• MHC-V90DW

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa tiedonsiirron suojaa

TÄRKEÄÄ: Tämä laiteohjelmistopäivitys on tehtävä, jotta Chromecast built-in -musiikkipalvelua voidaan edelleen käyttää. Jos et asenna päivitystä manuaalisesti, se asennetaan automaattisesti, kun käytettävissä on toimiva verkkoyhteys ja laitettata ei käytetä.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

• Mahdollistaa Spotify Connectin käytön myös maksuttomalla tilillä
  • Ratkaisee ongelman, jossa laitteen virta ei kytkeydy joissakin harvoissa tapauksissa
  • Parantaa tiedonsiirron suojaa

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• MHC-V90DW-laiteohjelmistopäivitys, versio SYS 6.28

Tiedoston versio

• SYS 6.28

Tiedoston koko

• 186 Mt (195 309 760 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 29-07-2021

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Jos laitteen laiteohjelmistoversio on SYS 6.28 tai sitä uudempi, päivitystä ei tarvitse suorittaa. Jollet ole varma, voit helposti tarkistaa, mikä laiteohjelmaversio sinulla on:

1. Kytke äänentoistojärjestelmään virta painamalla virtapainiketta.
  2. Paina OPTIONS-painiketta.
  3. Valitse SYSTEM (Järjestelmä) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  4. Valitse VERSION (Versio) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.

Versionumero

Tärkeä huomautus

• Päivityksen jälkeen laiteohjelmistoa ei voi palauttaa aikaisempaan versioon.
  • Lue ohjeet huolellisesti; muuten äänentoistojärjestelmä saattaa vahingoittua.
  • Älä sammuta äänentoistojärjestelmää tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen ollessa käynnissä.
  • Älä paina mitään painiketta, jota ei ohjeissa kehoteta painamaan.
  • Älä käytä äänentoistojärjestelmää ja kauko-ohjainta latauksen ja päivityksen aikana.
  • Älä irrota virtajohtoa ennen kuin päivitys on valmis, sillä se voi aiheuttaa järjestelmän toimintahäiriön.

Kaksi helppoa tapaa päivittää äänijärjestelmän laiteohjelmisto:

TapaEdellytyksetMiksi käyttää tätä menetelmää?

Internet/verkko
(SUOSITUS)

• toimiva Internet-yhteys (Ethernet-kaapelin kautta)
Tämä tapa on suositeltava, koska se on helpoin ja nopein tapa laiteohjelmiston päivittämiseen.
USB-massamuistilaite
  • Tietokone
  • USB-massamuistilaite
Päivitä laiteohjelmisto tällä tavalla, jos Internet-yhteyttä ei ole.

Lataa ja asenna

Äänentoistojärjestelmän päivittäminen Internetin kautta

Tämä päivitystapa on suositeltavin, koska se on yksinkertaisin. Ota ensin laitteisto käyttöön ja lataa sen jälkeen päivitys Internetistä äänentoistojärjestelmään.

Edellytykset:

• toimiva Internet-yhteys (Ethernet-kaapelin kautta)

Ota laitteisto käyttöön:

1. Yhdistä äänentoistojärjestelmä Internet-lähteeseen Ethernet-kaapelilla

Vaihe 1: asenna päivitys

1. Käynnistä äänentoistojärjestelmä painamalla yksikön Virtapainike-painiketta. Odota muutama minuutti, kunnes näyttöön tulee UPDATE (Päivitys) -kuvake.
  2. Paina OPTIONS-painiketta.
  3. Valitse SYSTEM (Järjestelmä) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  4. Valitse UPDATE (Päivitys) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  5. Valitse VIA NW (Verkon kautta) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  6. Valitse EXEC (Suorita) painamalla Enter-painike -painiketta.
  7. Valitse YES (Kyllä) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  8. Odota, kunnes lataus, tiedoston kopiointi ja päivitys on valmis.
    • Lataus: Internet-yhteytesi vaikuttaa latausaikaan.
    • Tiedoston kopiointi: tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 10 sekunnin kuluessa).
    • Ohjelmistopäivitys: myös tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 30 sekunnin kuluessa).
    • Tämän jälkeen järjestelmä käynnistyy esittelytilassa.
  9. Paina laitteen Virtapainike-painiketta uudelleen ja käynnistä äänentoistojärjestelmä.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

1. Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on SYS 6.28, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Jos näytössä näkyy päivityksen aikana teksti Download Error/Push POWER (Latausvirhe / paina virtapainiketta), ohjelmistopäivitys epäonnistui.

