Paina OPTIONS-painiketta.
  3. Valitse SYSTEM (Järjestelmä) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  4. Valitse UPDATE (Päivitys) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  5. Valitse VIA USB (USB:n kautta) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
  6. Valitse EXEC (Suorita) painamalla Enter-painike -painiketta.
  7. Valitse YES (Kyllä) painamalla painikkeita tai ja valitse sitten Enter-painike.
    Huomautus: Päivityksen aikana näytössä oleva teksti UPDATING (Päivitetään) vilkkuu.
  8. Odota, kunnes tiedoston kopiointi ja päivitys on valmis.
    • Tiedoston kopiointi: tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 10 sekunnin kuluessa).
    • Ohjelmistopäivitys: myös tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 30 sekunnin kuluessa).
    • Tämän jälkeen järjestelmä käynnistyy esittelytilassa.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

1. Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on SYS 6.28, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Jos näytössä näkyy päivityksen aikana teksti File Error (Tiedostovirhe), No File (Ei tiedostoa) tai Read Error/Push POWER (Lukuvirhe / paina virtapainiketta), ohjelmistopäivitys epäonnistui.

1. Varmista, että päivitystiedosto on oikea ja sijoitettu USB-muistitikun juurihakemistoon. Toista sitten edelliset vaiheet.
  2. Jos päivittäminen ei vieläkään onnistu, kokeile toista USB-muistilaitetta.