• HAP-S1
  • HAP-Z1ES

Vaadittavat lataukset

Lue tämä osio ennen tiedoston lataamista.

HAPMusicTransfer_13009060.exe-tiedosto on ladattava tietokoneeseen juuri luotuun kansioon.
Varmista, ettei kansiossa ole muita tiedostoja kuin lataustiedosto.

Tietoja tästä latauksesta

Edut ja parannukset

HAP Music Transfer for Windows on sovellus, jolla voi siirtää tietokoneeseen tallennettuja musiikkitiedostoja HDD Audio Playeriin.

• Asennuskonsoliin on lisätty Explorer HAP- ja Help (Ohje) -painikkeet
  • Parantaa tiedostojen siirtoa laitteeseen

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • Windows 8.1

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• HAPMusicTransfer_13009060 HAPS1:lle

Tiedoston versio

• 1.30

Tiedoston koko

• 5.58 Mt

Julkaisupäivämäärä

• 24-11-2015

Valmistelut

Tärkeitä huomautuksia

• Varmista tiedoston asennuksen aikana, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana tai käyttäjänä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Tallenna kaikki työt ja sulje muut ohjelmat, jotta muut ohjelmat eivät häiritse asennusta. Tehtäväpalkista on poistettava kaikki sovellukset ennen jatkamista.
  • Nämä käyttöohjeet on suositeltavaa tulostaa asennusta varten.

Lataa ja asenna

Järjestelmävaatimukset

Ohjelmisto edellyttää tietokonetta, joka täyttää seuraavat järjestelmävaatimukset:

Huomautus: Tätä ohjelmistoa ei tueta tietokoneilla, joissa on päivitetty käyttöjärjestelmä tai usean käyttöjärjestelmän ympäristöt.

• Jokin seuraavista Microsoft Windows -käyttöjärjestelmistä:
    • Windows 10
    • Windows 8.1
  • Näytön tarkkuus: 1024 x 768 tai korkeampi
    Huomautus: Tämän ohjelmiston toimivuutta kaikissa tietokoneissa ei taata, vaikka ne vastaisivat edellä kuvattuja järjestelmävaatimuksia. Lisäksi seuraavia järjestelmiä ei tueta:
    • Itse rakennetut tietokoneet tai käyttöjärjestelmät
    • Muutetut käyttöjärjestelmät
    • Usean käyttöjärjestelmän ympäristöt
    • Usean näytön ympäristöt

Lataus- ja asennusohjeet

Toimenpidettä on muutettu turvallisuuden parantamiseksi.

1. Lataa HAPMusicTransfer_13009060.exe-tiedosto tietokoneeseen uuteen tilapäiskansioon (merkitse kansio muistiin).
  2. Siirry hakemistoon, johon tiedosto ladattiin. Varmista, ettei kansiossa ole muita tiedostoja kuin lataustiedosto. Kaksoisnapsauta HAPMusicTransfer_13009060.exe-tiedostoa.
  3. Jos Käyttäjätilien valvonta -näyttö tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.
  4. Valitse Welcome to the InstallShield Wizard for HAP Music Transfer (Tervetuloa HAP Music Transfer -ohjelman ohjattuun asennukseen) -näytössä Next (Seuraava).
  5. Lue sopimus License Agreement (Käyttöoikeussopimus) -valintaikkunassa, ja jos hyväksyt sen, valitse I accept the terms of the license agreement (Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen ehdot) ja jatka valitsemalla Next (Seuraava).
  6. Valitse Select Type (Valitse tyyppi) -näytössä Complete (Valmis) ja valitse Next (Seuraava).
    Huomautus: Jos haluat vaihtaa tallennussijaintia, valitse Custom (Mukautettu) ja sitten Next (Seuraava).
  7. Valitse Ready to Install the Program (Valmis asentamaan ohjelma) -näytössä Install (Asenna).
  8. Setup Status (Asennuksen tila) -näyttö osoittaa asennuksen edistymisen. Odota asennuksen valmistumista.
  9. Valitse InstallShield Wizard Complete (Ohjattu asennus valmis) -näytössä Finish (Valmis), niin poistut asennusohjelmasta.

Huomautus: Jos Yes, I want to launch HAP Music Transfer now (Kyllä, haluan käynnistää HAP Music Transfer -sovelluksen nyt) on valittuna, HAP Music Transfer -sovellus käynnistyy poistumisen jälkeen.

HAP Music Transfer for Windows -sovelluksen asennus on valmis.