1. Paina Virtapainike-painiketta ja sammuta äänentoistojärjestelmä.
  2. Kun painat Virtapainike-painiketta, järjestelmä käynnistyy uudelleen.
  3. Odota noin 3 minuuttia (tai kunnes verkkoyhteys on muodostettu) ja tarkista sitten äänentoistojärjestelmän näyttö.
  • UPDATE (Päivitys) -kuvakkeen merkkivalo palaa.
    • Ohjelmistopäivitys EI ole valmis, mutta äänentoistojärjestelmä toimii normaalisti.
    • Kokeile verkkopäivitystä uudestaan edellä mainittujen vaiheiden mukaisesti.
      Huomautus: Jos päivitys epäonnistuu jälleen, kokeile verkkopäivityksen sijasta ohjelmistopäivitystä USB-muistitikun avulla.

Päivitys USB-muistilaitteen ja tietokoneen kautta

Päivitykseen on suositeltavaa käyttää Internetiä, jos mahdollista. Muussa tapauksessa voit käyttää tätä tapaa. Lataa päivitys tietokoneeseen, siirrä se USB-muistilaitteeseen ja sitten äänentoistojärjestelmään.

Laiteohjelmistopäivityksen valmistelut

Varmista ennen laiteohjelmiston lataamista, että tietokoneessa käytetään jotakin seuraavista käyttöjärjestelmistä, ja valmistele USB-muistitikku.

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • Windows 8.1
  • Macintosh OS X 10.6 tai uudempi

Jos käytössäsi on Windows 10 tai 8.1, käytä sitä työpöytätilassa.

Huomautus: Toimivuutta ei taata kaikissa tietokoneissa, joihin on asennettu yhteensopiva käyttöjärjestelmä.

Tallennusvälineen vaatimukset

USB-muistitikku: Kapasiteetti yli 256 Mt

Vaihe 1: asenna päivitys

Lataa päivitys tietokoneelle:
  1. Varmista, ettei käynnissä ole mitään muita ohjelmia kuin Internet-selain.
  2. Lue ja hyväksy tämän sivun käyttöehdot.
  3. Lataa tiedosto tietokoneeseesi (merkitse ladatun tiedoston sijainti muistiin).
    • MHC-V90DW: MHC17001.UPG
      Huomautus: 186 Mt (195 309 760 tavua)
Siirrä päivitystiedostot USB-massamuistilaitteeseen:
  1. Aseta USB-muistitikku tietokoneen USB-paikkaan.
  2. Alusta USB-muistitikku.
  3. Kopioi päivitystiedosto USB-muistitikun juurihakemistoon.

Huomautus: Päivitystä ei suoriteta, jollei tiedostoa kopioida USB-laitteen juurihakemistoon tai jos tiedostonimeä muutetaan.

Siirrä päivitys soittimeen

Aseta USB-muistitikku äänentoistojärjestelmän USB-paikkaan.

Siirrä päivitys:
  1. Käynnistä äänentoistojärjestelmä painamalla Virtapainike-painiketta.
  2. Paina OPTIONS-painiketta.
  3. Valitse SYSTEM (Järjestelmä) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  4. Valitse UPDATE (Päivitys) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  5. Valitse VIA USB (USB:n kautta) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
  6. Valitse EXEC (Suorita) painamalla Enter-painike -painiketta.
  7. Valitse YES (Kyllä) painamalla painikkeita tai ja paina sitten Enter-painike.
    Huomautus: Päivityksen aikana näytössä oleva teksti UPDATING (Päivitetään) vilkkuu.
  8. Odota, kunnes tiedoston kopiointi ja päivitys on valmis.
    • Tiedoston kopiointi: tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 10 sekunnin kuluessa).
    • Ohjelmistopäivitys: myös tämän vaiheen jälkeen järjestelmä käynnistetään uudelleen automaattisesti (noin 30 sekunnin kuluessa).
    • Tämän jälkeen järjestelmä käynnistyy esittelytilassa.

Vaihe 2: tarkista, että päivitys onnistui

1. Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on SYS 6.28, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Jos näytössä näkyy päivityksen aikana teksti File Error (Tiedostovirhe), No File (Ei tiedostoa) tai Read Error/Push POWER (Lukuvirhe / paina virtapainiketta), ohjelmistopäivitys epäonnistui.

1. Varmista, että päivitystiedosto on oikea ja sijoitettu USB-muistitikun juurihakemistoon. Toista sitten edelliset vaiheet.
  2. Jos päivittäminen ei vieläkään onnistu, kokeile toista USB-muistilaitetta.