• PS-HX500

Vaadittavat lataukset

Lue tämä osio ennen tiedoston lataamista.

Hi-ResAudioRecorder_1.1.0.exe-tiedosto on ladattava tietokoneeseesi uuteen kansioon. Varmista, ettei kansiossa ole muita tiedostoja kuin lataustiedosto.

Tietoja tästä latauksesta

Edut ja parannukset

Tämä apuohjelma asentaa Hi-Res Audio Recorder -ohjelmiston PS-HX500-levysoitinta varten. Hi-Res Audio Recorder on sovellus, jolla voi tallentaa korkean resoluution ääniraitoja vinyylilevyltä tietokoneeseen. Sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Ääniraitojen tallentaminen vinyylilevyltä: yhdistä levysoitin ja tietokone levysoittimen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Sitten voit tallentaa korkearesoluutioisia (DSD tai PCM) ääniraitoja levysoittimessa soivalta vinyylilevyltä.
    Huomautus: Tallenteen enimmäiskesto on 100 minuuttia.
  • Tilapäistiedoston muokkaus: voit lisätä merkintöjä tallennettuihin tietoihin (tilapäistiedostoon) ja määrittää tiedostoiksi vietävät tiedot. Lisäämällä tilapäistiedostoon merkintöjä voit
    • poistaa ensimmäistä kappaletta edeltävän tai kappaleiden välisen hiljaisen osan
    • jakaa tilapäistiedoston yksittäisiksi kappaletiedostoiksi vinyylilevyn kummallakin puolella olevien kappaleiden tallennuksen jälkeen.
    Huomautus: Voit lisätä enintään 60 merkintää sekä poistaa tai siirtää merkintöjä.
  • Vahvistuksen säätö: voit säätää tallennettujen tietojen (tilapäistiedosto) signaalin tasoa (vahvistusta).
    Huomautus: Voit valita automaattisen vahvistuksen säädön tai manuaalisen vahvistuksen säädön, jolla voit lisätä vahvistusta yhdellä desibelillä välillä +1 dB ja +6 dB.
  • Tilapäistiedoston vienti: tallennetut tiedot (tilapäistiedoston) voi viedä tietokoneelle.
    Huomautus: Voit myös antaa albumin nimen, albumin esittäjän nimen, kappaleiden nimet ja kappaleiden esittäjien nimet ennen tilapäistiedoston vientiä.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • Windows 8.1

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Hi-ResAudioRecorder_1.1.0.exe

Tiedoston versio

• 1.1.0

Tiedoston koko

• 16.8 Mt

Julkaisupäivämäärä

• 02-11-2016

Valmistelut

Tärkeitä huomautuksia

• Varmista tiedoston asennuksen aikana, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana tai käyttäjänä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Tallenna kaikki työt ja sulje muut ohjelmat, jotta muut ohjelmat eivät häiritse asennusta. Tehtäväpalkista on poistettava kaikki sovellukset ennen jatkamista.
  • Nämä käyttöohjeet on suositeltavaa tulostaa asennusta varten.

Lataa ja asenna

Sisällys

• Tietokoneen järjestelmävaatimukset
  • Tärkeitä huomautuksia
  • Lataus- ja asennusohjeet
  • Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen käynnistäminen
  • Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen asennuksen poistaminen
  • Vianmääritys

Tietokoneen järjestelmävaatimukset

Ohjelmisto edellyttää tietokonetta, joka täyttää seuraavat järjestelmävaatimukset:

• Jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
    • Microsoft Windows 10
    • Microsoft Windows 8.1 (uusin Service Pack vaaditaan)
  • Suoritin: vähintään 1,6 GHz:n Intel Core 2
  • Muisti (RAM): vähintään 1 Gt
  • Näytön tarkkuus: 1024 x 768 tai suurempi
  • Vapaa tallennustila: 100 Mt
  • Äänentoistolaite vaaditaan

Huomautus: Huomaa, että ohjelmiston toimivuutta kaikissa tietokoneissa ei taata, vaikka ne vastaisivat edellä kuvattuja järjestelmävaatimuksia. Lisäksi seuraavia järjestelmiä ei tueta:

• Itse rakennetut tietokoneet tai käyttöjärjestelmät
  • Muutetut käyttöjärjestelmät
  • Usean käyttöjärjestelmän ympäristöt
  • Virransäästötilojen kanssa: järjestelmäkeskeytys tai lepotila (valmiustila)
  • Kun Windowsin uusimpia päivityksiä ei ole asennettu. (Tarkista uusimmat päivitykset Windows Update -sovelluksesta.)

Lataus- ja asennusohjeet

TÄRKEÄÄ:

• Ennen kuin asennat tämän ohjelmiston, asenna Windowsin uusimmat päivitykset tietokoneeseesi Windows Update -ohjelman avulla. Muuten tämä sovellus ei ehkä asennu oikein tai havaitse levysoitinta. Windowsin päivitysten asentamiseen saat apua tietokoneesi valmistajalta tai Microsoft Corporationilta.
  • Toimenpidettä on muutettu turvallisuuden parantamiseksi.

1. Lataa Hi-ResAudioRecorder_1.1.0.exe -tiedosto tietokoneeseesi uuteen tilapäiskansioon (merkitse kansio muistiin).
  2. Siirry hakemistoon, johon tiedosto ladattiin. Varmista, ettei kansiossa ole muita tiedostoja kuin lataustiedosto. Kaksoisnapsauta Hi-ResAudioRecorder_1.1.0.exe-tiedostoa.
  3. Jos Käyttäjätilien valvonta -näyttö tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.
  4. Valitse Choose Setup Language (Valitse asennuksen kieli) -näytössä asennuksen aikana käytettävä kieli ja valitse sitten Next (Seuraava).
  5. Valitse Welcome to the InstallShield Wizard for Hi-Res Audio Recorder (Tervetuloa Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen ohjattuun asennukseen) -näytössä Next (Seuraava).
  6. Valitse Welcome to the InstallShield Wizard for Sony Turntable Driver (Tervetuloa Sonyn levysoittimen ohjaimen ohjattuun asennukseen) -näytössä Next (Seuraava).
  7. Lue License Agreement (Käyttöoikeussopimus) -valintaikkunan sopimus, ja jos hyväksyt sen, valitse I accept the terms in the license agreement (Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen ehdot), ja valitse Next (Seuraava).
  8. Valitse Ready to Install the Program (Valmis asentamaan ohjelma) -näytössä Install (Asenna).
  9. Would you like to install this device software? (Haluatko asentaa tämän laiteohjelmiston?) -näytössä valitse Install (Asenna).
  10. Valitse InstallShield Wizard Complete (Ohjattu asennus valmis) -näytössä Finish (Valmis).
  11. Valitse Welcome to the InstallShield Wizard for Hi-Res Audio Recorder (Tervetuloa Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen ohjattuun asennukseen) -näytössä Next (Seuraava).
  12. Lue License Agreement (Käyttöoikeussopimus) -valintaikkunan sopimus, ja jos hyväksyt sen, valitse I accept the terms in the license agreement (Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen ehdot), ja valitse Next (Seuraava).
  13. Valitse Ready to Install the Program (Valmis asentamaan ohjelma) -näytössä Install (Asenna).
  14. Valitse InstallShield Wizard Complete (Ohjattu asennus valmis) -näytössä Finish (Valmis).
  15. Valitse viimeisessä InstallShield Wizard Complete (Ohjattu asennus valmis) -näytössä Finish (Valmis), niin poistut asennusohjelmasta.

Hi-Res Audio Recorder -ohjelmiston asennus on valmis.

Hi-Res Audio Recorder -sovelluksen asennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa sovelluksen asennuksen, noudata näitä ohjeita.

1. Paina Windows-näppäintä ja X-näppäintä yhtä aikaa ja valitse luettelosta Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunan Ohjelmat-kohdassa Poista asennettu ohjelma.
  3. Valitse Muuta sovellusta tai poista se -ikkunassa Hi-Res Audio Recorder ja sitten valikkoriviltä Poista asennus.
  4. Poista sovelluksen ja ohjainohjelmiston asennus seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kysymyksiä ja vastauksia

Vianmääritys

Asennus epäonnistuu:

• Varmista, että käytät tuettuun käyttöjärjestelmään perustuvaa tietokonetta. Lisätietoa on kohdassa Tietokoneen järjestelmävaatimukset.
  • Varmista, että levyasemassa on riittävästi vapaata levytilaa. Asennus vaatii noin 100 Mt vapaata levytilaa. Jos vapaata levytilaa ei ole tarpeeksi, poista tarpeettomat tiedostot.

Tietokone ei tunnista liitettyä levysoitinta.

• Irrota USB-kaapeli ja käynnistä tietokone uudelleen. Varmista, että tietokone on käynnissä, ja yhdistä sitten tietokone ja levysoitin USB-kaapelilla.
  • Varmista, että USB-laitteen ohjainohjelmisto on asennettu oikein.

Huomautus: Kun liität tietokoneen USB-kaapelilla levysoittimeen ensimmäisen kerran tai käytät muuta USB-liitäntää kuin aikaisemmin, USB-laitteen ohjainohjelmisto asennetaan ehkä automaattisesti uudelleen.

1. Liitä levysoitin tietokoneeseen ja käynnistä se.
    2. Paina Windows-näppäintä ja X-näppäintä yhtä aikaa ja valitse luettelosta Laitehallinta.
    3. Valitse Laitehallinnan Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan vasemmalla puolella oleva PLUS (+) -merkki, jolloin näet koko kategorian.
    4. Varmista, että PS-HX500 on luettelossa Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan alla.

Hi-Res Audio Recorder ei käynnisty:

• Tietokone ei ehkä toimi oikein. Käynnistä toinen sovellus ja tarkista, toimiiko se oikein.
  • Tietokone ei ehkä toimi oikein. Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Varmista, että Hi-Res Audio Recorder on asennettu oikein.
    1. Paina Windows-näppäintä ja X-näppäintä yhtä aikaa ja valitse luettelosta Ohjauspaneeli.
    2. Valitse Ohjelmat, sitten Ohjelmat ja toiminnot ja varmista, että Hi-Res Audio Recorder löytyy luettelosta.
    3. Liitä levysoitin tietokoneeseen ja käynnistä se.
    4. Paina Windows-näppäintä ja X-näppäintä yhtä aikaa ja valitse luettelosta Laitehallinta.
    5. Valitse Laitehallinnan Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan vasemmalla puolella oleva PLUS (+) -merkki, jolloin näet koko kategorian.
    6. Varmista, että PS-HX500 on luettelossa Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan alla.
  • Jos Hi-Res Audio Recorder -sovellusta ei ole asennettu oikein, poista asennus ja asenna se sitten uudelleen.