• DMP-Z1
  • NW-A45
  • NW-A45HN
  • NW-A46HN
  • NW-A47
  • NW-A55
  • NW-A55HN
  • NW-WM1A
  • NW-WM1Z
  • NW-ZX300

Lisätietoja asennuksesta

Hyödyt ja parannukset

• Tämä apuohjelma asentaa Sonyn USB-ääniohjainohjelmiston USB-DAC-toiminnolle

Järjestelmävaatimukset

• Windows 10
  • Windows 8.1

Valmistelut

• Varmista, että kirjaudut tietokoneeseen järjestelmänvalvojana.
  • Älä sammuta tietokonetta, ennen kuin päivitys on valmis.
  • Ohjeiden noudattamatta jättäminen tai päivityksen keskeytyminen voi aiheuttaa ongelmia ohjelmiston toiminnassa.
  • Jos Windows tarvitsee luvan voidakseen jatkaa -viesti tulee näkyviin Käyttäjätilien valvonta -valintaikkunassa, jatka valitsemalla Jatka.

Asennus

1. Valitse soittimen kirjastonäytöstä DAC. Kun viesti ilmestyy näyttöön, valitse OK.
  2. Yhdistä soitin tietokoneeseen USB:n kautta.
  3. Avaa tietokoneella Laitehallinta ja valitse Ääni-, video- ja peliohjaimet.
    Huomautus: Jos Sony Audio näkyy luettelossa, ohjain on jo asennettu tietokoneeseesi.
  4. Valitse hiiren kakkospainikkeella WALKMAN ja valitse Ominaisuudet.
  5. Varmista, että Ohjain-valikossa näkyy Ohjaimen toimittaja: Microsoft.
  6. Valitse Päivitä ohjain ja valitse Etsi ohjaimia automaattisesti.
  7. Valitse Etsi päivitettyjä ohjaimia Windows Updatesta. Windows Update -ikkuna tulee näkyviin.
  8. Valitse Tarkista päivitysten saatavuus ja jos Näytä valinnaiset päivitykset -ikkuna tulee näkyviin, napsauta viestiä.
  9. Valitse Ohjainpäivitykset-kohdan vieressä oleva nuoli ja sitten Sony Corporation - MEDIA - ja valitse lopuksi Lataa ja asenna.
    Huomautus: Sony Audio näkyy Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan luettelossa Laitehallinnassa.
  10. Valitse hiiren kakkospainikkeella Sony Audio ja valitse Ominaisuudet.
  11. Varmista, että Ohjain-valikossa näkyy Ohjaimen toimittaja ja Ohjaimen versio.
    • Ohjaimen toimittaja: Sony Corporation
    • Ohjaimen versio: 8.0.5.3526
  12. USB-ääniohjaimen asennus on valmis.

Ohjainohjelmiston asennuksen poistaminen

1. Valitse LaitehallintaÄäni-, video- ja peliohjaimet. Valitse hiiren kakkospainikkeella Sony Audio ja valitse Poista laitteen asennus.
  2. Valitse Poista tämän laitteen ohjainohjelmisto -valintaruutu ja valitse Poista asennus.