• RSX-GS9
  • SRS-HG1
  • SRS-X88
  • SRS-X9
  • SRS-X99
  • CMT-SX7
  • CMT-SX7B
  • CAS-1
  • MAP-S1

Lisätietoja asennuksesta

Hyödyt ja parannukset

• Tämä apuohjelma asentaa USB-ääniohjainohjelmiston päivitetyn version. Uusi versio tukee äänitiedostojen toistamista tietokoneelta USB-liitännän välityksellä ja parantaa USB-B-toiminnon suorituskykyä.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • Windows 8.1

Laite

• USB-portti (USB 2.0 -yhteensopiva)

Valmistelut

• Varmista, että kirjaudut tietokoneeseen järjestelmänvalvojana.
  • Älä sammuta tietokonetta, ennen kuin päivitys on valmis.
  • Ohjeiden noudattamatta jättäminen tai päivityksen keskeytyminen voi aiheuttaa ongelmia ohjelmiston toiminnassa.
  • Jos Windows tarvitsee luvan voidakseen jatkaa -viesti tulee näkyviin Käyttäjätilien valvonta -valintaikkunassa, jatka valitsemalla Jatka.

Asennus

1. Liitä USB-kaapeli:
    • MAP-S1, SRS-X9, SRS-X88, SRS-X99, CMT-SX7/SX7B ja CAS-1: liitä tietokone takapaneelin tyyppi B -liitäntään.
    • SRS-HG1 (h.ear go): liitä tietokone takapaneelin micro B -liitäntään.
    • RSX-GS9: liitä tietokone etupaneelin micro B -liitäntään.
  2. Avaa tietokoneella Laitehallinta ja valitse Ääni-, video- ja peliohjaimet.
  3. Käynnistä laite:
    • CAS-1: valitse USB-B-toiminto painamalla kauko-ohjaimen USB-B-painiketta.
    • MAP-S1, CMT-SX7 tai CMT-SX7B: valitse USB REAR (USB taka) -toiminto painamalla kauko-ohjaimen FUNCTION-painiketta.
    • SRS-X9, SRS-X88, SRS-X99: valitse USB-B-toiminto koskettamalla laitteen USB-B-painiketta.
    • SRS-HG1 (h.ear go): valitse USB-toiminto painamalla laitteen FUNCTION-painiketta.
    • RSX-GS9: valitse USB-DAC-toiminto painamalla etupaneelin tai kaukosäätimen lähdepainiketta.
    Yhdistetyn laitteen nykyinen ohjain näkyy Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan luettelossa Laitehallinnassa.
    Huomautus: Jos luettelossa on Sony Audio, oikea ohjain on jo asennettu tietokoneeseen.
  4. Valitse hiiren kakkospainikkeella luettelossa näkyvä ohjain ja valitse Päivitä ohjain.
  5. Valitse Etsi ohjaimia automaattisesti.
  6. Valitse Etsi päivitettyjä ohjaimia Windows Updatesta. Windows Update -ikkuna tulee näkyviin.
  7. Valitse Tarkista päivitysten saatavuus, ja jos Näytä valinnaiset päivitykset -ikkuna tulee näkyviin, napsauta viestiä.
  8. Valitse Ohjainpäivitykset-kohdan vieressä oleva nuoli ja sitten Sony Corporation - MEDIA - ja valitse lopuksi Lataa ja asenna.
    Huomautus: Sony Audio näkyy Ääni-, video- ja peliohjaimet -kohdan luettelossa Laitehallinnassa.
  9. Valitse hiiren kakkospainikkeella Sony Audio ja valitse Ominaisuudet.
  10. Varmista, että Ohjain-valikossa näkyy oikea Ohjaimen toimittaja ja Ohjaimen versio.
    • Ohjaimen toimittaja: Sony Corporation
    • Ohjaimen versio: 8.0.5.3526
  11. USB-ääniohjaimen asennus on valmis.

Ohjainohjelmiston asennuksen poistaminen

1. Valitse LaitehallintaÄäni-, video- ja peliohjaimet, valitse hiiren kakkospainikkeella Sony Audio ja valitse Poista laitteen asennus.
  2. Valitse Poista tämän laitteen ohjainohjelmisto -valintaruutu ja valitse Poista asennus.