• HT-CT790
  • HT-NT5
  • HT-XT2

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa Chromecast built-in -äänituen vakautta

TÄRKEÄÄ: jos aiempia laiteohjelmistopäivityksiä ei ole asennettu, tämä päivitys poistaa valokuvien toistotoiminnon.

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Rajoitukset

• Käytettävissä vain Euroopassa myytävissä tuotteissa. Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa / kaikilla alueilla.

Tiedoston tiedot

Tiedoston nimi

• Soundbar-laiteohjelmisto versioon M34.R.2197

Zip-tiedoston nimi

• UPDATE_M34R2197.zip

Tiedoston versio

• M34.R.2197

Tiedoston koko

• 215 Mt (225 887 064 tavua)

Julkaisupäivämäärä

• 12-10-2021

Valmistelut

Tarkista laiteohjelmistoversio

Laiteohjelmisto voi jo olla ajan tasalla, erityisesti jos soundbar-malli on uusi. Jos versionumero on M34.R.2197 tai suurempi, päivitystä ei tarvita.

Jollet ole varma, voit helposti tarkistaa, mikä laiteohjelmistoversio sinulla on:

1. Käynnistä TV ja tarkista, että se on viritetty tuloon, johon soundbar on liitetty. Jos soundbar on liitetty HDMI2-liitäntään, valitse tuloksi HDMI2.
  2. Käynnistä soundbar.
  3. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja odota, kunnes näet aloitusnäytön.
  4. Valitse aloitusnäytössä kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla SetupSystem Settings (Määritys → Järjestelmäasetukset). Paina sitten ENTER-painiketta.
  5. Korosta System Information (Järjestelmätiedot) näytössä ja paina sitten ENTER-painiketta.
  6. Laiteohjelmiston versionumero näyttää TV-ruudussa seuraavalta: Software Version M34.R.2197.
    Jos versionumero on M34.R.2197 tai suurempi, sinulla on jo uusin laiteohjelmisto.

Tärkeä huomautus

• Lue ohjeet huolellisesti, koska muutoin soundbar saattaa vahingoittua.
  • Älä sammuta soundbaria tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen aikana.
  • Älä paina mitään painikkeita, ellei ohjeissa kehoteta tekemään niin.
  • Älä irrota virtajohtoa tai verkkokaapelia (lähiverkkokaapelia) ohjelmiston latauksen ja päivityksen aikana.
  • Älä irrota virtajohtoa, ennen kuin päivitys on suoritettu loppuun. Tämä aiheuttaa järjestelmässä toimintahäiriön.

Voit päivittää soundbarin laiteohjelmiston helposti jommallakummalla seuraavista tavoista.

MenetelmäEdellytyksetMiksi käyttää tätä menetelmää?
Internet/verkko
(SUOSITUS)
  • Ethernet-kaapeli soundbarin yhdistämiseksi Internetiin
  • Varmista, että soundbar on liitetty seuraaviin:
    • toimiva Internet-yhteys
    • yhteensopiva televisio.
Tämä tapa on suositeltava, koska se on helpoin ja nopein tapa päivittää laiteohjelmisto.
USB-massamuistilaite
  • Tietokone
  • USB-massamuistilaite
Päivitä laiteohjelmisto tällä tavalla, jos Internet-yhteyttä ei ole.

Lataa ja asenna

Soundbarin päivittäminen Internetin kautta

Tämä on suositeltava päivitystapa, koska se on yksinkertaisin. Se kestää tavallisesti noin 15–30 minuuttia. Ota ensin laitteisto käyttöön ja lataa sen jälkeen soundbarin päivitys Internetistä.

Edellytykset

• Ethernet-kaapeli soundbarin yhdistämiseksi Internetiin
  • Varmista, että soundbar on liitetty seuraaviin:
    • toimiva Internet-yhteys (Ethernet-kaapelilla tai langattomalla reitittimellä)
    • yhteensopiva televisio.

Ota laitteisto käyttöön

1. Käynnistä TV ja tarkista, että se on viritetty tuloon, johon soundbar on liitetty. Jos soundbar on liitetty HDMI 2 -porttiin, valitse tuloksi HDMI 2.
  2. Yhdistä soundbar Internet-lähteeseen Ethernet-kaapelilla.
  3. Käynnistä soundbar.
  4. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja odota, kunnes näet aloitusnäytön.

Vaihe 1: Asenna päivitys

1. Valitse Home (Aloitus) -näytössä kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla SetupSoftware UpdateUpdate via Internet (Määritys → Ohjelmistopäivitys → Päivitä Internetistä) ja paina Enter-painiketta.
  2. TV-ruutuun tulee viesti A new software version has been found on the network. Do you want to update the software? (Verkosta löytyi uusi ohjelmistoversio. Haluatko päivittää ohjelmiston?). Valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  3. Päivitys käynnistyy noin viisi minuuttia sen jälkeen, kun ohjelmisto on ladattu.
  4. TV-ruutuun tulee viesti Update to a new software version. Never turn off power while performing update. Current version M34.R.xxxx New version M34.R.2197 (Päivitä uuteen ohjelmistoversioon. Älä sammuta virtaa päivityksen aikana. Nykyinen versio on M34.R.xxxx, uusi versio M34.R.2197.). Valitse kauko-ohjaimella Start (Aloita) ja paina sitten ENTER-painiketta.
  5. Päivitys alkaa.
  6. TV-ruutuun tulee viesti Update Caution (Päivitysvaroitus). Valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  7. Päivityksen aikana näet etupaneelin näytössä viestin UPDT (Päivitys).
  8. Laiteohjelmiston päivitys on valmis, kun etupaneelin näyttöön tulee viesti DONE (Valmis). Älä sammuta soundbaria tai irrota sitä virtalähteestä päivityksen ollessa käynnissä.
  9. Soundbar käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun päivitys on valmis.

Vaihe 2: Tarkista, että päivitys onnistui.

Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on M34.R.2197, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Mitä tehdä, jos soundbarin laiteohjelmiston päivittäminen Internetistä tuottaa ongelmia?

• TV-ruutuun tulee viesti Update failed. Connect the USB memory containing the update files to retry. If the update fails again, please contact the customer service center (Päivitys epäonnistui. Liitä päivitystiedostot sisältävä USB-muisti ja yritä uudelleen. Jos päivitys epäonnistuu taas, ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseen).
    1. Varmista, että virta on kytketty reitittimeen ja kaikkiin soundbarin ja reitittimen välille liitettyihin laitteisiin.
    2. Varmista, että soundbarin ja reitittimen välillä käytetään oikeantyyppistä kaapelia (suora tai ristikytkentä).
    3. Varmista, että kaikki soundbarin ja reitittimen väliset kaapelit on kytketty oikein.
    4. Yritä päivitystä uudelleen.
    Jos et pysty suorittamaan ohjelmistopäivitystä, yritä päivittää USB-muistista.
  • Kun päivitys Internetin kautta on käynnistetty, TV-ruutuun tulee viesti Download capacity: xxxxxxKB/xxxxxKB and xx% (Latauskapasiteetti xxxxxx kt / xxxxx kt ja xx %), mutta näytön etenemispalkki ei muutu.
    Verkkoyhteydestä riippuen päivitys Internetin kautta voi kestää kauan (jopa 60 minuuttia). Siksi TV-ruutuun tulee viesti Download capacity: xxxxxxKB/xxxxxKB and xx% (Latauskapasiteetti: xxxxxx kt/xxxxx kt ja xx %), ja näytön etenemispalkki ei muutu pitkään aikaan.
  • Update via Internet (Päivitä Internetistä) -toiminnon aikana TV-ruudussa näkyy viesti Connection status cannot be confirmed. Cannot communicate with the server. Please try again later. (Yhteyden tilaa ei voi vahvistaa. Palvelimeen ei voi yhdistää. Yritä myöhemmin uudelleen.) ja laiteohjelmistopäivitys ei onnistu.
    • Tarkista, onko lähiverkkokaapeli liitetty.
    • Tarkista, onko soundbarilla verkkoasetuksissa oma IP-osoite. (Jos käytät välityspalvelinta, kirjoita käyttämäsi välityspalvelimen IP-osoite Proxy Server (Välityspalvelin) -kenttään välityspalvelimen nimen asemesta.)
    • Yritä päivitystä uudelleen.
  • Virta sammui päivityksen ollessa kesken.
    Käynnistä soundbar ja yritä päivittää uudelleen.
  • Päivitys on kestänyt yli 60 minuuttia eikä ole vielä valmis.
    Jos soundbar on yhdistetty langattomaan verkkoon, liitä verkkoon kaapelilla ja yritä päivitystä uudelleen.
    Jos ongelma jatkuu, verkon lähetysnopeus voi olla matala. Yritä siinä tapauksessa päivittää järjestelmä USB-muistista.
  • TV-ruutuun tulee viesti This device is not connected to network. Perform network diagnostics in the connection server setting (Tätä laitetta ei ole yhdistetty verkkoon. Tee yhteyspalvelinasetuksen verkkodiagnostiikka).
    Tarkista, onko lähiverkkokaapeli kytketty soundbariin.
  • TV-ruutuun tulee viesti Already Updated (Päivitys jo suoritettu).
    Soundbariin asennettuna oleva laiteohjelmistoversio on uusin versio.

Päivitys USB-muistilaitteen ja tietokoneen kautta

Päivitykseen on suositeltavaa käyttää Internetiä, jos mahdollista. Muussa tapauksessa voit käyttää tätä tapaa. Lataa päivitys tietokoneeseen, siirrä se USB-muistilaitteeseen ja sitten soundbariin.

Laiteohjelmistopäivityksen valmistelut

Varmista ennen laiteohjelmiston lataamista, että tietokoneessa käytetään jotakin seuraavista käyttöjärjestelmistä, ja valmistele USB-muisti.

Käyttöjärjestelmät:
  • Windows 10
  • Windows 8.1
  • macOS 10.12–10.15, 11
  • Mac OS X

Vaihe 1: Asenna päivitys

1. Lue ja hyväksy käyttöehdot.
  2. Lataa UPDATE_M34R2197.zip-tiedosto tietokoneeseen kansioon, josta löydät sen helposti myöhemmin.
  3. Etsi tiedosto tietokoneesta, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Properties (Ominaisuudet). Tarkista, että koko on 215 Mt (225 887 064 tavua).
Siirrä päivitystiedostot USB-massamuistilaitteeseen:
  1. Pura UPDATE_M34R2197.zip-tiedosto.
    • Mac-ympäristössä:
      1. Siirry tiedoston lataussijaintiin ja kaksoisnapsauta UPDATE_M34R2197.zip-tiedostoa.
      2. UPDATE-niminen uusi kansio luodaan.
    • Windows-ympäristössä:
      1. Siirry tiedoston lataushakemistoon ja napsauta hiiren kakkospainikkeella UPDATE_M34R2197.zip-tiedostoa. Valitse sitten Pura kaikki.
        HUOMAUTUS: Internet Explorer tallentaa tiedoston oletusarvoisesti Lataukset-kansioon. Siirry Lataukset-kansioon napsauttamalla aloitusnäytön työpöytäruutua ja etsi ladattu tiedosto Resurssienhallinnan kautta.
      2. Valitse Pakattujen kansioiden purkaminen -ikkunassa Pura.
      3. UPDATE-niminen uusi kansio luodaan.
        HUOMAUTUS: Neljä tiedostoa puretaan: MSB34-FW.BIN ja MSB34-FW.ID, MSB34-FW_MB.BIN ja MSB34FW_MB.ID.
  2. Liitä yhteensopiva USB-massamuistilaite tietokoneeseen.
  3. Siirrä UPDATE-kansio USB-massamuistilaitteeseen:
    • Mac-ympäristössä:
      Vedä ja pudota UPDATE-kansio USB-laitteen juurihakemistoon.
    • Windows-ympäristössä:
      1. Siirry kansion luontihakemistoon ja napsauta hiiren kakkospainikkeella UPDATE-kansiota.
      2. Valitse valikosta Lähetä kohteeseen... ja sen jälkeen USB-laitettasi vastaava levy (esim. Siirrettävä levy E:).
      3. Päivityskansio kopioidaan USB-laitteeseen.
    HUOMAUTUS: Päivitystä ei suoriteta, jos kansiota ei kopioida USB-laitteen juurihakemistoon tai jos kansion nimeä muutetaan.
  4. Irrota USB-laite tietokoneesta UPDATE-kansion kopioinnin jälkeen.
Siirrä päivitys soittimeen:

Valmistele laite ja siirrä päivitys soundbariin.

Valmistele laite:

1. Käynnistä TV ja tarkista, että se on viritetty tuloon, johon soundbar on liitetty. Jos soundbar on liitetty HDMI 2 -porttiin, valitse tuloksi HDMI 2.
  2. Käynnistä soundbar.
  3. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta ja odota, kunnes näet aloitusnäytön.
  4. Liitä USB-laite, joka sisältää neljä tiedostoa.

Siirrä päivitys:

1. Valitse aloitusnäytössä kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla SetupSoftware Update (Määritys → Ohjelmistopäivitys) ja paina ENTER-painiketta.
  2. Valitse nuolipainikkeilla Update via USB Memory (Päivitys USB-muistin kautta) ja paina ENTER-painiketta.
  3. TV-ruutuun tulee viesti Update files found in the USB memory. Do you want to update software? Current version M34.R.xxxx New version M34.R.2197. Do not turn off the power or remove the USB memory during the update. (USB-muistista löytyi päivitystiedostoja. Haluatko päivittää ohjelmiston? Nykyinen versio on M34.R.xxxx, uusi versio on M34.R.2197. Älä katkaise virtaa tai irrota USB-muistia päivityksen aikana.). Valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  4. TV-ruutuun tulee viesti Update Caution (Päivitysvaroitus). Valitse kauko-ohjaimella OK ja paina sitten ENTER-painiketta.
  5. Päivitys alkaa.
  6. Päivityksen aikana näet etupaneelin näytössä viestin UPDT (Päivitys).
  7. Laiteohjelmistopäivitys on valmis, kun etupaneelin näyttöön tulee viesti DONE (Valmis). Soundbar käynnistyy automaattisesti uudelleen.
    HUOMAUTUS: älä irrota virtajohtoa päivitysprosessin aikana.

Vaihe 2: Tarkista, että päivitys onnistui.

Tarkista laiteohjelmistoversio. Jos versionumero on M34.R.2197, laiteohjelmistopäivitys onnistui.

Vianmääritys

Mitä tehdä, jos soundbarin laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella ja USB-muistilla tuottaa ongelmia?
  • UPDT (Päivitys) ja ERROR (Virhe) näkyvät vuorotellen etupaneelin näytössä.
    1. Sammuta järjestelmä ja irrota verkkovirtajohto.
    2. Kytke virta soundbariin.
    3. Yritä päivittää USB-muistista.
  • Virta sammui päivityksen ollessa kesken.
    Käynnistä soundbar ja suorita päivitys USB-muistista uudelleen.
  • Päivityssivustosta lataamaani UPDATE_M34R2197.zip-päivitystiedostoa ei voi purkaa.
    Onnistuiko tiedoston lataaminen? Yritä poistaa tiedosto ja ladata se uudelleen.
  • Päivitys on kestänyt yli 30 minuuttia eikä ole vielä valmis.
    1. Irrota verkkovirtajohto pistorasiasta ja kytke se takaisin odotettuasi ensin useita minuutteja.
    2. Käynnistä soundbar.
    3. Yritä päivitystä uudelleen.