• DSC-RX0M2
  • DSC-RX0M2G

Hyödyt ja parannukset

• Parantaa kameran yleistä vakautta ja suorituskykyä

Aiemmat hyödyt ja parannukset

Tarkastele aiempia hyötyjä ja parannuksia

Tiedoston nimi

• Update_DSCRX0M2V310.exe

• 3.10

Tiedoston koko

• 283 Mt (297 520 496 tavua)

• 09-11-2021

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio

Tarkista järjestelmäohjelmiston versio seuraavien ohjeiden mukaan. Jos järjestelmäohjelmiston versio on 3.00 tai aiempi, päivitys tarvitaan.

Huomautus: Jos Date/Time (Päivämäärä/aika) -asetusnäyttö tulee näkyviin, kun käynnistät kameran, määritä päivämäärälle ja ajalle oikeat arvot.

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup5 (Asennus5) → Version (Versio).
  2. Järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.
    Kuva, jossa näkyy nykyinen järjestelmäohjelmiston versio

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Järjestelmäohjelmistopäivityksen uusin versio on yhteensopiva seuraavien Microsoft Windows -versioiden kanssa:

• Windows 10
  • Windows 8.1

Tietokonelaitteisto

Järjestelmäohjelmistopäivityksen laitteistovaatimukset:

• Intel- tai AMD-tietokone (ARM-tietokoneita ei tueta)
  • Kiintolevytila: vähintään 600 Mt
  • RAM-muisti: vähintään 600 Mt

Huomautus: Sulje kaikki muut sovellusohjelmistot ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.

Muu laitteisto

• Kameran virtalähde: Täyteen ladattu ladattava akku NP-BJ1.
    Huomautus: Päivityksen voi tehdä vain, kun akun varaus on vähintään (kolme palkkia). On suositeltavaa käyttää täyteen ladattua akkua.
  • USB-kaapeli toimitetaan kameran kanssa.
    Huomautus: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla.

Lataa ja asenna

Tärkeä huomautus

• Sulje kaikki muut sovellusohjelmistot ennen järjestelmäohjelmiston päivittämistä.
  • Käytä täyteen ladattua ladattavaa akkua (NP-BJ1).
  • Älä irrota akkua päivityksen aikana, koska kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
  • Poista muistikortti kamerasta ennen päivittämisen aloittamista.
  • Järjestelmäohjelmistopäivitys kestää noin 10 minuuttia. Estä tietokonetta siirtymästä lepotilaan tänä aikana.
    Huomautus: Jos tietokone siirtyy lepotilaan ja päivitys keskeytyy, koko päivitysprosessi on aloitettava alusta.
  • Älä avaa System Software Updater -valikon kohtaa About This System Software Updater (Tietoja tästä järjestelmäohjelmiston päivitysohjelmasta), koska ohjelmisto saattaa kaatua.
  • Älä liitä kameraa muihin laitteisiin kuin tietokoneeseen.
  • Liitä kamera tietokoneeseen vasta, kun sinua kehotetaan tekemään niin.
  • Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.
  • Noudata System Software Updater -ikkunassa annettavia ohjeita ja valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup3 (Asennus3) → USB Connection (USB-liitäntä) ja varmista, että valittuna on Mass Storage (Massamuisti). Jos valittuna on jokin muu tila kuin Mass Storage (Massamuisti), valitse Mass Storage (Massamuisti).

Päivityksen lataaminen:

1. Napsauta yllä olevaa Download (Lataa) -painiketta.
  2. Kun olet lukenut vastuuvapauslausekkeen, valitse Download (Lataa).
  3. Tiedoston Update_DSCRX0M2V310.exe lataus alkaa.
    Huomautus: Tiedoston koko: 283 Mt (297 520 496 tavua)
  4. Tallenna tiedosto tietokoneesi työpöydälle (suositus).
    Huomautus: Microsoft Edgen vakioasetuksilla päivitystiedosto tallennetaan Lataukset-kansioon. Napsauta Työpöytä-ruutua aloitusnäytössä ja hae ladattu tiedosto Lataukset-kansiosta Resurssienhallinnassa.

Vaihe 1: Käynnistä päivitysohjelma

1. Sulje kaikki tietokoneessa käynnissä olevat ohjelmat.
  2. Kaksoisnapsauta lataamaasi Update_DSCRX0M2V310.exe-tiedostoa. Älä liitä kameraa tietokoneeseen tässä vaiheessa.
  3. System Software Updater käynnistyy.
  4. Käynnistä kamera ja liitä se tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Kun teet näin, USB Mode (USB-tila) tulee näkyviin kameran LCD-näyttöön.
  5. Valitse Next (Seuraava). Nykyinen versio ja päivitetty versio tulevat näkyviin näytön vasempaan alakulmaan.
    TÄRKEÄÄ: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
    Huomautus: Jos tietokone ei löydä laitetta, viesti Could not find the camera for this update (Päivitystä varten ei löydetty kameraa) tulee näkyviin. Kokeile seuraavaa:
    • Irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.
    • Jos tietokoneessa on useita USB-liitäntöjä, kokeile toista liitäntää.
  6. Kun olet vahvistanut, että nykyinen ohjelmistoversio on 3.00 tai aiempi, valitse Next (Seuraava). Jos järjestelmän nykyinen ohjelmistoversio on 3.10, päivitystä ei tarvita. Irrota tässä tapauksessa kamera tietokoneesta ja valitse Finish (Valmis), sammuta kamera, irrota akku, aseta akku takaisin paikalleen ja käynnistä kamera uudelleen.
    • Päivitys tarvitaan
      Kuva, jossa näkyy järjestelmäohjelmiston nykyinen versio System Software Updater -päivitysohjelmassa
    • Päivitystä ei tarvita
      Kuva, jossa näkyy ohjelmiston uusin versio System Software Updater -päivitysohjelmassa
  7. Kameran asetukset palautetaan automaattisesti.
  8. Automaattisen palautuksen jälkeen päivitys alkaa ja etenemispalkki ilmestyy näyttöön. Päivitys kestää noin 10 minuuttia.
    TÄRKEÄÄ: Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.

9. Kun päivitys on valmis, kamera käynnistyy automaattisesti uudelleen. Kun LCD-näyttö tulee näkyviin, valitse Finish (Valmis) ja irrota USB-kaapeli.
    Huomautus: Uudelleenkäynnistyksen jälkeen näyttöön saattaa tulla tietojen palauttamista koskeva varoitus. Tämä on normaalia. Odota, kunnes varoitus katoaa näytöstä.

Vaihe 2: Tarkista laitteen järjestelmäohjelmiston versio.

1. Valitse kamerassa Menu (Valikko) → Setup5 (Asennus5) → Version (Versio).
  2. Järjestelmäohjelmistoversio tulee näkyviin.
    Kuva, jossa näkyy päivitetty ohjelmistoversio

Kysymyksiä ja vastauksia

Päivitys ei valmistu

Jos näyttö on musta yli 10 minuutin ajan, tee vianmääritys seuraavasti: